Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pikka, vazut Mariuca: are niste gene ; bine, e frumoasa toata, dar genele alea-s super. Cu tine nicio poza?!Of, of...

Referitor la problema laptelui: nu merge sa-i dai noaptea apa in loc de lapte? La Andrei a functionat figura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

ARIIIIS !!!!! Iuhuhu !!! Ce ma bucur ca ai mai intrat si pe aici !!!
Ce frumos e Vitamina iar tu arati ca de obicei demential !!
Multi matusico

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

NOVUS, tocmai am crapat un drac, cu lampa Anei! Diferenta de 10 sec nu cred ca se pune! Hahahahahahahahahahahah!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Asa-i !!!

multi si voua !!

Mergi la inceput

Anaan, azi te-am sunat dar n-ai raspuns, ai primit mail-ul meu ?

Mergi la inceput

Aici iar ploua noroc ca dimineata a fost placut si a iesit Ada fara la mfel ca si ieri altfel facea cu nervii in casa la ce vreme deprimanta este !!
Eu ma relaxez wkd-ul asta ca de luni am o gramada de lucru, va fi o saptamana plina, dar trece si asta !

Alexandra exerseaza pasii de defilare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
DYANA, ma gandeam sa imi dau si eu cu parerea inlegatura cusomnul vostru. Eu imi aduc aminte foarte clar capana nu l-am intarcat pe Vladimir nu am domit nicio noapte cap-coada. Se trezea cam la 2 ore. Partea buna la noi ea ca dormeam impreuna. Si nu apuca sa se trezeasca ca lu0mea. Imi ridicam bluza se mufa si eu imi vedeam de somn. Amavutsi nopti in care nu am fost pe faza ca se trezeste si a inceput sa planga, s-a trezit complet, exact ca David al tau.

bianca pai eu cam dorm cu el in ultima vreme; si cand se trezeste ca nu-i mai e somn.... nici vorba sa vrea titi; pur si simplu e treaz si tipa "BAM" (asta fiind leaganul), si trebuie sa mergem in sufragerie sa-l dau in leagan si sa se uite la calculator;
de intarcat.... nu ma vad in stare acum; chiar nu as putea; si habar nu am cum o sa fac cu intarcatul.... ; oricum am obosit ingrozitor sa fiu tinta atacurilor din jur, de la toata lumea- legate de intarcat; probabil ca o sa le zic la toti ca nu mai suge si termin problemele; eu chiar nu inteleg de ce atata timp cat eu sunt atat de fericita sa-i dau sa suga.... ei sa aiba o problema; pana si cristi se enerveaza si-i repede cum ii prinde.... daca si el s-a saturat ... va dati seama eu cum sunt.
imi povestea nasica cum s-a dus acum 2 saptamani la ziua sefei, si intr-o sala plina de colegi, reprezentanti medicali, medici.... si o tona de necunoscuti, cand a intrat pe usa, una din colege pe care o f.te grija ei a tipat: "uite-o si pe mama care alapteaza copil de 2 ani!!" efectiv a ramas socata, si e greu sa o lasi fara replica pe nasica, credeti-ma; asa ca le-a zis zilele urmatoare ca a intarcat, pentru ca efectiv nu le mai suporta.
probabil asa o sa ajung si eu.... dar ce ma fac chiar si cu familia mea, care tot ma "atinge" ca ar fi vremea????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, azi te-am sunat dar n-ai raspuns, ai primit mail-ul meu ?

L-am citit acum si nici nu mai stiu ce sa zic: tac si inghit si-om mai vedea!

Cu sunatul, probabil o sa primesc mesaj maine ca m-ai sunat; cam asa merge tel meu acum; am zis ca saptamana asta imi fac timp si merg sa-mi caut un telefon mai de Doamne ajuta

Ada, defilatoarea

Si la noi vremea e oribila, ploua, urat rau de tot. Luni este un mare targ in metropola mea, cu tot felul de produse de Craciun. Sper sa se repare vremea sa putem gusta momentul.

Mergi la inceput

Pisikule, trimite-mi datele secrete pe mail, sa rezolv treaba cu improprietarirea ( adica sa achit celebra lampa!)

Dodo,!

Simona, pe Lucian designer de interioare il faci, are vocatie in domeniu!

Dyana, nu-ti mai face probleme referitor la ce spun altii; taie-le macaroana scurt si la obiect si asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pisik mi-a luat lampa!!! Zica cine ce-o zice, visele se implinesc, traim intr-o lume in care miracolele sunt posibile( daca ai prieteni buni)...ma voi intalni cu idealul lampos la Moeciu! Vive la Ikea si tot neamul pisicesc!

Bine ca ai zis ca altfel te trezeai cu 2 lampi la Moeciu !! dar important e ca s-a rezolvat

Cred ca 3 "pe putin"!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Amfost la Kidex. Nu am stat mult si nici nu am luat nimic, insa daca vrei sa cheltui bani ai pe ce.

Noua deja ne-a livrat Moshu de la Kidex un papushoi... Cati era tare incantata de ce a vazut acolo. Am intrebat de casutze, dar zice ca nu a vazut.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput