Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
Gabitza frumoase poze, ce-mi place cum cauta febrili in ciorapii imensi...ciorapi d-asta o sa iau si eu pentru la anul...
Adriana ms
Lorich spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE SF. NICOLAE!!!
La noi a venit Mosu azi dimineata, dese copilu' ala marele de 33 de ani voia s adeschida de aseara cadouasul.
Eu am fost la dr. azi, la un control, totul e ok, se pare ca pitica e cumintica si mai sta pe acolo, asa cum trebuie. Acum am preluat marfa de la gradinita, il culc, apoi ma odihnesc si io.
gabi deci ati furat startul la Mosi, da?
dani sanatate multa, nu-ti doresc nici macar boala a copilarie, ma gandesc la Andruca!
Si Robert e nitel mucos, e plina iar gradinita de tusitor si mucoshati. va pup!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+
CrinaAndreea spune:
LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae
Si la noi a venit Mosul azi dimineata, drept urmare am ajuns la serv cu 30 de minute intarziere (ma rog, am anuntat ca ajung mai tarziu), pentru ca nu a fost chip sa iesim pe usa la ora stabilita. Si mai mult decat atat, am plecat cu majoritatea cadourilor primite de la Mos.
Aseara am scos impreuna cu Bogdan toata incaltamintea lui, inclusiv papuci, sandale , am curatat ghetutele si pantofiorii pe care ii poarta in perioada asta si abia am reusit sa il adorm. Vroia sa doarma in hol, langa incaltaminte ca sa il vada pe "Aie" (Mos Nicolae, in varianta lui).
Nu as putea descrie in cuvinte cat de mare a fost bucuria lui dimineata cand s-a trezit si a vazut incaltamintea plina de cadouri de la Aie. Sunt cea mai fericita mamica!
Recunosc ca stau foarte prost la capitolul citit din urma, si sincer nici nu stiu daca voi mai putea recupera. La serv e f nasol cu intratul pe net, iar acasa nu prea am timp.
Sper ca toti copilasii sunt bine, sanatosi, si voi alaturi de ei si de cei dragi voua!
Va pup tare!
cleo78 spune:
hihi, la noi a venit Moshul aseara. A intrat tiptil pe usa, si a pus ce a avut de pus in incalzaminte, si mai ales pe langa. Mara preocupata de joaca - nici nu a bagat de seama - alerga pe ici/colo pe langa cadouri...nu le-a remarcat.
Ca de obicei, Moshu' de la socri ne eclipseaza, simtindu-ne parinti saraci.
Andrada79 spune:
Salutare! Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt urari! Mai fetelor de cand cu 3 copii in casa nu mai am timp de nimic. E adevarat ca am fost si in pana de curent si de internet dar.........nu imi mai ajuge timpul. Noi o tinem tot intr-o petrecere de cand a venit sora mea. Ba intrunire de familie de reveder, ba botez, ba zi de nastere nepotica, apoi ziua mea, a lui Tiberiu si a mea de Sf Andrei, apoi ziua cumnatului meu si azi a sotului si a mamei ca doar e Sf. Nicolae!
Am citit putin din urma si am vazut poze cu Victoria pe care o pupic de mii de ori, apoi cu Mara bebelus (ce repede cresc!), am mai vazut si poze cu puii de gabitzam, Lorich m-ai innebunit cu ce cadouri ai cumparat tu acolo. Mi-ai dat o idee tare buna pt Craciun. Sa imi spui daca au avut succes la Robert, mai ales cel cu bile.
A venit mosul si la noi, aseara! Le-am pus cizmulitele la geam si cand le-au vazut pline au fugit repede la geam dar spre surprinderea mea nu la cadouri au figit asa, ci doar doar il zaresc pe Mosu pe geam. Daca nu s-au uitat dupa el ........! Au fost fff fericiti si binenteles apoi se bateau pe tractorul primit de Tiberiu.
In rest ce sa va spun, acum e mai bine, ne-am acomodat dar la inceput a fost groaznic. Exact in ziua cand au venit Tiberiu mi-a racit, era cu febra mare si cand i-a vazut .....nu i-a convenit deloc. Au durat 3 saptamani in care plangea intr-una, se tinea numai dupa mine sau mama si nu suporta sa il lasam singur deloc, nici o secunda, iar cu sora mea si nepotelele ce sa zic, sa nu le fi vazut. Dimineata cand cobora scarile si le vedea jos, facea "ooooo nuuuuu!"
