Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Si eu m-am trezit cu gandul sa-i spun multumesc Adrianei pentru gazduirea frumoasa, da e o gazda perfecta, ne-am simtit asa de bine.
Si eu ca si Adriana eram nitel cam strseata, ca ma gandeam ca va face Robert nazbatii si cum eu nu mai poci face yoga cand si cum vreau... mi-era putin teama. Dar copilasii au fost superbi!!! S-au jucat frumos, eu n-am de ce sa ma plang.
Mai, asa mamici frumoase si slabe n-am mai vazut..imi venea sa le bat...cica au nascut! Si unele cica au nascut anul asta!!!!!! Incredibil!

Adriana Robert a ramas fascinat de lift, mi-a zis de 1000 de ori, Annika, liftu'.

Mai, se vede ca au crescut... intalnirea a fost foarte relaxanta.

O sa pun si eu poze cum ma trezesc...ca-s cheauna inca. A plecat piciul la gardi si nu stiu de ce sa ma apuc...

Fetele cu intalnirea e ok daca pun si eu pe picasa si FB poze in care apar mocute d-ale voastre, da? PIcasa e privat doar cand pun eu linkul aici s ede-priveaza un pic si FB -pozele le vad doar prietenii mei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

a, Nadia multumim pe link...Robert a fost super incantat, m-a innebunit cu peanuts...ma vei

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

CHRISTMAS PARTY M&M

prea putine, n-am mai avut baterii :((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

CHRISTMAS PARTY M&M

prea putine, n-am mai avut baterii :((

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

bestialeee..ce bine i-ai prins!!!!

[vreau si eu please alea vreo 2-3 poze Robert-Vlad...rad singura la poza aia cu limboas ape afara) ai maiulul meu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, multumiri pt poze.
Multumiri si Adrianei pt casa pusa la dispozitie, sper ca nu am lasat mare cotetz dupa, am incercat sa strang pe ici colo dar io puneam o jucarie in cosh, altii rastrunau coshu .

Gabitzam, sanatate multa si moralul sus . Imbratisari trimit si catre Canada, lui Doloress si Victoriei lui Desiree. Putere si rabdare ca toate trec, incet incet . Se face Mara doctorita si va face pe toti bine cu medicamentul minune administrat cu pupaturi
Sanatate multa si la puii de Laura, si insanatosire grabnica. Cand ziceti de pnemumonii, deja ma ia cu sperieturi [:(((]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura ufff imi pare rau sa citesc ca sunteti asa bolnavi. Va pup si sanatate multa!

Gabitzam daaa e fff frumos filmuletul, am pastrat linkul de anul trecut de cand ni l-ai dat si acum vreau sa ii fac unul Jessicai mai ales ca ea intelege tot. Sunt tare curioasa cum vor reactiona. Anul trecut l-am trimis mai multor prietene cu copii mai mari si a avut mare success!Multa sanatate tatalui tau!

Desiree ca si Lorich ma bucur ca sunteti in Canada si nu in Romania, macar stiu ca acolo Victoria e tratata mult mai bine. Ma rog si eu la Dumnezeu sa se termine odata durerea asta imensa prin care treceti! Va pupam si va iubim mulllllt mult mult si eu sunt convinsa ca totul va trece si Victoria se va vindeca total. Mult curaj si sa nu uiti ca ai toata admiratia noastra pentru lupta, curajul si dragostea imensa de care dai dovada!

Simonix si Tiberiu a inceput sa fie mai agresiv. Una doua o bate pe Jessica imediat daca nu ii convine ceva sau se tavaleste imediat pe jos daca il cert sau daca nu ii fac pe plac. Acum ce sa zic ca nici ea nu il lasa deloc deloc. Ii ia toate jucariile si se tine numai dupa el. Ea vrea sa se joace impreuna cu el iar Tiberiu nu vrea decat singur sau cu cei mai mari… si uite asa incepe cearta. Acum se pupa acum se bat. Oricum el este si fff afectat de faptul ca mami si tati pleaca la serviciu iar parintii Jessicai nu pleaca si raman acasa cu ea si asta e iar motiv de jelozie.

