Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, am cantarit eu acum tot ce-ai zis, inclusiv cu pampers cu pisu: 1300g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Kea, bazandu-ma pe informatia pe care tocmai ne-ai dat-o, as zice ca esti ceva inginer de formatie...sau ceva in domeniul stiintelor exacte.

Conferentiarelor, sa faceti furori!

Mergi la inceput

Tuuuu, iar dispareti toate cand apar eu? Cred ca voi lua o pauza de la forumeala( vreo jumatate de ora), sa meditez asupra soartei ingrate a geniilor neintelese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tuuuu, iar dispareti toate cand apar eu? Cred ca voi lua o pauza de la forumeala( vreo jumatate de ora), sa meditez asupra soartei ingrate a geniilor neintelese

Tuuu, n-am disparut!! Shezi, shezi la palavre!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Pisik mi-a luat lampa!!! Zica cine ce-o zice, visele se implinesc, traim intr-o lume in care miracolele sunt posibile( daca ai prieteni buni)...ma voi intalni cu idealul lampos la Moeciu! Vive la Ikea si tot neamul pisicesc!

Bine ca ai zis ca altfel te trezeai cu 2 lampi la Moeciu !! dar important e ca s-a rezolvat

Cred ca 3 "pe putin"!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Lasati lampile sa vina la mine!( ca sa parafrazez un om celebru, probabil cel mai celebru...). Am fost la cumparaturi la supermarket si, plictisindu-ma printre rafturi, radeam in barba, imaginand urmatoarea scena: Moeciu, decembrie 2010
- Ana, am o surpriza pentru tine!
- ???? Ooooo, lampa mult visata!
- A, si eu am o surpriza pentru tine!
- O, lampa...

Si continuarea:
- Ah, mai ai una...
- Nu-i nimic, o pun in camera lui Andrei, sa avem lampi la fel.
- Uite si de la mine o lampa.
- Pe-asta o pun in bucatarie, sa gatesc la lumina delicata...
- Si de la mine o lampa...
- No, p-asta o pun la catzel, ce, numai noi sa ne bucuram de lumina delicata?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
DYANA, ma gandeam sa imi dau si eu cu parerea inlegatura cusomnul vostru. Eu imi aduc aminte foarte clar capana nu l-am intarcat pe Vladimir nu am domit nicio noapte cap-coada. Se trezea cam la 2 ore. Partea buna la noi ea ca dormeam impreuna. Si nu apuca sa se trezeasca ca lu0mea. Imi ridicam bluza se mufa si eu imi vedeam de somn. Amavutsi nopti in care nu am fost pe faza ca se trezeste si a inceput sa planga, s-a trezit complet, exact ca David al tau.

bianca pai eu cam dorm cu el in ultima vreme; si cand se trezeste ca nu-i mai e somn.... nici vorba sa vrea titi; pur si simplu e treaz si tipa "BAM" (asta fiind leaganul), si trebuie sa mergem in sufragerie sa-l dau in leagan si sa se uite la calculator;
de intarcat.... nu ma vad in stare acum; chiar nu as putea; si habar nu am cum o sa fac cu intarcatul.... ; oricum am obosit ingrozitor sa fiu tinta atacurilor din jur, de la toata lumea- legate de intarcat; probabil ca o sa le zic la toti ca nu mai suge si termin problemele; eu chiar nu inteleg de ce atata timp cat eu sunt atat de fericita sa-i dau sa suga.... ei sa aiba o problema; pana si cristi se enerveaza si-i repede cum ii prinde.... daca si el s-a saturat ... va dati seama eu cum sunt.
imi povestea nasica cum s-a dus acum 2 saptamani la ziua sefei, si intr-o sala plina de colegi, reprezentanti medicali, medici.... si o tona de necunoscuti, cand a intrat pe usa, una din colege pe care o f.te grija ei a tipat: "uite-o si pe mama care alapteaza copil de 2 ani!!" efectiv a ramas socata, si e greu sa o lasi fara replica pe nasica, credeti-ma; asa ca le-a zis zilele urmatoare ca a intarcat, pentru ca efectiv nu le mai suporta.
probabil asa o sa ajung si eu.... dar ce ma fac chiar si cu familia mea, care tot ma "atinge" ca ar fi vremea????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

DYANA, dar daca tu si David sunteti fericiti "ca va sugeti" de ce trebuie sa minti lumea ca sa le aci pe plac? Da-i in ma'sa de nebuni. Zici ca platesc ei laptele pe care il bea David.

Deci cu trezitul nu e de tzatza e de distractie...am avut si noi o perioada. N-am sfaturi...

Mergi la inceput

Hi hi Ana, nu-s! Va dau un indiciu: zisese Ilinca mai demult, ca nu-i suporta pe cei cu aceeasi profesie ca a mea.

Mergi la inceput

Am revenit din silentio

Monnvas, chiar, cainii mei n-au nevoie de o lumina delicata?!

Kea, mi-ai dat subiect de gandire. Ilinca, spune repede care-s aia cu profesia pe care n-o suporti!

Mergi la inceput

Kea, daca tot te-am prins la cotitura, pe cand niste poze noi cu Keutu?!

Azi am constatat ca de o saptamana n-am mai iesit din casa, cu exceptia a vreo doua iesiri in curte cu Andrei. Frumos program am in ultimul timp!De-abia astept intalneala de la Moeciu!

Mergi la inceput

Sa nu uit: are cineva salvata reteta data de Chatonel? Am primit doi mosi de cioco si vreau sa le vin de hac.
Sau macar cum se numea, ca o caut eu.

Mergi la inceput