Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
Magnetism, noi mai merge cu caruciorul, insa ff rar.
daca vine bebe iti va trebui oricum un carucior. iti poti lua din acela, care apoi se transforma si poate sta un copilas mai mare in el.
Noi avem un carucior, la care am atasat o placa (jos langa roti) si copilul mare sta in picioare (poate sta si in fund) si cel mic in carucior
cleo78 spune:
Mara inca merge in carucior.
Pt ca nu avem mashina - asta e modul in care cumpar toata piatza si juma din cora
- agatz toate alea in carutz, bag in cosh la carut, mai am si in miini, mai duce si mara cu mandrie un fir de praz ...
Lorich spune:
La multi ani Nadia, mami iti doresc multa sanatate, bucurii si mai ales ce iti doresti tu cel mai mult pe lume - o printesa sanatoasa, care sa-si traiasca copilaria fericita si necazurile sa va ocoleasca pt totdeauna!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Fetelor, ati vazut stirea la PROTV cu covorasele puzzle??? Cred ca toate avem in casa... cica sunt nocive, cu substante care pot fav cancerul |
Pe mine ma mira ca abia acum a ajuns stirea in Romania. Totusi nu imi dau seama cat de detaliata a fost, fiindca aici anul trecut au fost dezbateri si discutii serioase pe tema aia.
1. Daca covorasul miroase ciudat - ar eun miros specific - la despachetare se lasa la aerisit o vreme pana ies "aburii" de substanta toxica din el.
2. E periculos daca copilul sta toata ziua pe covorasul repsectiv, adica daca expunerea este de foarte lunga durata;
3. Este cancerigen daca copilul mananca, roade, din covorasul respectiv si nu o data.
In rest cum spune Adriana, defapt sincer in ziua de azi mai nimic nu este sa nu prezinte ceva pericol, dealtfel mereu a fost asa...viata omului este defapt o suma imensa de sanse si noroc intr-un univers de pericole!
Frumoasa intalnire ati avut!!! Sa va fie de bine si sa repetati!
Draga Nadia, mai mult ca oricarei alte persoane tie iti doresc FERICIRE, iti doresc PUTERE, iti doresc SANATATE si iti doresc NOROC si toate astea sa se reflecte si asupra dragilor tai! As vrea sa nu mai fie nevoie sa ai lacrimi de tristete si sa nu mai fie nevoie sa te enervezi niciodata pe nimic! Te imbratisez cu mult drag si trimit de aici de la noi un val imens (a se citii tzunami) de sentimente pozitive si ganduri bune!
Noi am avut un uikend incarcat.
Un drum in Germania la piata de Craciun, masa la restaurant super chic, un tort pentru al meu (multumesc de aprecieri si de urari) si o serie de turta dulce in pregatirea Craciunului.
o zi buna,
Esme
Esme
Magnetism79 spune:
Adriana si Cleo , sarumana de raspuns, Adriana zi-mi si mie de unde ai luat un astfel de carut,se gaseste la noi daca nu sa ma duc sa caut, eventual cu o mare rugaminte daca poti sa-mi pui o poza ar fi perfect!
Cleo din acest motiv am paradit si eu ambele carucioare pt ca ele in loc sa fie de plimbat cupilul mai multe bagaje erau agatate de carut , ca eu ca si tine pe unde merg mai trebuie ceva , si daca nu am masina cu mine e carutul care e disponibil![]()
!, si copilul care vorba ta , mai tine in manuta un praz ceva![]()
Mami de Bogdanici Pogonici
Lorich spune:
Esme au detaliat bine in stire, fetelor se poate vedea cred pe site-ul PROTV stirea. Chiar ma gandeam la voi, Esme, ca cica belgienii au facut studiul asta; e adevarat ca nimic nu mai e safe, decat daca se joaca cu boabe de porumb in curtea bunicului, insa eu cred ca o sa respect sfatul spec in cazul asta- il arunc!
Si noi mai folosim, rar, carutul in special la cumparaturi, ca e mai usor sa le faci rapid cu el in carut, ca in cel de cumparaturi nu sta; cateodata il mai iau d ela gradi in carut, ajungem mai repede acasa, insa in ultimul timp venim de mana, plimbandu-ne.
35+
DanaH spune:
Am intrat si eu sa nu ma dati disparuta, deshi ati mai aflat voi pe ici pe colo ca ne petrecem de zor in tarile de jos :)
in primul rand, La Multi Ani, Desiree!!, multa sanatate si mult curaj. sa fii tot timpul asa optimista si sa dea Domnul sa fie totul bine cat mai repede. ma gandesc la tine tot timpul, ca si celelalte fete de aici, si sper sa simti undeva, candva, in momentele grele, gandul nostru bun.
Luminel, imi este si rushine sa mai zic acum, dar imi asum rushinea si zic: La Multi si Fericiti Ani, sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
fetelor, am vazut pozele de la intalnriea bucurestencelor. mamaaaa, mor de invidie. dar voi nu mancati nimic? cum reushiti sa aratati asha? cel mai tare ma "enerveaza" Alina, pai asa arata o mamica care a nascut de nici juma de an? ruhinica rushinica! evident, mie!
cat despre copii, nici nu imi vine sa cred cat au crescut. am si acum in cap imaginea aceea cu ei imbracati in craciunei si craciunite si pui "cap in cap" pe jos (vaaai ce descriere am facut!). acum sunt MARI, domnishori si domnishoare cu adevarat. ce
mai trece si timpul asta....
s va mai zic si despre noi? ete ne taram, pe ultima suta de metri, sperand sa apucam sa trecem liniea de sosire, adica vacantza. dar parca vad ca iar imi pun multe sperantze in vacantza asta, si nu apuc sa ma dumiresc prea bine ce si cum.
odo a crescut si ea, si de unde ma vaitam pana acum vreo doua luni ca nu vorbeste, acum nu ii mai tace gura si scoate tot felul de perle de imi vine sa o mananc de dulce ce este.
exemplu: numa ce a venit soacra-mea si in prima zi cand a vrut s ao culce nu a vrut s ao primeasca in patul ei: "nu ai voi pat odo!". vineri seara am plecat cu sotzul la spa si i-am lasat cu mamaia. cand a vazut ea ca nu are alta sansa a zis: "mamaie, tu ai voie pat odo". isi cunoaste interesul fata mea.
plus ca daca o certi, imediat se incrunta is zice: "mami, tu pat (=suparat) odo; duc mine camera!". asta insotit de un deget aratator indreptat catre mine foarte autoritar.
dar cel mai amre progres este olitza, maid egraba wc-ul direct. de cateva zile face fata mea numa la wc, ba chair am reushit sa si prin orash fara pampers. si fara sa facem noi mai nimic. are la gradi un grup de trei prietene, toate trei cu vreo 2-3 luni mai mari decat ea. sunt patru motzate pe care nu le desparti deloc. ei bine, fetele astea fac la wc, odo era singrua cu pampers. pana intr-o zi cand mi-a spus educatoarea ca odo a zis ca nu mai vrea pampers si a stat toata ziua fara si a cerut de fiecare data la baie. si de atunci tot asha.
deci measjul e clar: nu fac ce vreti voi cand vreti voi, ce ce vreau eu, cand vreau eu.
oooo, ce o sa ne mai aptzeasca sufletzelul mai tarziu....
acum ne cam paste o raceala zic eu. a facut ceva febra duminica seara, un 39.1. i-am dat panadol si am vazut ca luni dimienatza avea 37.1. ieri am stat toata ziua lipita de telefon,c rezand ca o s ama sune de la gradi sa o iau ca are febra, dar nu m-au suant, ba aseara mi-a zis sostzul ca a gasit-o foarte vesela. tuseste noaptea, cica si ziua la gradi. sper sa nu ne faca vreo bucurie tocmai acum, ca sambata voriam sa plecam in germania, la un targ de craciun.
sa va zic de petrecerea de la alina (alra) in belgia? este nicole o scumpa, are niste zulufi si niste obrajori de iti vien sa ii mananci. mami zice ca are si ea nervii ei, dar eu nu o cred, cu asha o fatza de ingerash. plus ca doarme copilul asta... abia de i-am zarit doi zulufi, cu greu au trezit-o. cat despre laura, este o adevarata domnishoara, un ajutor pt mami si o gazda foarte buna.
evident ca ne-am intalnit cu rebortino si familia lui. eu nus tiu ce zic doamnele acela la scoala la el, dar ce am vazut eu este foarte cuminte. ceva scantei cu odo, pe jucarii, dar totul in limite normale. ca si-a si gasit el cu cine sa se incapatzaneze, incapatzanarea intruchipata :)
eee, cam atat, dragele mele, ca ma asteapta carca de munca. nu cred ca termin ce imi propusesem pana la vacantza,a adica pe 22, ca atunci este ultima zi de munca. dar bag tare.
pupici si astept idei de meniu de craciun :) daca se poate vegetarian (cine a maiv azut la romani asta?), ca am cumnatzii in vizita si ei nus ervesc, ma intzelegetzi :)
Poze
Poze noi
DanaH spune:
esme, unde ati fost la targul de craciun? este ceva atractiv si pt copii? ca ai mei o sa cedeze daca ii plimb numa printre tarabe.
noi mergem in koln si stam peste noapte acolo, ca vrem sa bem vin fiert si sa mancam carnati. dam start la sezonul de ghiftuiala cu "porcarii" :)
sau
dar nu de la bebe, ci de la haleala :)
Poze
Poze noi
Adriana_78 spune:
Lorich, eu nu am gasit stirea. Ale mele au cam rontait la covoarele astea, nu stiu ce sa zic acum
Magnetism, noi avem Bugaboo Cameleon - mai multe detalii poti vedea aici
http://www.bugaboo.com/home
Lorich spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/atentie-parinti-covorasele-puzzle-interzise-in-belgia-sunt-cancerigene.html
35+