Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Kea, bazandu-ma pe informatia pe care tocmai ne-ai dat-o, as zice ca esti ceva inginer de formatie...sau ceva in domeniul stiintelor exacte.
Conferentiarelor, sa faceti furori!
Anaan spune:
Tuuuu, iar dispareti toate cand apar eu? Cred ca voi lua o pauza de la forumeala( vreo jumatate de ora), sa meditez asupra soartei ingrate a geniilor neintelese
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Tuuuu, iar dispareti toate cand apar eu? Cred ca voi lua o pauza de la forumeala( vreo jumatate de ora), sa meditez asupra soartei ingrate a geniilor neintelese |
Tuuu, n-am disparut!! Shezi, shezi la palavre!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Anaan
Lasati lampile sa vina la mine!( ca sa parafrazez un om celebru, probabil cel mai celebru...). Am fost la cumparaturi la supermarket si, plictisindu-ma printre rafturi, radeam in barba, imaginand urmatoarea scena: Moeciu, decembrie 2010 - Ana, am o surpriza pentru tine! - ???? Ooooo, lampa mult visata! - A, si eu am o surpriza pentru tine! - O, lampa... |
Si continuarea:
- Ah, mai ai una...
- Nu-i nimic, o pun in camera lui Andrei, sa avem lampi la fel.
- Uite si de la mine o lampa.
- Pe-asta o pun in bucatarie, sa gatesc la lumina delicata...
- Si de la mine o lampa...
- No, p-asta o pun la catzel, ce, numai noi sa ne bucuram de lumina delicata?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
bianca pai eu cam dorm cu el in ultima vreme; si cand se trezeste ca nu-i mai e somn.... nici vorba sa vrea titi; pur si simplu e treaz si tipa "BAM" (asta fiind leaganul), si trebuie sa mergem in sufragerie sa-l dau in leagan si sa se uite la calculator; de intarcat.... nu ma vad in stare acum; chiar nu as putea; si habar nu am cum o sa fac cu intarcatul.... ; oricum am obosit ingrozitor sa fiu tinta atacurilor din jur, de la toata lumea- legate de intarcat; probabil ca o sa le zic la toti ca nu mai suge si termin problemele; eu chiar nu inteleg de ce atata timp cat eu sunt atat de fericita sa-i dau sa suga.... ei sa aiba o problema; pana si cristi se enerveaza si-i repede cum ii prinde.... daca si el s-a saturat ... va dati seama eu cum sunt. imi povestea nasica cum s-a dus acum 2 saptamani la ziua sefei, si intr-o sala plina de colegi, reprezentanti medicali, medici.... si o tona de necunoscuti, cand a intrat pe usa, una din colege pe care o f.te grija ei a tipat: "uite-o si pe mama care alapteaza copil de 2 ani!!" efectiv a ramas socata, si e greu sa o lasi fara replica pe nasica, credeti-ma; asa ca le-a zis zilele urmatoare ca a intarcat, pentru ca efectiv nu le mai suporta. probabil asa o sa ajung si eu.... dar ce ma fac chiar si cu familia mea, care tot ma "atinge" ca ar fi vremea???? Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA |
DYANA, dar daca tu si David sunteti fericiti "ca va sugeti" de ce trebuie sa minti lumea ca sa le aci pe plac? Da-i in ma'sa de nebuni. Zici ca platesc ei laptele pe care il bea David.
Deci cu trezitul nu e de tzatza e de distractie...am avut si noi o perioada. N-am sfaturi...
Kea spune:
Hi hi Ana, nu-s! Va dau un indiciu: zisese Ilinca mai demult, ca nu-i suporta pe cei cu aceeasi profesie ca a mea.
Anaan spune:
Am revenit din silentio
Monnvas, chiar, cainii mei n-au nevoie de o lumina delicata?!
Kea, mi-ai dat subiect de gandire. Ilinca, spune repede care-s aia cu profesia pe care n-o suporti!
Anaan spune:
Kea, daca tot te-am prins la cotitura, pe cand niste poze noi cu Keutu?!
Azi am constatat ca de o saptamana n-am mai iesit din casa, cu exceptia a vreo doua iesiri in curte cu Andrei. Frumos program am in ultimul timp!De-abia astept intalneala de la Moeciu!
Kea spune:
Sa nu uit: are cineva salvata reteta data de Chatonel? Am primit doi mosi de cioco si vreau sa le vin de hac.
Sau macar cum se numea, ca o caut eu.