Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 21
Andrada79 spune:
Luminel sa nu mai zici ca printesa ta e cea mai in urma de aici cu vorbitul ca si Tiberiu e la fel……….Au tot timpul din lume sa vorbeasca. Noi pt Mos Craciun (in persoana socrului meu) pregatim poezia asta http://www.youtube.com/watch?v=eSx5Hd1uVuc&feature=related in care eu vorbesc si ei arata cu manutzele. Nici Jessica nu vorbeste decat fffffff putine cuvinte si are 3 ani. Poezia noi am prescurtat-o asa: bate vantul frunzele, se-nvartesc moristile, pisicuta toarce toarce iar mama placinte face! Ca daca e prea lunga se plictisesc.
Lorich uite asta e melodia preferata a lor mei: http://www.youtube.com/watch?v=d8FwBSITW-4 si asta http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo&feature=related iar hokey pokey o danseaza amandoi de nu mai pot de dragul lor. Am sa incerc sa incarc un filmulet cu ei dansand, uite si la asta un videoclip cum se danseaza http://www.youtube.com/watch?v=s9vEcesi3H8
Dollores tinem pumnii stransi pt tine si pupici multi multi!!!!!
Alysh spune:
Doloress, ma facusi sa plang. M-a emotionat tare mesajul tau. Stiu cat e de greu si eu n-am stat decat 3 zile in spital, apoi si perioada de recuperare, mi-a fost f greu si mie si lui Vlad, te inteleg perfect, cu atat mai mult cu cat sunt sarbatorile...dar precum bine ai spus, vina altele frumoase si bogate, cu doi copilasi sanatosi, asta e important si merita sa ne sacrificam pt asta. te pup cu mult drag, aveti grija de voi

Laurita, imi e tare mila de tine scumpa, cu amandoi acasa. Eu n-am curaj mai mult de o zi. Si asa sunt ca, nervoasa de la un timp, nu stiu ce am
Cred ca a, nevoie de putina ciocolata
Sa va faceti bine repede si vorbim sa ne vedem, pup cu drag!
Fetelor, tre sa-i fac niste aerosoli lui Vlad, nu se gaseste ventolin, aveti idee cu ce poate fi inlocuit?
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Doloress, ma facusi sa plang. M-a emotionat tare mesajul tau. Stiu cat e de greu si eu n-am stat decat 3 zile in spital, apoi si perioada de recuperare, mi-a fost f greu si mie si lui Vlad, te inteleg perfect, cu atat mai mult cu cat sunt sarbatorile...dar precum bine ai spus, vina altele frumoase si bogate, cu doi copilasi sanatosi, asta e important si merita sa ne sacrificam pt asta. te pup cu mult drag, aveti grija de voi ![]() ![]() Laurita, imi e tare mila de tine scumpa, cu amandoi acasa. Eu n-am curaj mai mult de o zi. Si asa sunt ca, nervoasa de la un timp, nu stiu ce am Cred ca a, nevoie de putina ciocolataFetelor, tre sa-i fac niste aerosoli lui Vlad, nu se gaseste ventolin, aveti idee cu ce poate fi inlocuit? ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
glumesti?? noroc ca am 3 spray-uri de ventolin in casa [:(((] - nu stiam de ce le cumpar de-a fraiera... Sper ca e o sincopa, este principalul bronhodilatator cu efect imediat.Cere la farmacie ce altceva au.
Tu aveai ventolin de pus in aerosoli? ca este si sirop de luat pe guritza pt copii, si spray de inhalat (o data nu reuseam sa ii fac aerosoli Marei si am fol. spray-ul meu - i-am dat cateva fas-uri in dreptul guritzei si nasucului pana cand i s-a calmat weezing-ul)
Lorich spune:
Buna fetele!
Ne-am intors de la serbare...Slava Cerului, tot 2 in 1 ![]()
Rezumat: cand am ajuns era muuulta lume si agitatie si harmalaie, normal cand a vrut sa-l ia Miss sa-l costumeze a inceput plansul-zic, asta e, la mine in brate va sta; apoi si-a revenit si a vrut numai pe scena, mi-a zapacit burtica, incercam sa nu-l las sa urce, ca erau cei d ela grupa mijlocie, in fine cu ajutorul lui tati am reusit.
Momentul lui preferat - si prin urmare, al nostru - a fost serbarea grupei lui...Doamne, niste ingerasi, costumati in fulgi de nea..atata s-a distrat Robert, a aplaudat, a dansat-adica invartit pe acolo, s-a hlizit...ce mai s-a simtit super bine, noroc ca momentul a tinut fix cat a tinut si rabdarea lui.
A primit cadou de la Mos Craciun, am zis ca o sa-i fie frica sa ste ain bratele lui, da' de unde..se bulucea de numa'
Concluzie minunat!!!!
Gabi imi pare rau ca n-am apoucat sa zic pa, dar m-a zapacit la imbulzeala cu Mosu, voia in fata si incercam s anu-l las ca deh...fiecare copil facea si poza... asa ca am plecat mai mult lesinata din caldura aia. Oriucm, Andrei...alta treaba, alta mancare d epeste! Bravo!
O s apun si poze cat de curand.
Doloress Doamne, cand am vazut mesajul tau, m=-am uitat la semnatura apoi l-am citit; stai acolo cuminte, lasa ca reciuperezi tu cu Patrick, acum important e bebe Kevin sa stea cat mai mult la burtici. Stiu ca e usor de zis, dar teribil de greu cand esti acolo (eu am grija cu alea 3 zile de nastere pe care le sper eu) dar trebuie si daca trebuie...
Andrada merg sa viziionez linkurile~!
Va pup!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu