Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult fetelor de gandurile bune de aici si de pe FB Suntem bine, sanatosi, in formula normala, 2 in 1. Speram cat mai mult. Mama ma ajuta mult.

Fecian, Alina_Anto sunt reactii normale la schimbari. Al meu de exemplu nu s-a mutat nicaieri insa de cand cu internarea mea si mai ales de cand m-am intors acasa e de groaza. Mi se pare ca au venit extraterestrii si mi-au schimbat copilul. in primul rand se poarta tare urat cu maica-mea de cand am venit eu, o bate, o alunga din casa, o saboteaza continuu. Ieri mi-a uns canapelele cu iaurt... Numai crize peste crize. Suntem rabdatori si asteptam sa treaca, probabil e reactia lui la schimbari. Maica-mea insa saraca tare mai sufera. Nu ma lasa nici sa vorbesc cu ea, cum vorbim amandoua incepe sa urle, sa ne acopere. Si chiar imi zice : Nu mai vorbi cu Nani!!! Nu stiu ce-o fi in capul lui, probabil se gandeste ca plec iar si o las pe nani substitut in locul meu, nu stiu...

Gabitam am vazut pozele, niste scumpi baietii tai, tare vreau sa-i vad si pe-ai mei asa! Si eu abia astept sa-i vad fatalia lui Patrick cand primeste cadouri. Daca era sa raman in spital, asta era regretul meu numarul 1. Dar asa poate prind toate momentele, marti o sa facem si bradut, abia astept. Noi am uitat de Sf Nicolae, trebuie sa dea o fuga Gabi sa ii ia ceva. La noi dulciurile sunt excluse, ca marea majoritate nu ii plac, iar ce ii place mananca continuu. NU se lasa pana nu termina punga intreaga.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La noi mos Niculaie nu va veni anul asta. A primit atatea cadouri zilele astea ca mi-e sa nu se invete sa primeasca in fiecare zi.

Doloress imi pare rau sa aud ca Patrick e asa de gelos. Probabil se simte nitzel abandonat si presupune ca bunica lui e cauza. Sunt mici si complicati.
Insa al meu efectiv e asa probabil de la rasfateala. Desi pana acum 2 saptamani chiar nu era deloc asa...pot sa zic ca era cuminte...mai facea prostii, una alta insa nu ca acum.

Azi de exemplu am fost toti la biserica si a fost totul bine si frumos pana la imbracat sa mergem acasa. Ne-a facut un circ ceva de vis...

Alysh stiam ca tatonai de ceva timp plecarea in Belgia, insa nu mai stiam daca ai plecat sau nu. Oricum bafta in orice decizie luati.

Gabitzam vroiam sa spun ca ai niste baieti minunati. Raducu s-a schimbat enorm, ma uitam zilele trecute la poze cu ei cand erau mititei. E incredibil cat de mult se schimba...ai impresia ca e ditamai baiatul piticii

ca_eric felicitari pentru pitica!!!! Sa fiti sanatosi, iar pitica o mancacioasa si necolicoasa!

Va pup si va doresc o seara placuta!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 5+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
A primit atatea cadouri zilele astea ca mi-e sa nu se invete sa primeasca in fiecare zi.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 5+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Si mie imi e teama de lucrul acesta fecian... Ieri cadouri, azi cadouri...

I-am dat cadoul acum cand s-a trezit. A fost atat de haioasa, doamne, il zdrangane in continuu de atunci (a primit un pian de la noi) Nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el A mai primit un clovn, niste botosei, o caciula si fular, si creioane si acuarele. E mega incantata, dar parca si foarte agitata, ne-am inteles cam greu cu ea in seara asta.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

Vlad a facut febra fara nici un alt simptom, i-am dat nurofen, i-am pus sosetute cu otet, i-a scazut destul de repede, insa dupa 5 ore era la fel. Ce poate fi ? E prima data in viata lui cand face febra, a mai fost un episod dar atunci a cedat imediat si nu a mai crescut temperatura.

O sa chem doctoreasa sa-l vada pe la 9.

O fi vreo boala a copilariei ? Vreo varicela ceva ? Ce poate fi ? Nu-i curge nasul, de tusit nu tuseste decat foarte rar, restante de la raceala veche probabil, nu-l doare in gat, nu e ragusit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, de obicei asa debuteaza bolile astea ale copilariei, febra 2=3 zile, dupa care e eruptia. Poti sa-l mai pipai la ceafa, spre ureche sa simti daca sunct ganglionii mariti.
Stii sa fi fost in contact cu copii bolnavi ultimele 2 sapt? Mai sunt cazuri la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI de sf Nicolae!!!

Dani, nu stiu ce sa zic cu febra asta fara alte simptome..O sa itit spuna dr exact. Va pupam! Sanatate!

Si la noi a venit mosu' Cu o carte despre craciun, un joc cu ferma de animale si cateva dulciuri. Am fost aseara la sora-mea la restaurant si a primit si acolo un mini-pian si cateva bombonele moi de cioco. Bineinteles ca ea s-a bucurat cel mai mult de dulciuri (pt ca in mod normal nu prea ii dau, asa k a profitat aseara). A adormit f tarziu, pe la 23.30, fapt pt care ea inca doarme, iar eu bantui e net.
Vrem sa ajungem pe la taica-miu si mamaie in Berceni, acum pana in pranz. Cleo ce faci??
Va pup. S-a trezit

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Of, dragelor, sunt asa ametita si nedormita ca am uitat : la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui astazi, copii, mamici si tatici, sa aveti parte de sanatate si tot ce va doriti.

Gabitza, am intrebat, nu sunt cazuri la gradi, dar mi-au spus ca sunt parinti care niciodata nu anunta, spun doar ca nu-si aduc copilul si basta. S-au mirat cand am sunat la 8 sa le anunt ca Vlad a facut febra, asa mi s-a parut corect, sa stie acest lucru, ma rog, posibil sa fiu eu exagerata. Am vazut pozele, sunt adorabili piticii, va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

LA MULTI ANI de sf Nicolae!!!

Dani, nu stiu ce sa zic cu febra asta fara alte simptome..O sa itit spuna dr exact. Va pupam! Sanatate!

Si la noi a venit mosu' Cu o carte despre craciun, un joc cu ferma de animale si cateva dulciuri. Am fost aseara la sora-mea la restaurant si a primit si acolo un mini-pian si cateva bombonele moi de cioco. Bineinteles ca ea s-a bucurat cel mai mult de dulciuri (pt ca in mod normal nu prea ii dau, asa k a profitat aseara). A adormit f tarziu, pe la 23.30, fapt pt care ea inca doarme, iar eu bantui e net.
Vrem sa ajungem pe la taica-miu si mamaie in Berceni, acum pana in pranz. Cleo ce faci??
Va pup. S-a trezit

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

is la munca, voi ce faceti?

La muulti ani Nicoletelor, NIculailor si la toti cupiii din voi.
A fo Moshul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata

Vad ca s-a practicat la voi sa vina Mosul mai devreme. Adevarul e ca sunt mici si nu au notiunea timpului...Bogdan mi-a propus, dar eu nu si nu, sa n-aud. Prin urmare mosul a venit azi,iar el nu s-a putut juca cu elicopterul, a plecat la gradi luat pe sus si nici mari poze nu am facut. . I-a adus Mosul un elicpter cu telecomanda, tricouri si chiloti cu McQueen, fes cu McQueen, dulciuri. Ilinca e o domnisoara, a primit o jachetica, cosmeticale si 2 cutii cu cereale.

Danicris asa fac si eu, anunt!Mi se pare normal sa stie si doamnele la gradi... Probabil e vreo boala a copilariei...sanatate multa!
Ali scumpa mea, merci de oferta cu drumul spre Floreasca, dar nici sa nu te gandesti sa ocoliti sau etc. Venim, ne descurcam. Oricum merci de intentie!
Ylari frumoasa pianina! super pozele pe fb!

Fetele cu intalneala, ce sugerati sa le luam copiilor?Mergem pe varianta simpla, cate o masinnuta pentru baietei si cate o papusica pentru fetite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata, scuzati ca dau buzna.

sunt mamica unui baietel de 6 luni si caut bona, pentru ca in 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu.

poate e printre voi, o mamica care isi duce copilul la gradinita si a fost multumita de bona pe care a avut-o pana acum.

va rog mult sa imi trimiteti PM daca aveti vreo recomandare de o femeie calma, atenta cu copiii, care sa nu le faca nici un rau.

va multumesc din suflet.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput