Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, eu nici nu stiam ca veniti si voi azi, n-am primit nici un mesaj de la tine.
Sanatate tatalui tau, sa se faca bine!

Ylari, e Ok, cand ajungeti, ajungeti.
Noi ne culcam devreme si cum o sa fie agitatie mare azi, sunt destui copilasi (+parinti) - vine si Belleane+ Elena, asa ca pt. cine poate sa ajunga la 16:30 e f bine - noi va asteptam oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

buna!

Adriana ai PM...

Laura offfff pneumo?? Pupam Mirci, sanatate si recuperare rapida!

MsBb scumpa mai esti la vedere. eu sunt bine, inca mai misc, inca mai bag shopinguri si joaca cu Robert, deci is multumita. Voi?

Gabi imi pare rau de tata, sanatate, socrul meu la fel a fost (stii ca sie l are parkinson) si cand a ajuns in SUA drumul l-a terminat...a avut si ghinion ca au pierudt legatura si au mai mers vreo 7 ore in plus cu alt avion, alta parte a Americii..pe scurt -dubla pneumonie, intubare...somn indus...terapie intensiva...chiar am zis ca-l pierdem.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

http://www.youtube.com/watch?v=HpZnlTAxdEI&feature=BF&list=QL&index=4

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Dragi mamici, va multumesc mult pt. cadouri! Ati fost minunate, de copilasi nu mai vorbesc.
Mie una mi-a placut f. mult. Imi faceam griji ca o sa fie o harmaliae de nedescris, cu tipete si urlete, insa copilasii au fost tare cumintei si s-au jucat frumos. Sper ca si voi v-ati simtit bine
Ma bucur ca v-am vazut si revazut. Multumim mult ca ati venit!

Am pus cateva poze
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/IntalnireMMDec2010#5549868533793513250

noapte buna
Adriana si Annika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Adriana, iti multumim mult mult! A fost reusita intalnirea, iar tu o gazda minunata! Nu am timp acum sa pun si eu poze, dar promit s imi fac timp maine.

Fug sa o culc pe Sara! Ies "din tura" peste o ora

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana multumim ptr ospitalitate, noi ne-am simtit minunat! Eva s-a indragostit de perna aceea, m-a pus sa-i dau telefon lui tati de pe drum sa ii spun sa ii aduca si ei asa perna pe care sa sara, sa se arunce, etc
Mamicilor sunteti minunate si va pup pe toate, ma bucur ca am reusit sa ajung si eu. Imi pare rau ca sunt atat de imprastiata si am uitat sacosa cu prajiturici + mancarea Evei acasa m-am simtit tare prost ca n-am adus nimic Of, data viitoare sper sa fiu mai atenta.
Ziua de azi a fost minunata, desi aglomerata si pe fuga, de dimineata am fost sa cumparam dulap ptr la baie ca nu mai aveam loc de nimic pe acolo si toate cremele cosmeticele mele erau aruncate peste tot.
I-am cumparat Evei si cele doua cadouri ptr cele doua petreceri de Craciun de la mine si tati de la servici, apoi dupa amiaza cu voi a fost super, si tot asa...
Va pup, sunt super obosita, ma duc la nani, va urez o saptamana frumoasa.

Lumi ramasesem datoare cu raspunsul referitor la pian, sa stii ca se joaca in ficare zi cu el. Nu prea mult dar suficient cat sa il suportam si noi deci eu sunt multumita.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Edit: am pus poze pe FB de la intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumim Adriana, a fost o intalnire extrem de reusita, armonie perfecta intre copilasi, joaca maxima, zambete si voie buna, papa buna facuta de mamici ( Alina_anto, Lorich, Adriana....cel putin noi de la voi am gustat si au fost suuuper bune)

Vlady s-a simtit in largul lui, desi a cam facut dezastru, cauta parca inadins jocurile cu piese cat mai mici si cat mai multe pt a le imprastia. Si eu m-am sitit bine cu fetele, mi-a placut sa o cunosc mai bine pe Alina , mai avem multe de discutat si cu celelalte fete, s-o vedeti pe Lorich, ce graviduta frumoasa, si restul mamicilor frumoase si voioase, ce sa mai, mi-au placut mult.

Adriana, a fost gazda perfecta, draguta, amabila, intelegatoare, primitoare!

Vlad si Robertel, s-au mai batut pe jucarii, dar tot se cautau unul pe altul, parca nu faceau fatza atator fetite atat de frumoase si cocheteeeeeeeeee, am lesinat.
Am luat-o pe Sara in brate la un moment dat si mi-am dat seama cat sunt de delicate, fine, fetitele............ahhh!!!
Mara, dra doctor , si-a intrat perfect in rol, o dulceata superba (tb sa va trimit poza de la Sun), Daria, pisicuta era o frumusica, s-a jucat cu Vlad jocul cu broastele......Annika, scumpa, m-a dat pe spate cum poate povesti, vorbi, relata.....e pur si simplu delicioasa, ma dureau obrajii de la atata ras........fetitele lui Belleane, elegante ca niste printese si Elena f vanjoasa, i-a smuls cateva jucarii lui Vlad care si el e vanjos iar Eva , care nu numai ca e frumoasa, VORBESTE, fetelor, si am inteles ca stie poezie si in engleza, deci n-o credeti pe mami Ylari, ca e isteata foc

Mi-a parut asa rau de Laurita si Mirci ca nu au putut, veni, off, sanatate multa dragilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
Eva , care nu numai ca e frumoasa, VORBESTE, fetelor, si am inteles ca stie poezie si in engleza, deci n-o credeti pe mami Ylari, ca e isteata foc

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Eh asa a zis educatoarea, ca pe cea in engleza o stie perfect......... io n-am auzit nimic, inafara de "tanta-tanta" care inseamna Santa

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara fete frumoase cu copii frumosi :)

Am vazut niscai poze de la intalneala voastra, ce sa zic, niste minunatii de copii, iar mamicile, superbe Si noi am mai avut o mini intalneala de Belgia-Olanda, am serbat doi ani de Nicol de Alra - nu imi vine sa cred :) Ce papusha frumoasa si mare s-a facut, a alergat-o fiu-miu prin casa de numa Voi fi cam ocupata zilele astea si voiam sa urez si eu sanatate bolnaviorilor.

Laurita - of mai, sa treaca repede pneumonia asta!!! Tare rau imi pare ca iar ati ajuns la asa ceva - tin pumnii sa va faceti repede bine

Desiree - ce sa mai spun, am citit cu sufletul la gura ce ai scris, nu pot sa imi imaginez cum reusesti sa faci fatza Draga de tine, din inima iti urez sa treaca repede anii astia si sa va regasiti copilul sanatos tun, sa va puteti bucura de el asa cum se cuvine, sa te scuturi de toata povestea asta si sa te linistesti

Dolres - nu mi-a venit sa cred cand am citit si despre tine, tare greu cred ca iti este sa il stii pe Patrick doar cu tati, sa iti fie dor de el uf ... Insa prioritaea acum este Kevin, el este mic si are nevoie de tine puternica sper sa va fie bine sa sa duci sarcina cat mai aproape de termen. Ma gandesc zilnic la voi, ca si la Victoria, de altfel.

Fecian - este o perioada mai dificila, si am remarcat ca mai ales baietii sunt afectati, nu stiu, asa imi pare... Mie mi se par mai sensibiloshi in general cu manifestari diferite de ale fetelor. Al meu face urat de cand cu scoala, nu acasa cu noi, ci cand e cu copiii acolo. Agresiv incepuse sa fie de prin toamna, a culminat fix inainte de scoala cand facea ca trenul acasa cu alti copilasi musafiri iar acum la scoala e nasol - in fiecare zi aud ca bate copii, ca ii musca, ca sta la colt mai mereu Clar este modul lui de a-mi spune ca nu e OK, in rest nu am ce sa ii reprosez. Am vorbit si cu pediatrul si i-am zis ca de cand a inceput scoala constat un regres imens la el: a inceput cu pipiul pe el (acum rezolvat), apoi agresivitate, renuntarea la jocul simbolic, la povesti, nu mai citeste etc. Ii mai dau cam doua luni, apoi o sa vad, ori schimb scoala, ori nu stiu ...

Insa uite, acasa este super ok, nu e mai tzacanit decat de obicei, e drept ca sta numai pe noi, nu se mai joaca singur, dar il inteleg. Cand suntem in vizite nu e agresiv din cale-afara, chiar e super ok, acasa a avut 15 invitati mici si eu eram speriata ca o sa ii bata de o sa ii termine pe toti si totusi nu, a fost efectiv minunat. Deci fiecar copil are felul lui de a ne "amenda": pe unii parinti ii capiaza acasa, pe cand altii au reclamatii de la scoala/cresa etc.

A propos, mai exista vreun caz pe aici de copil neadaptat? Adica al meu, dupa ce ca ii cam atinge pe colegi, se si izoleaza la greu, l-am vazut cu ochii mei, toti trebuie sa faca ceva, stau in grup, in cerc etc, el e singurul care ori alearga pe acolo, ori se duce singur intr-un colt si isi vede de-ale lui sau se uita la ei. Mi se rupe inima cand il vad asa, daca madama aia incearca sa il aduca in grup face ca trenul, mai ca o ia la bataie. In rest habar nu am ce face acolo, nu mi se spune, nu stiu daca participa, daca deseneaza, cum se joaca, mie madama imi zice numai ca are un caracter agresiv si cam atat. Mai mi-a zis ca intr-adevar se izoleaza si am vazut si eu treaba asta in vreo doua dimineti. Nu prea imi explic de ce, cu prietenii nostri se poarta foarte frumos, se joaca cu copilashii, chiar cu cei cunoscuti in ziua respectiva. Stiu ca in momentele alea eu sunt acolo, prin preajma lui, dar nu stau neaparat in inima lui, el probabil insa ma stie ca sunt pe aproape... pe cand la scoala nu sunt.

Uf, mi-am zis si eu naduful :D Va pup si va urez un inceput de saptamana fain :)

YLARI, arati tare bine Am uitat sa iti spun :D ca am vazut pozele pe FB

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata, poftiti

Uff, am multa treaba, sunt fara Luca si tre sa profit la maximum pt curatenia de Craciun. Am inceput de la 5 dimineata cu sertare, cuiere si alte minuni. Cu el mare lucru nu pot face, e tare plangacios (inca) si din pacate, chiar daca sunt adepta teoriei moderne de crestere a copilului, nu pot sa dau cu aspiratorul si sa calc cu el in spate cum imi sugerau fetele aseara M-a amuzat oricum sfatul asta

Aseara in taxi Vlady a scos o papusica...nu stiu de unde, din maneca sau pur si simplu o tinea in mana si cat l-am imbracat eu am vb cu Alina si n-am observat...cert e ca mi-a zis : "uite mami, am luat o papusica" , mi s-a facut rau cand am vazut, din poze mi-am dat seama ca e a Annikai, asa ca tre sa ne vedem dupa sarbatori urgent sa v-o inapoiem. Cu mii de scuze ca n-am observat de sus. Cleptomanul de fi-miu

Desiree, cred ca mi-a stat si mie putin inima cand am citit mesajul tau, offf, numai mama sa nu fii, putere si rabdare infinita iti doresc. Si sa va ajute Dumnezeu sa iesiti odata din dificultatea asta.

Doloress, am inlemnit sa vad ca esti iar in spital, te pup cu mult drag, putere si rabdare din belsug si tie. Aveti grija de voi

Gabitzam, te imbratisez cu drag si iti sunt alaturi

Luminel, draga si scumpa mea, cu intarziere (de care imi e f rusine) iti urez la multi ani fericiti, sa te simtit implinita si fericita si sa ai parte de multa sanatate!

Vin si pozicile imediat.

Mergi la inceput