Acum ce sa zic e ca s-a schimbat baiatul meu..........nu imi vine sa cred. Ii iubeste enorm, Biana (Brianna) si Toin (Sorin) sunt preferatii. Cu Jessica se bate parte in parte dar se si iubesc. Acum se pupa acum se bat. Sunt niste dulci!
Va pup si revin!
Simonix spune:
Hello Hello
LA MULTI ANI Nicoalelor, Nicoletelor, Nicolailor etc etc
Si la noi a venit the mosh ... de 4 ori Uf, bine ca am scapat, pana pe 24 decembrie cand vine alt mosh, la bunici acasa :) Am supravietuit si petrecerii cu numarul doi, de data sta au fost 7 copii, dar mai amestecati asa, a fost mai greu, toti baieteii (trei) au fost agresivi, desi erau de varste diferite (2 juma, 4 si 6). Fetele au fost cuminti, bine, ele erau piticutze, pe la un an jumate Am regretat ca nu mai aveam savarine de Esme dar ne-am scos cu ce am avut noi, a iesit frumos :) Ca si data trecuta Moshul a venit, a muscat biscuiti (FACUTI DE MINE !!! DADADA ), a baut lapte si a fugit repede la alti copii, dupa ce a lasat cadoii. Lui Robert i-am gasit o inchisoare cu hotz si o masina de politie cu politist de la Duplo, foarte faine, e primul nostru Duplo zic ca merita, sper sa se joace cu el.
Cu cadoii, nici nu stiu ce sa zic, am pacatuit caci si dimineata i-am dat un set cu planete O sa le atarnam de tavan si sunt fosforescente, sa vedem cum o sa adoarma cu atatea planete in cap hehe.
Pana la urma anul asta a primit trei cadoi de moshul nicolae, eu zic ca e ok, desi le-a primit asa, pe parcurs. La scoala azi a venit Moshul si acolo, insa noi parintii nu am putut ramas, l-am lasat in curte cu ceilalti pitici, pusesera un brad maaare (inca gol), era muzica, plin de copii alergaciosi, noroc ca a dat caldura peste noi erau 2 grade.
Cleule - nu te amari cu cadoii de la socri, stii bine ca ce ii dati voi nu ii va mai putea da nimeni Probleme cu cadourile de la bunici as avea-o si eu de as sta in tara, ai mei sunt obsedati de luat jucarii, oricum pe mine ma considera o zgarcita cand incerc sa ma abtin de la cumparat. De fiecare data cand vorbesc cu Robert ii spun: "vii la Bucuresti? mamaia ti-a luat cadou!" Ii pun sirenele de la masinute la telefon, sa il atzatze asa, zic eu Eu le tot zic sa nu mai ia, mai ales ca zau, sunt aici jucarii asa faine, si imi place sa le aleg eu, pentru ca ei de multe ori dau bani pe niste prostii. In plus, eu am planul in cap : acum ii iau asta, de ziua lui asta etc etc. Asa ca anul asta le-am cam zis ca sa ii ia si parca s-au mai calmat, si-au dat si ei seama ca nu are rost sa se arunce la tot soiul de obiecte.
Alysh - ne vedem, cum nu cred ca o sa punem la cale atunci, sa vedem si noi pe unde mai umblam, vom face o excursie la Mangalia sau la Brasov, depinde, dar stam doua saptamani, deci e si timp de intalneli.
Magne - erau cam mici masinile alea, eu am renuntat la idee, am fost la magazin si mai m-am uitat dar nu prea mi-au placut de data asta Nu stiu, daca vrei iti pot aduce, nu stiu cum sunt masinile alea inauntru, caci galeata era sigilata ...
In rest am vazut puii Gabitzei scotocind in sosete hehe :)
Pupici, fug la lucruuu
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Andrada ce frumos suna, party acolo la voi..imi imaginez ce va fi de sarbatori acum...superb! Lui Robert i-a adus Mos Nicolae cadoul cu casa si curtea ce se construiesc..se joaca, ii palce...cel cu bile va veni de Craciun sau de fifi. Te tin la curent.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+
belleane spune:
Intru si eu rapid sa nu treca Mos Nicolae fara sa spun celor care-si serbeaza ziua numelui La Multi ani!!!
Si la noi a venit Mos Nicolae cu ceva daruri si multe dulciuri. Elena e innebunita dupa dulciuri mai ales cu ciocolata, ii sclipesc ochii in cap cand aude de Kinder. Le-am luat si niste cutiute cu multe ciocolatele Kinder de toate felurile si era cat p-aci sa doarma cu ea. Dimineata primul lucru pe care l-a spus a fost: unde sunt kinderii mei? Aseara am reusit sa o deturnam si sa manance doar o mica bombonica, dar azi ce-o fi fost acasa, inconjurata de atatea dulciuri. Papuselele mini de la Disney au avut mare succes iar tableta magnetica cu scene din pinochio nu prea. Sa vedem setul de plastilina cu forme de animalute daca va fi pe placul ei ca am pus-o deoparte pentru asta seara.
Le-am luat mai multe si voiam sa le tinem pentru Craciun dar nu ne-am indurat ca nu le-am mai luat de ceva timp jucarii. Asa ca va continua goana dupa cadou...
In alta ordine de idei am terminat casa, bine nu cat sa ne mutam in ea, dar maine deja va avea acoperis. Poate reusesc sa pun vreo poza, doua in zilele urmatoare.
Ca-eric felicitari mamicule sa-ti traiasca printesa vesela si sanatoasa!!!
Danicris: Si Elena a avut exact acu o saptamana febra fara sa aiba alte urmari. Dar ii ies 4 maselute.
Doloress: Bine ai venit acasa! Stai linistita in patut, sa nu te misti prea mult, da?
Gabita am vazut puii tai frumosi, MsBB cam rar pe la noi.
Doloress spune:
Si la noi tot ieri a venit Mos Nicolae, cat dormea Patrick. A lasat in geam o motocicleta. Nu prea vrem sa exageram cu cadourile, are asa de multe jucarii!!! Si ieri s-a jucat 5 minute cu motoreta, apoi am stat amandoi in pat si ne-am jucat cu doua elastice vreo 2 ore ! Ce ne-am mai distrat si ce ne-am mai harjonit!!!
ANDRADA ce fain suna atmosfera la voi acolo! Mereu mi-am dorit sa am casa plina. Al meu sot, antisocialul si tipicarul e stressat si de prezenta maica-mii, desi recunoaste ca e tare bine ca a venit si ca ne ajuta, il simt incordat la maxim. Si din pacate Patrick ii calca pe urme. Poate al doilea sa fie un pui de petrecaret asa ca mine.
BELLANNE abia asteptam poze cu casuta!!
La multi ani Nicolai si Nicolete!!!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ca_eric fetele multumim ff frumos pt toate urarile si complimentele despre alissa postate aici pe dc sau pe facebook. va pup pe toate si sa stiti sa sunt emotionata de cata lume s-a gandit la noi. multumim gabi,ylari, luminel, desiree-nadia, alinaanto,lori, simonix, laura, doloress-andreea, msbb, adriana. noi suntem bine, crestem , am avuut o nastere ff rapida, nu credeam ca e chiar asa cu al 2 lea bb, eu am ajuns la spital cu dilatatia 9. nu au apucat sa imi dea nici o epidurala sau alta injectie ca deja m-au pus sa imping. in 30 min de la intrarea in spital eram cu alissa in brate. e tare cumintica, plange cand ii e foame , dormim noaptea tare bine, cu o trezire la 2-3. eric a acceptat-o neasteptat de bine, o pupa, o tine de mana, ii face draga draga, ceea ce ma bucura din suflet. sper sa mai am timp cat e sotul; acasa sa mai intru pe net. vreau sa o imbratosez pe doloress sa ai grija de tine si sa stea bb kevin cat mai mult in burtik, sa iti dea dzeu putere tie si familiei tale.pupam patrick cel responsabil si grijuliu cu mama lui. nadia iti tin pumnii cu victoria sa fie bine totul si doamne ajuta sa poti sa iti aduci sora. va pup pe toate, fara exceptiune. Mami de Eric si 22 + iubirea si viata noastra |
asa mi s-a intamplat mie la prima nastere,dilatare 9,direct pe masa,juma de ora...
GABItA hahaaa sunt bagati cu capul in ciorap de tot cescumpi sunt!ce il calaresc pe tati!
La multi ani ,Nicolai si Nicolete !!