Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy
Sanatate fetelor, vaaai,draga de IRINA, SI MARIA,,SI TU.....

inutil de spus ca mi se pare complet hazardat sa mai duci fata la gradi pana in luna mai...dar voi stiti mai bine.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Luiza, ce a mai tras Irina. Bine ca ati gasit loc la privat ca la stat era cu siguranta de groaza.
Cind am fost cu copiii la control i-am spus dr. pediatru ca o apreciez foarte mult dar nu vreau sa ajung cu David pe acolo (spital). E frica mea cea mai mare asa ca peste doi ani vom pleca din Romania(am spus in maniera corecta, ca sa lucreze si Universul la implinirea dorintei mele).

Ma gindesc si eu la Puppi si la Mara dulce care au fost in aceeasi situatie.

Sabina, intradevar ce zi frumoasa. A nins si la voi nu-i asa?
Noi am plecat din oras si la intoarcere era totul alb se asternusera peste 30 cm de zapada. Partea proasta e mersul cu 50 la h...

Respectind traditia noastra miine seara copiii vor primi fiecare cite o carte si dulciuri/fructe.

Dariei i-am luat de la Carturaresti asta: www.buybooks.ro/eu.html" target="_blank">Eu- Philip Waechter E in genul cartilor de Eric, iar ea adora sa spuna textul simplu ar fiecarei pagini si sa pretinda ca citeste. Carle

O nopate linistita si o zi magica miine.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Erina, nuuu...ca sunt in bucuresti unde a fost o vreme de mizerie.

Si noi tot asa ne-am ganidt, dulciuri si evtl o carticica de Mos Niculae. Anul trecut au fost doar dulciuri.

eu sunt...nu prea bine, si-mi vin toate gandurile negre.
Mi-a zis sa scad doza si de atunci sunt ametita.

sper sa fie mai degraba din cauza ca de 4 zile stau in casa, din cauza vremii .

Colac peste pupza, Sofia zice ca nu vede bine la tabla.

Tei, nu ma uita cu raspunsul., se face greu programare la dr de ochi de care ziceai? Ai putea sa-mi mai dai odata datele ei? Urgent trebuie sa-i duc pe amandoi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neata.
of, cand citesc numai de pui bolnaviori, mai ca-mi piere cheful de scris.si multa sanatate tuturor.
si noi am tras de o raceala 2 saptamani,ne-a trecut si ieri am operat-o pe eliza de polipi.totul a decurs foarte bine pana acum, sper sa fie ok si in continuare.
in rest, anul asta ratam serbarea de craciun, dar nu-i bai....n-au intrat zilele in sac, o sa mai vina mosul si anii viitori!
stef va face la scoala o serbare.om vedea ce surpriza ne pregatesc.
cam atat despre noi.
pupam dulce si apasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Luy, cate un pentru fiecare! Offf, ce ati mai tras si voi! Sanatate multa, sper sa fiti bine de acum inainte.
Cu otita Mariei, sa stii ca la Tudor am schimbat 3 antibiotice pana a scapat de otita. Ultimul a fost unul care a fost administrat 3 zile si a stat in organism 10 zile sa-si faca efectul. Asta cand Tudor avea 10 luni - 1 an. De atunci nu a mai facut otita niciodata.
Cu posta, incercam zilele astea. Desi nu o sa mai fie nimic ce sa faca cu ochiul.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,dragi mamici!
O -luta calda de la noi!

Luy,draga de tine,prin cate ati trecut ,mi se rupe sufletul!cum naiba mah,asa de nasol?????Si Maria cu cine a stat?A venit vreo bunica?Vai,saracu' Mihai!N-am cuvinte......

Erina,ce frumos e la voi la PN!
Am vazut pe canalele de stiri ce tare a nins in Moldova
Mi-as dori si nu mi-as dori (inca) zapada!Cand ma gandesc la traficul din Buc,mi-e groaza!

Sabina,lasa gandurile!Esti acasa cu toti aproape!
Nu se obtine greu programarea,cred ca dureaza 1 saptamana maxim,in caz de urgente sau bblushi se intervine imediat.E clinica,cu sali de operatii,cu saloane,ATI,tot tacamul!
Uite coordonatele:

http://www.infosan.com.ro/

Si cere consultatie la d-na dr Andreea Ciubotaru!

