Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lori, merci, in cautarile mele pe site Protv dadusem numai peste stiri sexy

P.S.
Imi poate da si mie cineva reteta de biscuiti
Mai caut si pe net, dar vroiam si de la voi, cele care ati facut
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Frumosi copii (mai spusesem asta), frumoase mamici!Mi-am adus aminte de prima voastra intalnire, cand era o gramada miscatoare de pitici rosii...
Maine mergem si noi sa ne intalnim cu Mosu'. Prima oara...apoi o sa mai vina si acasa la noi si la o prietena. Sper sa nu ii fie teama. Poezia o repetam, dar nu spunem decat ultimul cuvant...cand o fi fata in fata cu Mosu', precis nu mai spune nimic. Si asteptam zapada. Vreau sa ii iau saniuta, dar nu de plastic. A vazut cineva o sanie mai solida, ca sa-l tina ceva ani buni?
Printesica Victoria, fie ca miracolul de Craciun, care cu siguranta exista, sa vina si la tine! Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

esme, unde ati fost la targul de craciun? este ceva atractiv si pt copii? ca ai mei o sa cedeze daca ii plimb numa printre tarabe.

noi mergem in koln si stam peste noapte acolo, ca vrem sa bem vin fiert si sa mancam carnati. dam start la sezonul de ghiftuiala cu "porcarii" :) sau dar nu de la bebe, ci de la haleala :)

Noi am fost in Achen ca era doar pentru o zi si aveam de ajuns inapoi la restaurantul fitzos. Dar aveau ceva caluti p-acolo la invarteala. Am auzit ca in Koln sunt "doar" 7 piete de Craciun si cred ca o sa aiba si chestii pentru copii...insa ...e asa d emuuuulta lumeee

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia draga mea, un singur lucru iti doresc acum, sa fie fata bine, ca in rest vine de la sine. La multi ani sanatosi! Te imbratisez si-ti trimit toate gandurile bune.

Sa va arat bradutul si renii mei , vedeti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Desiree La multi ani fericiti! Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta frumoasa! Va pupam de mii de ori !

Gabitzam superb bradul iar baietii tai sunt doi scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

NadiaLa multi ani draga noastra!!! Fie ca toate problemele din viata ta sa dispara si sa fii fericita langa familia ta pana la adanci batraneti! Va pupam si va imbratisam cu drag!

Denisa La multi ani!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

gabitza, ce au crescut 'renii' tai... ai baieti mari de acum.
sunt asa de scumpi...

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana uite reteta asa cum am copiat-o de la esme
200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare.

Gabi super si bradut si reni! Ne vedem maine la serbare?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Desiree, la multi ani SANATOSI tie si familiei! Sa fiti fericiti, ocrotiti, sa aveti viata frumoasa, usoara, senina !!! Te pup cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Desiree sa fii ferita de necazuri si sa ai parte numai de bucurii!!

Gabita: chiar ca e frumos bradul, dar si renii....

Mergi la inceput