Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pisik mi-a luat lampa!!! Zica cine ce-o zice, visele se implinesc, traim intr-o lume in care miracolele sunt posibile( daca ai prieteni buni)...ma voi intalni cu idealul lampos la Moeciu! Vive la Ikea si tot neamul pisicesc!

Bine ca ai zis ca altfel te trezeai cu 2 lampi la Moeciu !! dar important e ca s-a rezolvat

Cred ca 3 "pe putin"!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Mada, e de succes papusoiul? Eu atat m-am gandit ce sa-i iau de Mos Nicolae, incat pana acum nu i-am luat nimic, dar rezolv eu problema maine sau poimaine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Pisik mi-a luat lampa!!! Zica cine ce-o zice, visele se implinesc, traim intr-o lume in care miracolele sunt posibile( daca ai prieteni buni)...ma voi intalni cu idealul lampos la Moeciu! Vive la Ikea si tot neamul pisicesc!

Bine ca ai zis ca altfel te trezeai cu 2 lampi la Moeciu !! dar important e ca s-a rezolvat

Cred ca 3 "pe putin"!

Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, da' bine c-a deschis Anaan subiectul, ca se facea cu un depozit de lampi...macar de-ar fi avut fiecare lampa cate un Aladin sa indeplineasca dorintze!
Tufete rau e sa n-ai cantar...ca acum sunt in dilema. Am cantarit-o pe Sophiphi la medicul de familie, dar imbracata, ca n-avea ea stare si nici io nervi sa desfofolesc/impachetez la loc...si acum imi vine sa ma duc sa cantaresc numai hainele sa stiu cum sta:))). Imbracata avea 13 kile, mistretzu'. Cat pot trage la cantar: un body cu maneca lunga, un scutec fara o tonu de pipi, niste ciorapi lungi, un jerseu mai grosutz, nadragii mai degraba sbtiri, niste cizmulite nu greoaie si o geaca?...Mai mult de 1 kil juma? Sa aiba oare Sophiphi vreo 11 kile juma? Parca mai ieri era manechin:)))
Dyana, eu in locul nasei tale puteam avea 2 reactii, cred ca depinde in ce faza eram:
1) o faceam de kkt pe aia, cu un sarcasm tipic scorpionesc, cred c-ar fi plecat plangand
2) as fi zis:"si acum aplauze! urmeaza femeia fara cap...a, nu, ca deja e aici, tocmai mi-a facut mie intrarea"
Eu in afara de medica de famelie si dentista am avut numai reactii bune; bine, clar nu zic mereu si oricui ca alaptez, asa netam-nesam, dar daca chiar vine vorba, nu ascund. Azi m-am intalnit cu o amica si mama ei, baietelul tipei are aproape 6 luni si vazand ca se uita la cereale am intrebat (crezand ca se uita si la LP) daca mai alapteaza sau nu...a raspuns aproape sfioasa ca da (poate a primit unele avertizari ca de la 6 luni se trece pe lapte e vaca:))) si atunci am zis ca si eu. Si a venit maica-sa fericita dintre rafturi, ca foarte bine, ca si ea a alaptat mult si cineva din familia lor alapteaza inca un baiat de 3 ani.
Nu te mai lasa afectata de comentarii, taie-le-o scurt, alaptarea tine de mama si copil, nu de chibitzii de pe margine

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

ILINCUTZO te conferentiasi, maica? Io maine (prin urmare am trimis pitic la ai mei si am o stare de kko, cum sa dorm io fara miros de pui mic si scumpic???) si stau cam prost cu productia...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ILINCUTZO te conferentiasi, maica? Io maine (prin urmare am trimis pitic la ai mei si am o stare de kko, cum sa dorm io fara miros de pui mic si scumpic???) si stau cam prost cu productia...

Edit. Io as estima la aprox. 1 kil hainele, acum depinde daca aveau si catarame metalice, dar in niciun caz mai mult de 1,5 kg! Felicitari pt shunculitze! Si nu te mira, n-ai vazut ca manechinele incep sa ne ajunga din urma? Adela, Maia, Micsunica au bagat viteza la crescut...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Joia venitoare incepe si vineri prezint eu...si abia am copt fo 2 pagini, pur si simplu n-am tragere de irima. Si e naspa, ca totul e pe "work-shop-uri", adica suntem grupati cate 6 intr-o sala, cu un "chairman", deci pica faza ca toti dormiteaza si nimeni nu asculta, ca totusi suntem un grup mic...In unele grupuri am vazut ca nu sunt straini deloc, eu m-am nimerit cu un bulgar si un italian in grup, habar n-am daca vor asigura cate un translator la fiecare grup sau va trebui sa ne facem intelesi toti in engleza...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Pai si ce, crezi ca somnul se trage numai in grupuri mari, organizate?? Vezi-ti de treaba... In principiu daca sunteti la conferinta internationala se presupune ca stiti macar o limba de circulatie, deci fara translator. Si italienii vorbesc o engleza ingrozitoare, mai bine ar vorbi italiana...

Cat despre corectitudinea limbii de circulatie, stai linistita, nu o sa te atace nimeni pe tema asta. Prin luna a 5a de sarcina am fo' si io la una d-asta si s-au produs niste portughezi intr-o engleza cam proasta, dar au avut un subiect atat de misto si atat de spumos, ca nimeni nu s-a luat de ei, desi erau profi plini de engleza in sala.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Mama ce importanta sunt, ma citez singura!
(am vrut sa dau edit si am apasat pe alta iconita)

Io m-am facut de kko anul trecut, cand eram dupa 9 luni de somn de max 2 ore legate si max 5 pe noapte... Dar de-atunci cred ca m-am mai odihnit un pic Oricum, sa stii ca si facutul de kko e constructiv, desi 2 saptamani nu-ti vine sa scoti capul din pamant.

Cursuri ati inceput?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Citat:

Citat:

Cred ca 3 "pe putin"!

Pune 4, ca imi planuiesm drum in Ikea in weekend

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Lasati lampile sa vina la mine!( ca sa parafrazez un om celebru, probabil cel mai celebru...). Am fost la cumparaturi la supermarket si, plictisindu-ma printre rafturi, radeam in barba, imaginand urmatoarea scena: Moeciu, decembrie 2010
- Ana, am o surpriza pentru tine!
- ???? Ooooo, lampa mult visata!
- A, si eu am o surpriza pentru tine!
- O, lampa...

Mergi la inceput