Vai ce poze frumoase!!!!!!!!!!! Sunteti niste frumoase toate iar de copii nici nu am cuvinte cat de frumosi sunt si cat de mult au crescut! Adriana vreau si eu poze cu perna aia de care spune Ylari!!!!!!

Lorich am ajuns si eu ieri pt prima oara la roata in Herastrau. FFFFF frumos, ne-am plimbat cu trenuletul, binenteles si eu cu el ca singur nu vrea, plange. Mi-a placut fff mult dar am stat putin pt ca era fff frig.

Vreau sa va cer si eu o parere ca nu stiu deloc ce sa fac. Sora mea si o verisoara vor sa ii cumpere lui Tiberiu o motocicleta sau atv electric. Am fost cu el la un depozit de astfel de jucarii dar acolo nu a vrut sa se urce pe nici una ci doar sa le admire pe toate. Ii straluceau ochisorii de bucurie cand le-a vazut. Acum nu stiu ce sa ii iau ca motocicleta e mai frumoasa adica are si sirena si cantece insa atv-ul e mai stabil dar mai simplist. Va pun aici un link unde apar amandoua, poate imi dati o idée: http://www.youtube.com/watch?v=iJfLlVrRVkU&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Fetelor, sunteti extraordinare, iar piticii ... unul si unul, nu stiu pe cine sa admir mai intai, toti frumosi, cuminti, dragalasi ... o placere sa vad pozele de la intalnirea voastra. Iar voi mamicilor aratati minunat, va admir si ma bucur ca imi sunteti prietene, cel putin asa imi place sa cred, v-am simtit mereu aproape, sper sa nu gresesc.

Va imbratisez si sper sa am odata ocazia sa va cunosc si eu personal.

Gabitza, multa sanatate tatalui tau, Doamne ajuta.

Desiree, am uitat sa-ti raspund, scuza-ma, draga mea. Nu am gasit jucaria aceea, i-am luat altele de care se va bucura cu siguranta. Doamne, prin cate treceti ... si tu totusi te mai gandesti si la altii, esti extraordinara, te imbratisez si iti multumesc. Pup fetita frumoasa si curajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
intru si eu destul de rar sper sa nu ne uitati de tot.

Adriana multumim pentru gazduire si scuz-o pe fii-mea ca e violenta. Am fost uimita ca nu s-a mai certat cu Mara, dar se pare ca Mara s-a maturizat, astept sa o faca si fii-mea.

Andrada eu zica ca e stabila motocicleta, are 3 roti e stabila, paraca era si o teorie in cazul asta. Si noi vrem sa ii luam o masinuta ceva ca s-a plimbat in parc si tare i-a placut.

Desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
V-am admirat in poze si copilasii sunt incantatori.Imi pare rau ca nu am putut ajunge insa am plecat tarziu de la Gruiu, am ajuns tarziu in Bucuresti iar asta micu dormea atat de frumos ca imi era mila sa-l trezesc.Din cate vad a fost o intalnire super reusita.
Azi insa sunt la munca incerc sa stau cat mai mult la munca sa nu-mi iau concediu, pana in ult zi, cred eu ca voi merge si in Ianuarie,cu nebunia asta cu concediul maternal macar sa stau 1 an incheiat cu piticuta, asta daca nu ma apuca nebunia si dorul de scarbici mai repede, ca asa zic eu dar voi mai vedea ce voi face. Asa cum am prognosticat voi naste pe la sf lui Ianuarie,s-a "schimbat schimbarea" chiar de ziua sotului,avand in vedere ca e a doua cezariana asa ca m-am scos cu cadoul.
revin cu un subiect deja inchis de mult timp de fapt considerati-o o info; Colargolul nu expira niciodata pt ca sunt saruri de argint si astea nu expira, insa nu le combinati cu apa de mare sau ser fiziologic pt ca precipita,adica nu bagati ser fiziologic in nasuc si imediat Colargol, se asteapta pana se usuca putin mucoasa, deci Cleo daca nu ai aruncat Colargolul de la frigider lasa-l acolo ca e bun.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Andrada , eu una optez pt ATV!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput