Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
hahaaaaaa, Lori! Pai m-am gandit sa nu fiu eu singura mamica de aici care nu-si poate scoate cantecul ala din cap ![]()
hai sa-ti mai dau unu':
ca tot e Craciunu' si tre sa fim generosi ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UDmCSvqhhoI&feature=channel
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lilly79 spune:
Am vazut pozele de la intalnire.
Frumoaseee....si se vede ca ca v-ati simtit bine.
desiree imi pare rau ca ati trecut prin atatea.O admir pe Victoria ca nu plange cand ii ia sange din degetel.Ce curajoasa e.
doloress sper sa stea Kevin cat mai mult la caldurica.
Laura iar pneumonie? Of, of.Parca Mirci a fost vaccinat, nu?Multa sanatate.
Si Julia e bolnavioara acum, are bronsita, prima din viata ei, si am fost nevoita sa-mi iau concediu medical pt ca suntem doar noi doua pana joi seara cand se intoarce tati din delegatie.
Julia are pat mareeee.E asa de incantata incat nu se mai cere la noi in dormitor.
Ma duc sa o pregatesc pe Julia de culcare.
Lilly
14+ , mami de
Julia (30.05.2008)
Alysh spune:
Lorich, poti lua pozele direct de pe link, dai click dreapta pe poza, save as, optezi pt jpg si denumesti poza cum vrei tu, asta e tot. Daca nu reusesti da-mi pe PM adresa de email si ti le trimit imediat. PUPI si multumesc pt complimente, vai ce bine ma simt![]()
Andrada, eu as alege motocicleta pt ca asta il innebuneste pe Vlad. de fapt am de gand sa ii cumpar una pt ziua lui de nastere din aprilie. In privinta stabilitatii , cred ca amandoua indeplinesc acest criteriu![]()
Laurita, nu iti imaginezi ce rau imi pare ca n-ati venit - am mai spus-o, a fost f dragut dar vom repeta cu siguranta. Cand ne vedeeeeeeeem???
sanatate lui Miricsor scump.
Dani cand vii in Bucuresti da-ne de stire si organizam o intalneala ca si noi te consideram prietena noastra, suntem aici un grupe de fete adevarate, solidare, simpatice
. Abia astept sa vii si tu cu bebelunii la o party.
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Dani cand vii in Bucuresti da-ne de stire si organizam o intalneala ca si noi te consideram prietena noastra, suntem aici un grupe de fete adevarate, solidare, simpatice ![]() ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Cautam butonul de "like" de pe FB
Lily, imi pare rau de bronsita Juliei,
sa treaca si putere multa pana se intoarce tati.Simonix, imi pare rau sa citesc de reticenta lui Robert legata de scoala
sper sa treaca...Fetelor va multumesc ptr aprecieri si complimente, sunteti toate minunate!
Magne multumim de informatiile despre colargol. Ce e aia "precipita" (cand ne-ai sfatuit sa nu punem colargol peste ser. Bine, ca nu am pus ptr ca mereu las un pic dupa ser si aspirat si apoi pun picaturi.
Gabitzam sunt cu gandul la tine, te pup.
Lumi voi ce mai faceti?
Iulia multumim de coment/aprecierile de pe FB. Mufi ce mai face, mai povesteste-ne de ea.
Va pup, fug la nani ca sunt rupta....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, A fost super la intalnire, multumim Adriana pentru ca ne-ai lasat sa-ti escaladam canapelele, pernele sa-ti imprastiem jucariile. Cu ocazia asta am invatat ca desi au varste diferite trebuie sa le cumpar aceleasi cadouri. Elena intotdeauna vrea fix cadourile Anei si reciproca nu e vreodata valabila. Copilul cel mare trebuie sa renunte in favoarea celui mic, caci Elena niciodata nu renunta. Gata m-am lecuit, o sa cumpar ca la gemeni. Fetitele au fost tare cuminti si linistite. A mea deja incepuse sa se lupte cu Robert si cu Vlad pe jucarii si teritoriu.Multumesc pentru poze, foarte frumoase maine poate le descarc si eu desi aparatul meu e un fel de jucarie. Nu pot sa nu ma gandesc la Nadia si la Victoria, tot timpul ma rog sa vina momentul cand vom vorbi la trecut despre asemenea momente de groaza. Da-i Doamne putere Ingerasului ei Pazitor si parintilor. ..ma gandesc si la Doloress si Kevin. ![]() ![]() Te iubim, printesa Victoria!!! |
Belleane, un pupic si o imbratisare mare Anei de la mine

