Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele
cu amandoi acasa. destul de greut.
Ce poze frumoase de la intalnire, ce frumos trebuie sa fi fost..mi-a facut asa placere sa va vad la un loc.
Ali scumpo, ce dragut Vladi, hihi!
Fecian da, si eu sunt cam speriecioasa de felul meu cu copiii, mergem maine la dr sa ne dea avizul daca mergem la serbare sau nu...unde oricum stam doar o ora -doua.
Simo inca o intalneala de Belgia, ce frumos, asa imi place de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Dragele mele,
V-am admirat in poze si copilasii sunt incantatori.Imi pare rau ca nu am putut ajunge insa am plecat tarziu de la Gruiu, am ajuns tarziu in Bucuresti iar asta micu dormea atat de frumos ca imi era mila sa-l trezesc.Din cate vad a fost o intalnire super reusita.
Azi insa sunt la munca incerc sa stau cat mai mult la munca sa nu-mi iau concediu, pana in ult zi, cred eu ca voi merge si in Ianuarie,cu nebunia asta cu concediul maternal macar sa stau 1 an incheiat cu piticuta, asta daca nu ma apuca nebunia si dorul de scarbici mai repede, ca asa zic eu dar voi mai vedea ce voi face. Asa cum am prognosticat voi naste pe la sf lui Ianuarie,s-a "schimbat schimbarea" chiar de ziua sotului,avand in vedere ca e a doua cezariana asa ca m-am scos cu cadoul.
revin cu un subiect deja inchis de mult timp de fapt considerati-o o info; Colargolul nu expira niciodata pt ca sunt saruri de argint si astea nu expira, insa nu le combinati cu apa de mare sau ser fiziologic pt ca precipita,adica nu bagati ser fiziologic in nasuc si imediat Colargol, se asteapta pana se usuca putin mucoasa, deci Cleo daca nu ai aruncat Colargolul de la frigider lasa-l acolo ca e bun.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Mami de Bogdanici Pogonici

nu tin minte daca l-am aruncat ori ba . Is senila . Daca nu, caut sa cumpar altul
SI tot de senilitate, mi-am adus aminte -medicul mi-a propus in loc de Flixotide - sa incercam cu Pulmicort, e tot un cortizon dar unul mai slab, Budesonide, care e prezent si in medicamentele de nas (gen Rinocort - deja l-am folosit), si care e dintr-o clasa de medicamente mai 'slaba' si el o da si in sarcina si alaptare, si la copii.

Si mai pune poze cu fiu-tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES of,cred ca e asa greu in spital,fara Patrick!!!

LUMI La multi ani!!!

DESIREE doamne,cat sufera mititica!! esti atat de puternica !! nici nu pot sa imi imaginez prin ce ai trecut in secundele alea !!!va imbratisez !!!!
toata lumea o iubeste atat de mult si primeste atatea ganduri bune si asta o va ajuta sa treaca mai usor peste cosmarul asta !!!

FECIAN sa fie mai usor in sarcina asta!!
asa e si Sofia,la gradinita e super totul,acasa zici ca nu ne mai sufera !! eu cred ca e pt ca eiii place tare mult si se oftica atunci cand se termina ziua ,ea e innebunita dupa gradinita.Andres plange dupa ea,si e asafericit cand o asteptam la autocar,si ea din start zice:"eu nu vreau cu Andres" si eu incep sa negociez ...

LAURA pneumonie???Multa sanatate!!!

Gabitza-Multa sanatate tatalui tau !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am descarcat si eu poze de la intalnire aici
Robert e un scump, se "amorezase" de olita portocalie, si s-a pupat cu Sara la lift Daria , pisicuta, a refuzat cu desavarsire cadoul de la "Mosu', spre dezamagirea Micaelei Vlad era hotarat sa rastoarne toate cutiile cu jucarii din casa (a cam pus-o pe mami Alysh la treaba), Mara e febletea Sarei,Eva este culmea cuminteniei si este mamoasa exact ca Sara, fetele lui Belleane sunt tare cuminti si dragute,Elena era fericita sa tot escaladeze canapeaua, iar Annika a fost o gazda perfecta, scumpa de ea, ne-a povestit vrute si nevrute
A fost super! Ma bucur foarte mult ca Sara e foarte incantata de tot ce s-a petrecut acolo! Ne plac socializarile de genul asta.

Lauri Imi pare rau sa aud ca e bolnavior MirciSanatate! Lasa ca ne vedem noi, important e sa fiti bine
Gabi

Va pup!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

A fost super la intalnire, multumim Adriana pentru ca ne-ai lasat sa-ti escaladam canapelele, pernele sa-ti imprastiem jucariile. Cu ocazia asta am invatat ca desi au varste diferite trebuie sa le cumpar aceleasi cadouri. Elena intotdeauna vrea fix cadourile Anei si reciproca nu e vreodata valabila. Copilul cel mare trebuie sa renunte in favoarea celui mic, caci Elena niciodata nu renunta. Gata m-am lecuit, o sa cumpar ca la gemeni. Fetitele au fost tare cuminti si linistite. A mea deja incepuse sa se lupte cu Robert si cu Vlad pe jucarii si teritoriu.

Multumesc pentru poze, foarte frumoase maine poate le descarc si eu desi aparatul meu e un fel de jucarie.

Nu pot sa nu ma gandesc la Nadia si la Victoria, tot timpul ma rog sa vina momentul cand vom vorbi la trecut despre asemenea momente de groaza. Da-i Doamne putere Ingerasului ei Pazitor si parintilor.

..ma gandesc si la Doloress si Kevin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: sanatate lui Mirci.

Gabitam: iti trimit o calda imbratisare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am descarcat si eu poze de la intalnire aici

Va pup!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Am incercat sa "ghicesc" copiii... la mamici nu am nici o sansa poate scrie cineva cine e cine dintre mamici.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

-aia cu silueta de balena sunt eu...
-pulover negru cu gri si par prins in coada sus -Ylari
-camasa roz/violet cadrilata, tunsa scurt, jeansi-Micaela, mami de dariutza
-bluza alba si ceva negru scurt peste 9nu stiu cum se numeste) e beleanne
-Adriana satena si are o bluza draguta cu alb peste colanti negri si maleta neagra.

-pe slabatura de Cleo o recunosti?
-Alysh-alta slabatura are un top negru.

Alina mami de sara are o bluzita-camasa usor brodata.

Mai simplu era asa- in poza asta
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/IntalnireMMDec2010#5549868722684084098
de st la dr
Adriana, Alina, Ylari, Io,Alina, Belleane, Mihaela, Cleo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, pe Cristina si pe Cleo le recunoscusem, dar atat! Pe Alina trebuia sa o fi recunoscut , Sara ii seamana perfect!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia, sa nu uit..ce-mi facusi tu mie cu linkul ala???

Robert e topit, imi cere tot timpul yummy yummy peanuts...culmea ca-l cant si eu, nah..am recunoscut and when he walks he shakes-shakes the ground

Fetelor, ati vazut stirea la PROTV cu covorasele puzzle??? Cred ca toate avem in casa... cica sunt nocive, cu substante care pot fav cancerul

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput