Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, fetelor, va multumesc tuturor. Sunteti minunate. O sa o mai sun pe Andreea saptamana viitoare sa ii dau mesajele de la voi. A zis ca i-au spus Dr. ca au fost gravidute care au rezistat pana la 40 de saptamani cu col de 1 cm, asa ca e posibil.

Cristina, Victoria s-a obisnuit sa bea toata ziua numai suc de portocale, DAR in pat nu bea niciodata suc, ci numai apa. Stie ca dupa ce spala dintisorii nu mai are voie suc, ci doar apa, nici nu mai imi cere. Si cand ieseam la plimbare de obicei era sticla de apa cu un pai. Acum din cauze de hipo-glicemie luam suc de porto la plimbare. Ea bea din cana sau pahar normal, chiar si din ale noastre, dar din sticla inca nu poate sa bea, asa ca-i bag un pai in sticla de apa. Per total bea cam juma de litru de suc de porto pe zi si cam tot atata apa. Sa stii ca si noi mult timp ne-am straduit sa o obisnuim sa bea apa pana cand intr-o zi a decis ea ca ii place apa.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Laurita, imi pare tare rau sa aud de pneumonie sa treaca repejor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Laura, imi pare rau. Sper sa va faceti bine curand!

Ylari, eu din mesajele citite pe forum (si private), am inteles ca vor veni:
Cleo+ Mara
Laura+ Mirci - contramandat
Alysh+ Vladi
Alina+ Sara
Lorich+ Robert
Ylari+ Eva
Micaela+ Daria
Magnetism+ Bogdan (? daca ajunge)
+ Annika (Lara) si cu mine

Are cineva un sac? sa punem cadourile?
Ne vedem azi la 16:30 (17:00)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Gandurile mele fug in principal catre Canada... Desiree si o imbratisare stransa-stransa . Ce ati mai rezolvat cu viza pt surioara ta ? Transmite-i si lui Doloress gandurile noastre bune, daca apuci sa vb cu ea la tel , sa stea Kevin la caldurica pana e safe pt el.Ma pt voi!

Lumi cu intarziere accepta si din partea mea un calduros "LA MULTI ANI" , iti doresc multa sanatate, bucurie in viata si punga plina de bani

Stiam eu ca am uitat sa zic ceva data trecuta : FELICITARI pt sarcina Fecian , sa ai parte de o sarcina usoara si la final un sanatos si papacios!

Laura imi pare rau ca ai puisorii bolnaviori! Multa sanatate!!!!

Ylari si Andra e cu toane, are zile cand bea apa mai multa ( in general in competitie , daca vede un alt copilash ca bea atunci bea si ea in dusmanie ) si are zile cand abia pupa o gura.
Felicitari pt intalnirea reusita!

Lori , cum te simti, draga mea?
O zi frumoasa miercuri, serbare placuta, va urez! Sa se bucure sanatos Robert de

Piggy ce ma bucur sa te revad! Cum sunt fetele? Cum a reactionat Ilinca la venirea Marei?
Daca ai timp poate ne mai scrii despre voi

Dani musai sa pui poze de la serbare, da? Sunt convinsa ca-ti iese ( sau a iesit deja ) o centura frumoasa pt Moshu' Vlad
Sanatate multa puisorilor si dintisori fara dureri pt Andrutza mica

Adidana , bine ai revenit!

Fetelor, va urez intalnire placuta astazi , sa fiti cat mai multe la intalnire si sa va simtiti extraordinar! Verde, astept pozele de la intalnire, sa revad puisori si mamicile lor !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Laura, imi pare rau. Sper sa va faceti bine curand!

Ylari, eu din mesajele citite pe forum (si private), am inteles ca vor veni:
Cleo+ Mara
Laura+ Mirci - contramandat
Alysh+ Vladi
Alina+ Sara
Lorich+ Robert
Ylari+ Eva
Micaela+ Daria
Magnetism+ Bogdan (? daca ajunge)
+ Annika (Lara) si cu mine

Are cineva un sac? sa punem cadourile?
Ne vedem azi la 16:30 (17:00)

Adriana

Merci ptr raspuns Sac nu am Noi cred ca ajungem in jur de 17.00. Am sa o trezesc pe la 16.15-16.30, apoi ne miscam repede, iau un taxi si banuiesc ca nu fac mult. Aoleu sa iau adresa din PM