Imi venea sa o pup ieri cum te aproba ea ca si papusica aceea e frumoasa. Te pup si pe tine. Greu o fi sa iubesti doi pui...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
iar nu am somn.
dar pot sa cant 

La muulti ani la 2 mamici: Denisa73+Desiree2002

.
Nadia, iti dorit din tot sufletul, noi mamicile de M&M, sanatate, sa ai parte toata viata de zambete, si nu iti pierde speranta - ca noi suntem alaturi de tine,chiar si asa de departe, si iti trimitem toate gandurile de bine.
Cam asa suntem noi - incercand sa aducem un zambet pe fata tuturor - dar si un umar,unde poti sa plangi

Danicris spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaaaaa muuuuuuuuulti aaaaaaaaani ...
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
Desi sa traiasca,
Desi sa traiasca,
Laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaani ...
Te imbratisez si iti doresc numai bine, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

Adriana_78 spune:
La multi ani Desiree! Sa ti se indeplineasca cat mai multe dorinte!
Un gand bun si catre Doloress, sper ca esti bine
Si mie mi-a palcut de Ana (fetita mare de Belleane) e tare finuta si cumintica.
Eu ma bucuram ca Annika e mai linistita, dar in ult. timp s-a schimbat f mult, a devenit la fel de nazdravana si neascultatoare ca sora mai mare. N-am avut si eu noroc de copii cuminti.
Am fost cu Lara acum 2 sapt. la Festivalul dansului aerobic. A durat ff mult, pe Annika am lasat-o acasa, ca stiam ca n-o sa reziste atat, sa stea pe scaun, fara spatiu unde sa se desfasoare, fara jucarii
Eee, in spatele nostru pe scaun era o fetita de 3 ani, care timp de cateva ore bune nu s-a miscat de acolo, n-a miorlait odata (ca-i e foame, sete, ca s-a plictisit etc - asa cum fac ale mele), se mai misca si ea cand jos, cand sus, da fara galagie, fara crize -- nu stiu cum e sa ai asa un copil?!
Adriana_78 spune:
Alina_anto, Ok, pun cosul bine. Mai vorbim
Lori, mi-a spus si mie mama de stirea resp.
Eu stiam ca si animalele (domestice/salbatice) luate in set nu sunt f bune, au subst. ce favorizeaza canc.
Deocamdata nu le-am indepartat. Cred ca sunt multe jucarii si chair prod. alimenatre care nu sunt in regula -incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi,
La Multi Ani Desiree2002!
Iti doresc sa ai multa putere sa lupti impreuna cu fetita ta si sa invingeti boala!
Noi suntem bine, ne pregatim de petrecerea de Craciun aici la scarbici, toata lumea e agitata cu sf asta de an parca cine stie ce e , eu ma agit cu serbarea lui fiu-miu care va avea loc Luni la Palatul Copiilor si el va fi om de zapada.Are de spus 2 versuri, e super simpatic atunci cand le zice, pt ca eu completez ce lipseste din ele si la sf am pare de un Bravo mami!, de fapt zice Bavooooooooooo mamiiiiiiiiiii! ca la fotbal.![]()
Fetelor voi ii mai plimbati pe astia mici cu carucioarele? Intreb pt ca eu cateodata il mai plimb cu el, asta pt ca daca il iau in brate ma rupe zici ca e pietroi, e f. greut, iar acum mi s-au stricat ambele carucioare si nu stiu ce sa fac daca sa mai investesc in unul nou sau sa il mai las sa mearga si in picioare, el mai merge dar e f. puturos, unde e mai bine decat in brate![]()
!!!
Va pupam
Mami de Bogdanici Pogonici

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu