Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Desiree, imi pare tare rau de vestile proaste, ti-am spus eu sper sa vina mai repede luna Iulie cand cosmarul se va termina. Va pupam si
va transmitem sanatate maxima!
Doloress, ce ai facut draga mea? Pai nu era vb ca stai cuminte?
Sper sa fiti bine si tu si bebe, sa mai stai cu el macar 3- 4 sapt ca sa fie ok piticul.
Ma fetelor sunt eu nebuna sau astia de la meteo ne duc cu presul, ce naiba ca vremea de afara numai a iarna nu suna, e primavara in toata regula am deschis larg gemul e un pic cam frig dar e un soare de-mi inunda toata casa.
Deci cand e intalneala? Poate vin mai repede de la Gruiu si ajungem si noi, ce luati la pitici?
Ylari daca esti in Crangasi trecem sa te luam.
Si apropos de vremea de afara ce faceti azi?Nicicum nu e de stat in casa.

Mami de Bogdanici Pogonici

Iulie 2012!

Andreea chiar a zis ca a stat cuminte, dar totusi...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Nadia . Ma rog pentru voi sa aveti si voi o viatza normala, sa va puteti bucura de copila voastra.
Nici nu imi pot inchipui prin ce ai trecut momentele alea...sper sa nu se mai repete niciodata.
Victoria e o fetitza foarte puternica sa poate trece prin atatea punctii, tratamente, plus greseli interminabile ale asistentelor. Offf.. Sper cat mai repede sa rasara soarele si pe strada voastra.
la Dumnezeu sa se termine cat mai repede chinul asta pentru voi si sa puteti spune gata suntem sanatosi si fericiti!!!

Noi suntem ok...piticul meu e un dulce la gradinitza, insa acasa se declanseaza uneori iadul. Nimic nu-i comvine, urla din orice, ne termina nervos. Alteori e o dulceata de copil.

Am si uitat ce inseamna un copil fericit. Sincer. [:-(]

Cu bb2 deocamdata e ok, nici nu am avut timp sa ma duc sa ma inscriu la un medic. In orasul asta inca imi e greu sa gasesc un medic de familie...Cred ca ma voi inscrie la o moasa care e mult mai aproape de noi , cel putin pentru urmarirea sarcinii (cel putin sper sa ma primeasca pentru primele luni, avand in vedere istoricul).
Oricum stiu ca in ultimele luni va trebui sa ma transfer la spital pentru monitorizare. Deja am avut vreo 2 pusee de tensiune cu 14/10.5 asa ca acum imi urmaresc tensiunea zilnic.
Am impresia ca nici sarcina asta nu va fi usoara.

Va doresc un weekend superb in familie ! la toate mamicile si M&M [:-)]

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 5+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fecian, nu stiu daca ti-am mai zis, am tracut si noi printr-o perioada de genul asta cu Eva, asta vara cand ajungeam acasa de la gradi noi eram mega obositi iar ea superagitata, facea ca toate alea, ma facea cu nervii, nimic nu-i era pe plac. Cand o intrebam pe educatoare daca sunt toate bune, ea imi zicea ca e super cuminte la gradi, deci exact ca si scufundacul tau.
Pot sa iti spun ca totul s-a schimbat dupa ce eu am avut efectiv o criza intr-o seara, am certat-o foarte rau atunci, a plans, etc, ce sa mai, a doua zi m-am simtit mizerabil, am si scris aici pe forum, ma simteam cea mai ingrozitoare mama. Ei bine, mi-am cerut scuze de la ea ... si de atunci mereu o imbratisez, ne pupam tot timpul, ma joc foarte foarte mult cu ea, mai am noroc ca si socrii au inceput sa se joace cu ea, si tot timpul e ocupata. Mai are desigur accese dar le ignor din fasa, nu o contrazic, nimic-nimic si uita, se ia cu altele.
Se poate sa ii fi trecut pur si simplu, sa nu aiba legatura cu comportamentul meu.
Vroiam de fapt sa te incurajez sa iti spun ca te inteleg ca si noi am trecut pe acolo si ca va fi bine pana la urma.
Pupici multi.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi am facut bradul in seara asta. Ziceam ca nu iau natural anul asta, dar n-a rezistat Costi pur si simplu. Erau la Carrefour niste minuni de brazi de Craciun, a luat unul cam de 1.75, foart frumos, bogat, cu o forma perfecta si uniform in toate directiile. A fost 120ron. Am rezolvat si cadourile de Craciun. Doar ceva dulciuri mai am de luat.
A fost prima data cand a participat si Andrei efectiv la aranjarea si ornarea bradului, era tare incantat. Dupa care am reusit sa-l dau pe spate cu un filmulet personalizat de la Mos Craciun (de la http://www.portablenorthpole.tv/home). Deci era super fascinat, nu stia daca sa rada sau sa fie serios ca-l vede Mosul. Cand si-a vazut poza in cartea Mosului si niste poze cu el din timpul anuluia facut ochii maaari. Deci clar, Mos Craciun exista Nu stiu, poate o fi ultimul an in care crede cu adevarat, e asa de dulce in inocenta lui.
Raducu se inghesuia si el pe acolo, dar nu stiu exact cat si-a dat seama. Il stie pe Mos, stie el ceva cu cadouri, dar e destul de aeria,

Mergi la inceput

Gabitzam, felicitari ptr bradutz si ingeniozitatea cu filmuletul! Niste poze cu bradul nu pui? Ma gindisem si eu sa il fac dar mai aman cu o saptamana. Sambata viitoare avem serbare, abia astept sa o vad!

Fetelor vreau sa spui ca eu ma chinui foarte mult sa ii dau apa Evei. Bebelacii vostri cam cata apa beau acum?

Pupici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cristina, asta mic al meu cred ca ar bea si doi lirti de apa daca l-as lasa. Bea cam 3 biberoane pe zi, unul noaptea. Din cele de 150ml, nu cele mari. Are mereu la indemana prin casa cate un bibe cu apa, sau canuta cu cioc. Incearca sa-i dai ba cu canuta, ba cu paharul. Cumpara-i un pahar haios, sau niste paie mai smechere si da-i sa bea asa.

O sa descarc maine si pozele cu bradul, a iesit minunat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cristina, asta mic al meu cred ca ar bea si doi lirti de apa daca l-as lasa. Bea cam 3 biberoane pe zi, unul noaptea. Din cele de 150ml, nu cele mari. Are mereu la indemana prin casa cate un bibe cu apa, sau canuta cu cioc. Incearca sa-i dai ba cu canuta, ba cu paharul. Cumpara-i un pahar haios, sau niste paie mai smechere si da-i sa bea asa.

O sa descarc maine si pozele cu bradul, a iesit minunat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Merci de sfaturi, Gabitza! Of, am incercat tot felul de cani, pahare, etc... are zile si zile uneori bea ok, azi de exemplu a baut doar 250 ml de ceai. Lapte inainte de nani nu a vrut la pranz, dar zic ca am mai salvat cu farfuria de ciorba, am pus mai mult zeama si a papat o farfurie mare din care mancam si noi ciorba.
Tu vii maine la intalnire? Cine mai vine, chiar, stie cineva?
Pupici multi, fug sa culc printesa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna scumpele

Nu am mai reusit sa intru, am fost - si inca suntem bolnavi, Mirci a facut pneumonie, sunt amandoi pe antibiotic, am umblat numai prin doctori - Grigore Alexandrescu, in miezul noptii, Medicover la 2 zile...tratamentele dureaza toata ziua, avem o masa plina de siropuri si alte prostii.
Imi pare atat de rau ca nu pot veni la intalneala cum nu va puteti imagina. trebuie sa promiteti ca vom repeta, asa voiam sa va revad pe unele si sa va cunosc pe celelalte..

Desiree M-ai socat cu mesajul tau. nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti si tu si micuta si Daddy. Da Domnul sa se termine cosmarul si sa reveniti in ape linistite.
Doloress suntem alaturi de tine ca bb Kevin sa stea in burtica si sa nu-ti mai dea emotii!
Adriana merci inca odata de invitatie si sa stii ca imi pare nespus de rau ca nu putem veni. sa va simtiti bine!
Ylari ce frumos ca ne-ai visat Si mie mi-e dor de vremea cand ne intalneam cu copilasii...
Ali scumpa mea, stabilim noi altceva...
Adidana13 am vazut pozele cu voi, sunt super haioase. Bine ai revenit!
Alina_anto imi pare rau ca nu ne vedem nici de data asta e ca un facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lumi la multi ani si scuze de intarziere, sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Lauritaaaa, cum, mai pneumonieee??? Of, te pup, va pup, sanatate multa va doresc, oooof, speram sa va revad maine...

POZE

Mergi la inceput