Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, va multumesc tare mult ptr urari si cuvintele de incurajare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lori, merci, e f. usoara reteta.

Esme, la reteta scrisa mai sus e obligatoriu sa fac rolouri din coca? sau pot sa intind coca si sa fac forme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lori, merci, e f. usoara reteta.

Esme, la reteta scrisa mai sus e obligatoriu sa fac rolouri din coca? sau pot sa intind coca si sa fac forme?

Poti sa o si intinzi sa faci forme, insa musai pe faina. E mult mai usor sa o faci rulouri, dar inteleg de ce ai vrea forme :)

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, venim si noi maine la serbare. Toata ziua imi canta Andrei prin casa, si cu Raducu lalaind pe linga el. Vad ca au invatat si in romana si in engleza, sunt si eu curioasa ce program au. Grupa mica a pregatit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree la multi ani, sa deaa Domnul sa ai un an mult mai bun decat cel care a trecut si sa fiti sanatosi!
Ali sigur scumpa mea. sper intr-o seara cand iesiti in formatie completa?? ca eu sunt cu amandoi acasa, nu putem iesi in timpul zilei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE scumpa,pentru anul asta ai nevoie mai mult ca oricand de urarile cele mai bune si mai calde de pe pamant !!! Sa te ocroteasca dumnezeu,pe tine si pe puiutza ta mica si dulce ,sa ai un an bun,sa fii fericita ,sa ii dea dumnezeu sanatate Victoriei,ca ea e sufletul tau si prin ea vei fi si tu cea mai fericita femeie din lume !! Multa sanatate!!! ca e tot ce conteaza acum! Multa putere sa poti duce familia mai departe !! Sa te ocroteasca dumnezeu si sa iti aduca numai soare ! Sa ai doar bucurii de acum incolo !! te iubim si te imbratisam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

LA MULTI ANI, draga noastra Nadia (Desiree)! Iti doresc tot binele din lume, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si cel mai important, sa-ti vezi fetitza sanatoasa! Multa putere sa treceti cu bine peste toate momentele astea teribile!

Alina, Laura, MsBB, Alysh, Aelita, DanaH, nu se pune problema sa va fie rusine, eu va multumesc, dragelor, pentru urari si ca v-ati adus aminte de mine! Numai bine tuturor!
Multumesc si pentru urarile de pe FB!

Am vizionat pozele de la intalnire, se vede ca v-ati simtit minunat. Copii sunt niste scumpi, toti fara exceptie.
Adriana, ce casa moderna si aranjata ai! Super!

Laura, multa, multa santate lui Mirci!!! cum s-a pricopsit cu pneumonia asta?!?!? si Cristi tuseste de aproape o luna, dar fara fenra sau alte simptome, in afara de muci...I-am dat Prospan, eurespal, acum Stodal, sirop de ridichie neagra...tot nu-i trece

Lilly, sanatate si Juliei, sa treaca cu bine de prima bronsita!

Gabi, superb bradul! Asa "reni" frumosi are Mosul!!!???

Succes piticilor la serbari. Cristi cica are serbarea miercurea viitoare. Nu stiu ceva face ea acolo, poate doar sa o puna sa danseze, ca de spus poezii...nici o sansa. Cred ca e cea mai in urma cu vorbitul de pe aici...

Ylari, multumim de intrebare...suntem bine, ne luptam cu tusea, cum am spus mai sus...si suntem si noi la faza cu incapatanarea si crizele de urlat...ma seaca de nervi! Seara dupa cresa, e teroare cu ea..urla ca apucata, nici ea nu stie de ce...sper sa n-o tina mult faza asta, ca ajung la balamuc.
Mi-am luat si aparat foto, o sa incep sa-i mai fac niste poze proaspete sa o mai vedeti si voi (sa n-o uitati de tot)

O noapte linistita va doresc!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Laurita, Vale, Lumi va multumesc mult, mult ptr. urari.

Va iubesc pe toate sunteti niste prietene extraordinare. Si cine stie, poate, intr-o zi o sa ne cunoastem si face-to-face, si chiar daca nu, eu tot sunt multumita ca stiu ca ne sunteti aproape sufleteste. Va pup si va multumesc tuturor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor, va scriu iar prin telefonul fara fir, de data asta cred ca pana se naste Kevin, mi-au zis ca ma tin aici pana la capat. Colul meu s-a deschis dublu in 5 zile de stat acasa (in spital 10 zile deschizatura ramasese la fel) deci s-au speriat (si eu cu ei, ce-i drept) asa ca la spital cu mine. Am stat cuminte acasa, insa stiti si voi cum e cu un copil, eu stateam in pat, Patrick venea si ma calarea, ma foiam de colo colo sa nu ma loveasca, eu am contractii si daca ma mangai pe burtica , dar apoi daca ma mai nimerea cu vreun cot sau genunchi. Am mai stat in fund, la birou, mi-am facut putina ordine in actele de la servici, am mai stat si la calculator , desi in picioare am evitat sa stau. Eu zic per total ca am fost destul de cuminte, dar se pare ca n-a ajutat numai asta. Si uite asa am ajuns din nou la spital.
In plus, la noi a venit iarna grea, marti am facut o ora jumate de acasa pana la spital prin trafic. Am crezut ca nasc in masina ca patinam pe un drum inclinat si veneau masini din toate directiile, masina dadea sa se invarta pe loc (cu tot cu cauciucuri de iarna… ) asa ca s-au gandit ei ca daca ma apuca nasterea si o sa vreau sa vin aici la spital, pai intr-o ora jumate pot sa nasc si-n masina. Daca chem salvarea nu ma aduce aici, ma duce in cartier la mine, unde nu e un centru performant de prematuri. Asa ca decat sa riscam sa trebuiasca bebe mutat cu elicopterul de colo colo, mai bine stau aici cumintica. Mi-au zis ca oricum in spital o sa stau perioada asta, ori cu bebe in burta acuma, ori mai apoi la prematuri, pe langa el. Asa ca e de preferat sa stau aici cu el in burta, unde pot sa raportez imediat orice contractie dubioasa si unde ei pot lua imediat masuri.

Am plans putin, normal, tot cu gandul la Patrick. In primele zile a fost trist tare. Cand ma intorsesem acasa ii promisesem ca mami nu mai pleaca niciodata. Asta sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai promit tot felul de nazbatii copilului. Acum s-a mai obisnuit. O sa fie un Craciun probabil tare trist pentru mine. O sa fie primul an in care impodobeste el bradul si eu n-o sa fiu acolo. Dar mai urmeaza probabil ani multi de impodobit braduti impreuna, hopefully cu 2 copilasi sanatosi, asa ca asta este. Nu o sa fiu acolo cand o sa deschida cadourile de ajun, insa mi-au promis ai mei ca-l filmeaza. E bun si asa. Deocamdata citesc mult, m-am apucat de tradus carti de parenting si trece ziua destul de repede. Oricum, am vorbit cu NADIA si m-am cam rusinat de problemele mele, nimic nu se compara cu ce se intampla cu ea si Victoria, asa ca mi-au trecut toate depresiile, sunt bucuroasa ca sunt sanatoasa, si eu si amandoi copii deocamdata, nimic nu mai conteaza.

ADIDANA – bine ai revenit!!

LUMINEL – La multi ani cu intarzaiere, sa fii fericita si iubita, sa ai parte de tot ce-ti doresti!

LAURA – multa sanatate piticilor tai!!! Uf, cum de a ajuns la pneumonie??

LORICH – si voua sanatate multa, vad ca e strangator tare Robretel al tau si tu pe langa el.

DESIREE – pentru ca eu cred ca mesajul asta o sa ajunga undeva in preajma zilei tale iti zic LA MULTI ANI!! Sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti tu mai mult, adica sanatatea Victoriei, sa iesiti invingatori din lupta asta poate mult mai repede decat preconizeaza doctorii! Multa putere si sanatate si tie, ca tu esti stalpul de rezistenta. Ai grija si de tine si mult optimism, putere si incredere iti dorim, o sa fie bine, ai sa vezi!

V-am pupat fetelor, pe voi si pe pitici, astept sa vad cum a fost la intalnirea M&M.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, la varsta asta la serbari ii pun sa danseze si sa cante in cor - obisnuinta poeziilor si recitatului e mai tarziu. O sa ai o surpriza - cu ceilalti in grup va executa muulte lucruri

doloress, pupaturi si stai cumintzica. Sarbatori vor mai fi.

Mergi la inceput