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mirci e la soacramea, mai respiram doar cu fata acasa...
Ylari, Adriana, Ms bb fetele

Si eu sunt verde verde de invidie, mama ce visam la intalnirea asta!
Ah, Mircea e bine acum, nu mai tuseste, e ok, dar nu venim pe motiv ca e imunodeprimat si sa nu il intoarca. Cu chiu cu vai o sa-l duc la serbarea de Craciun de la gradi si o sa stau cu mare frica sa nu ia ceva...dar trebuie sa-l duc, o ora.
Ma duc la treaba am de facut mancare si de calcat 3 masini. Apropos, s-a stricat masina de spalat...Bogdan vrea sa cumpere direct alta..sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi plecam la mama, nu ajungem la intalnire. Tata e foarte-foarte rau. El e de mult bolnav, imobilizat in pat, dar acum e chiar rau de tot. Uf, tare mi-e teama, stau cu inima stransa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gabitza si o . Sanatate multa!

Uf, Laura, ce harnica esti. Eu nu stiu cum sa fac sa zac mai mult . Spor la treburi!

Se vede, sunt singura la mare , am postat de 2 ori intr-o zi !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza la toata lumea ...

O cafea cu lapte la toata lumea. Saaauu o ciocolata calda, ca si asa e perioada
MsBB mersi de urari. Ma uit la tine si vad ca mai ai putintel si iti tii puiul in bratze...noi suntem mititei , dar va ajungem noi

Azi ne-am propus sa mergem in parc...o zi faina afara, chiar ar fi pacat sa nu profitam de ziua asta.

Reallaura sanatate maxima, sa treaca cat mai usor pneumonia. eu daca as fi fost in locul tau nici ca nu l-as fi scos pe Mirci din casa, cu toate serbarile din lume. Eu sunt mai fricoasa, si prefer sa stiu ca e in sigurantza si e ok, serbari or sa mai fie...dar asta e ce as fi facut eu

gabitzam frumos bradu'...dar si mai frumosi cupii

Ylari, mersi de sfaturi. Sincer incerc sa fiu cat de calma pot, cat pot de mult sa nu tzip la el insa uneori pur si simplu nu te poti intelege deloc cu el. Il lasam la coltz...insa am impresia ca inca nu intelege ca e pedepsit pentru urletele lu...ba mai rau face. Mi-e deja teama ca dimineatza daca nu ii convine ceva incepe sa urle...mai mult tzipete.
E clar un rasfatat, o data m-a suparat asa de tare ca sincer i-am dat si una la fund. Nu am sa mi-o iert niciodata insa...in ziua aia a fost un ingeras... Am impresia ca uneori chiar si-o cere. Stiu suna stupid, dar uneori limitele nu le pot impune prin rationament si vorba buna. am aplicat metoda cea mai veche din lume...si ma oftic ca e singura care a functionat... nu il voi mai lovi, urasc chestia asta, nu as vrea sa creada ca e normal sa ne batem sa ne certam sau mai stiu eu ce... In fine, m-am intins deja prea mult pe subiect.

Legat de apa, Bitzu bea numai apa. Nu vrea deloc suc, si eu sunt super ok cu asta. Sunt zile cand bea foarte multa apa alteori mai putin, nu contorizez niciodata ...e in functie de nivelul de activitate. Atata timp cat isi ia lichidele necesare e ok. Noi cu mancarea suntem certati, dar asta e o alta problema.. De 2 zile iarasi mi-a baut numai si numai lapte, are perioade de refuz total al mancarii. in fine, poveste lunga.

Doloress sanatate maxima si bb sa stea macar pana la 37-38 saptamani cat sa fie la termen si dupa aia sa se nasca cand vrea el

Fug ca mi-a venit teroristul si vrea la cucator.
Pupici

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Noi plecam la mama, nu ajungem la intalnire. Tata e foarte-foarte rau. El e de mult bolnav, imobilizat in pat, dar acum e chiar rau de tot. Uf, tare mi-e teama, stau cu inima stransa...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Of Gabitzu, imi pare tare rau, te pup de o mie de ori, Doamne ajuta!

Fecian, e clar ca intind cat de mult pot ei coarda sa ne testeze nervii. Te pup si iti doresc sa ai putere si rabdare multa.
Merci ptr raspunsurile ref la lichide. Suc de portocale ii dau numai portocala stoarsa, nimic de la sticle...

Va pup dulce pe toate!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput