Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Cred ca 3 "pe putin"! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Anaan spune:
Mada, e de succes papusoiul? Eu atat m-am gandit ce sa-i iau de Mos Nicolae, incat pana acum nu i-am luat nimic, dar rezolv eu problema maine sau poimaine.
Monnvas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Cred ca 3 "pe putin"! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ilinca_M. spune:
Tufete, da' bine c-a deschis Anaan subiectul, ca se facea cu un depozit de lampi...macar de-ar fi avut fiecare lampa cate un Aladin sa indeplineasca dorintze!
Tufete rau e sa n-ai cantar...ca acum sunt in dilema. Am cantarit-o pe Sophiphi la medicul de familie, dar imbracata, ca n-avea ea stare si nici io nervi sa desfofolesc/impachetez la loc...si acum imi vine sa ma duc sa cantaresc numai hainele sa stiu cum sta:))). Imbracata avea 13 kile, mistretzu'. Cat pot trage la cantar: un body cu maneca lunga, un scutec fara o tonu de pipi, niste ciorapi lungi, un jerseu mai grosutz, nadragii mai degraba sbtiri, niste cizmulite nu greoaie si o geaca?...Mai mult de 1 kil juma? Sa aiba oare Sophiphi vreo 11 kile juma? Parca mai ieri era manechin:)))
Dyana, eu in locul nasei tale puteam avea 2 reactii, cred ca depinde in ce faza eram:
1) o faceam de kkt pe aia, cu un sarcasm tipic scorpionesc, cred c-ar fi plecat plangand
2) as fi zis:"si acum aplauze! urmeaza femeia fara cap...a, nu, ca deja e aici, tocmai mi-a facut mie intrarea"
Eu in afara de medica de famelie si dentista am avut numai reactii bune; bine, clar nu zic mereu si oricui ca alaptez, asa netam-nesam, dar daca chiar vine vorba, nu ascund. Azi m-am intalnit cu o amica si mama ei, baietelul tipei are aproape 6 luni si vazand ca se uita la cereale am intrebat (crezand ca se uita si la LP) daca mai alapteaza sau nu...a raspuns aproape sfioasa ca da (poate a primit unele avertizari ca de la 6 luni se trece pe lapte e vaca:))) si atunci am zis ca si eu. Si a venit maica-sa fericita dintre rafturi, ca foarte bine, ca si ea a alaptat mult si cineva din familia lor alapteaza inca un baiat de 3 ani.
Nu te mai lasa afectata de comentarii, taie-le-o scurt, alaptarea tine de mama si copil, nu de chibitzii de pe margine
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
ILINCUTZO te conferentiasi, maica? Io maine (prin urmare am trimis pitic la ai mei si am o stare de kko, cum sa dorm io fara miros de pui mic si scumpic???) si stau cam prost cu productia...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ILINCUTZO te conferentiasi, maica? Io maine (prin urmare am trimis pitic la ai mei si am o stare de kko, cum sa dorm io fara miros de pui mic si scumpic???) si stau cam prost cu productia... Edit. Io as estima la aprox. 1 kil hainele, acum depinde daca aveau si catarame metalice, dar in niciun caz mai mult de 1,5 kg! Felicitari pt shunculitze! Si nu te mira, n-ai vazut ca manechinele incep sa ne ajunga din urma? Adela, Maia, Micsunica au bagat viteza la crescut... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Ilinca_M. spune:
Joia venitoare incepe si vineri prezint eu...si abia am copt fo 2 pagini, pur si simplu n-am tragere de irima. Si e naspa, ca totul e pe "work-shop-uri", adica suntem grupati cate 6 intr-o sala, cu un "chairman", deci pica faza ca toti dormiteaza si nimeni nu asculta, ca totusi suntem un grup mic...In unele grupuri am vazut ca nu sunt straini deloc, eu m-am nimerit cu un bulgar si un italian in grup, habar n-am daca vor asigura cate un translator la fiecare grup sau va trebui sa ne facem intelesi toti in engleza...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
Pai si ce, crezi ca somnul se trage numai in grupuri mari, organizate?? Vezi-ti de treaba... In principiu daca sunteti la conferinta internationala se presupune ca stiti macar o limba de circulatie, deci fara translator. Si italienii vorbesc o engleza ingrozitoare, mai bine ar vorbi italiana...
Cat despre corectitudinea limbii de circulatie, stai linistita, nu o sa te atace nimeni pe tema asta. Prin luna a 5a de sarcina am fo' si io la una d-asta si s-au produs niste portughezi intr-o engleza cam proasta, dar au avut un subiect atat de misto si atat de spumos, ca nimeni nu s-a luat de ei, desi erau profi plini de engleza in sala.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Mama ce importanta sunt, ma citez singura!
(am vrut sa dau edit si am apasat pe alta iconita)
Io m-am facut de kko anul trecut, cand eram dupa 9 luni de somn de max 2 ore legate si max 5 pe noapte... Dar de-atunci cred ca m-am mai odihnit un pic Oricum, sa stii ca si facutul de kko e constructiv, desi 2 saptamani nu-ti vine sa scoti capul din pamant.
Cursuri ati inceput?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monnvas
Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Lasati lampile sa vina la mine!( ca sa parafrazez un om celebru, probabil cel mai celebru...). Am fost la cumparaturi la supermarket si, plictisindu-ma printre rafturi, radeam in barba, imaginand urmatoarea scena: Moeciu, decembrie 2010
- Ana, am o surpriza pentru tine!
- ???? Ooooo, lampa mult visata!
- A, si eu am o surpriza pentru tine!
- O, lampa...