La noi Mos Nicolae a fost mai grabit ,a venit de dimineata ,pentru ca maine noi plecam f devreme la servici,am vrut sa-i vedem reactia azi
a fost relativ darnic:o carticica,o locomotiva Emily+ vagon( din Thomas),un set cu pompieri(ca ne turbase) si dulciuri Kinder!
Ii luase sotul meu acum vreo 2 saptamani un LegoCity cu pompieri,dar n-a realizat ca e pentru 5+,si avea niste piesulite cat buricul degetului,asa ca l-am ascuns si il va primi peste 2 ani,si ramasese copilul setat pe pompei
A fost fff incantat,stia de Mos Nicolae de la gradi
Aseara au fost la noi niste buni prieteni cu 2 copii!!!N-ati vrea sa stiti ce nebunie curata a fost
Am fost harnicuta ieri,am gatit sarmalute de curcan,paste Carbonara,mamaliguta cu branza si smantana,placinta cu mere cu muuulta scortisoara!!!!Mirosea divin in casa!Festin!
Ne-am simtit tare bine,am ras si am povestit,musafirii au plecat la 12 noaptea!azi ne-am trezit la 10 dimi!Tocmai venise mamaia cu paine de casa calda(interzis gurmanzilor)!!!!
Asa am intrat in atmosfera sarbatorilor!
Abia astept sa impodobim bradut!
Va doresc o duminica frumoasa,cu Mos bogat si multa,multa,multa sanatate si iubire!!!!
Va imbratisez cu toata dragostea,bunele mele prietene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Buna seara!
Cecilia, uite aici un subiect despre medic ORL in Bucuresti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158231

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, sanatate multa ... nici nu vreau sa ma gandesc cum ai rezistat in spital cu Irina, vazand-o pe ea chinuita si stiid-o pe Me acasa bolnavoara.

Gabitz, sanatate multa si recuperare usoara, cu siguranta ati trecut cu bine peste hopul cel greu, lasa ca Mosul vine la Eliza acasa, o sa aiba ocazii multe sa participe la serbarile de la gradi.
Cum se descurca Stef la scoala?
De ce te-ai retras in carapace si nu mai treci sa ne spui ce faceti, eram alaturi de tine macar cu gandul cand ati fost la spital...eu iti simt lipsa.

Erina, te invidiez la capitolul vreme, la cat de urata este in Bucuresti, acolo, la tine, cred ca mi-ar placea si mie,imi place zapada dar cum a spus si Teo... ma gandesc cu groaza cum s-ar circula aici daca ar fi zapada, eu sigur devin pieton

Teo ai fost ff inspirata cu cadoul dat azi....maine o sa mearga la gradi si o sa fie cam greu...

......la noi o sa aduca ffff putine dulciuri, fructe, un set de "scule" ( micul mecanic) si cateva carticele....desi prima surpriza o sa fie ghetutele aproape goale.....vreau sa-l pun sa puna amandoua perechile de ghetute in camere diferite si in primele sa nu-i pun nimic, a devenit un baietel ff razvratit si obraznic...intoarce vorba,ingana, spune prostioare si alte lucruri asemanatoare si asta copiaza de la un baietel de la gradi, " Dl D - prietenul meu" cum spune el..... la gradi nu a vrut sa spuna poezia pt ca nu a vrut Dl D. in conditia in care era printre putinii care spunea poezia/ poeziile fara probleme, apoi nu a vrut sa doarma ca nu a vrut dl D si exemplele pot continua( cica de cand s-a intors dupa ce a fost bolnav a inceput cu acest gen de atitudine si tot de atunci este ffffff bun prieten cu dl. D, dar abia vineri mi-a spus d-na, cand am intrebat eu, cine foloseste la gradi diverse expresii/gesturi), de aici am tras concluzia ca este fff influentabil si ca atare trebuie urgent o schimbare de atitudine...nu zic ca el este "usa de biseraica" dar am intalnit prea multe cuvinte in vocabular sau gesturi care spune D-na ca ii apartin lui D...pe mine acestea ma deranjeaza nu restul...asa ca Mos N. o sa-i faca o surpriza....sper sa pot face asta si sa nu ma "topesc" pana atunci

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

:))

tu chiar crezi ca la 3 ani o sa isi schimbe atitudinea sau ca o sa aiba o mare frustrare si panica ca nu i-a adus mosu cadou?
daca ii faci figura asta, o sa iti pierzi din credibilitate, eu zic sa te mai gandesti un pic si sa rezolvati probelma cu influenta negativa prin alte mijloace, mai la tinta....
razvrateala e fireasca la varsta asta....si tine pana pe la 6 ani, haha ;0)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Gabitz, pupam copii frumosi.
si Sofia are serbare la scoala...dar daca pica in aceeasi zi cu examenul de pian nu are cum sa se duca.Deocadmata a reust sa raceasca, nu prea grav, dar destul sa stea in pat sa citeasca si sa nu studieze nimica....uf.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput