Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 3

cecilia L spune:
Am o rugaminte, ma poate ajuta cineva cu un medic ORL, baietelul vecinei mele, de 6ani, are "timpanul modificat"...se pare ca ar fi vorba de interventie chirurgicala...dar mai vrea sa-l vada si alt medic.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

mandarinutza spune:
Buna seara!
Cecilia, uite aici un subiect despre medic ORL in Bucuresti: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158231
Poze

mandarinutza spune:
Pentru dulceturile si papanasii din Bucuresti: http://www.mnir.ro/ro/ExpozitiiTemporare/Expozitie.aspx?IDExpozitieTemp=93 - o expozitie de papusi ale teatrului Tandarica la Muzeul National de istorie
Poze

mandarinutza spune:
Roxana, stiu ca tu erai interesata de balet. La Opera Romana va fi Spargatorul de nuci in 24.12, 02.01.2011, 16.01.2011, uite aici programul.
Poze

Erina spune:
Buna seara.
Andries, multumesc pentru sugestia cu Decathlon. Ma gindisem si eu sa caut acolo. Echipamentul de aerobic e Domyos. Cu 150 lei am luat 2 tricouri si pantalon. Verificat pe site, cam au ce as vrea ce nu au pot comanda.
Despre zboruri... ma gindeam sa mergem in Trentino dar cind am verificat zborurile pentru perioada Anului Nou am fost dezamagita. Cazarea ar fi fost cam la 100 euro de persoana pe zi, ca in Romania.
Am fost cu copiii la pediatru. Continuam tratamentele.
Le-a prescris si acest imunomodulator. http://www.farmaciastejara.ro/esberitox-n-60-tablete-p-2240.html
Am fost la sedinta cu parintii. D-le educatoare ne-au asteptat cu mini eclere si choux-uri, cafea, ceai.
Fetitele vor primi fustite si veste de Craciunita de la gradinita asa ca tinuta pentru serbarea nu va necesita cheltuieli suplimentare.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

Sabina spune:
,neata!
ce zi minunata
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

mandarinutza spune:
Neatza, ploua cu galeata! Eu i-am trimis pe tati cu Antonia sa cumpere peste din Hala de la Obor si daca tot sunt in zona sa mearga si pana la Gara de Est sa se uite la trenuri. Dupa-amiaza mergem in vizita la nasi.
Luni Antonia participa cu gradinita la acest festival: http://www.goingout.ro/festivalul-gradinitelor-scolilor-si-cluburilor/
Vor canta pe scena cantece de Craciun si toate fetitele vor purta rochite albe.O trimit pe mamaie ca insotitor, nu stiu daca reusesc sa ajung si eu cu bb pe vremea asta, plus ca e nasol rau cu parcare in zona Salii Palatului. Acum o saptamana am fost sa imi schimb cardul si unde trebuia sa parchez la Universitate, am reusit sa gasesc loc de parcare doar langa Cismigiu.
Rodica, aerosolii cu adrenalina i-am facut in baza retetei si a indicatiilor date de medicul pediatru de la Unitatea Primiri Urgenete de la Spitalul Marie Curie. Adrenalina nu se poate cumpara fara reteta, dar este usor de administrat, noi am facut 2.5 ml ser + 05.5 ml adrenalina. Fiolele au 1 ml si se trage cu siringa si se dozeaza in tubuletul de la aparatul de aerosoli.
Luni Antonia participa cu gradinita la acest festival: http://www.goingout.ro/festivalul-gradinitelor-scolilor-si-cluburilor/
Poze

luy spune:
Buna seara,
Am fost internata cu Irina de duminica seara, ne-am intors acasa joi dupa-amiaza. Iar Maria acasa in continuare cu otita, luni cand a fost la control dr a constatat ca nu e nici o imbunatatire fata de sapt trecuta, deci Klacid-ul nu a fost potrivit pt ce avea ea. Asa ca a trecut pe Zinnat, ieri a mers din nou la control si e mai bine, continuam cu antibioticul pana luni.
Am avut o saptamana tare grea .
Despre experienta la spital... Mi s-a rupt inima cand au chinuit-o cu 2 branule ( una pt recoltare analize, alta a ramas pt tratament ), cand au aspirat-o de secretii cu niste furtunase care parca i le bagau pana in creier, cand ii baga antibiotic si cortizon pe vena
M-am gandit mult la Puppi, cat de chinuita e ea prin spitale si la mamica ei atat de incercata
Din fericire am gasit un loc la spital privat la Med Life ( ne-au ajutat cei de la serviciul de urgenta Medicover ), asa ca a fost ok dpdv al conditiilor si felului in care s-au purtat toti de acolo. O parte din costuri au fost suportate de casa de asigurari de sanatate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.
Am avut noroc ca am gasit loc acolo, ca ne era groaza de spitalele de stat cu ea asa mica, sa nu agate altceva de acolo.
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )

luy spune:
Irina e bine acum, inca mai haraie, dar nu am mai reusit sa scoatem nimic cu batista bebelusului. Continuam cu aerosoli de 2 ori pe zi cu Flixotide+ser fiziologic si de 4 ori/zi cu adrenalina+ser fiziologic. Din fericire nu a mai trebuit sa administram antibiotic dupa externare.
Luni mergem la control, sper sa primim vesti bune.
Pe Maria o mai tin si sapt viitoare acasa, ca sa fiu sigura ca se reface total, sa nu agate ceva iar de la gradi. Am primit poezia pt serbare. m-a rugat educatoarea s-o invat eu, ca Maria e 'om de baza' pt ei la serbare . Si nu ar mai avea timp s-o invete acolo.
Rodica, daca vrei iti iau eu o cutie de adrenalina si ti-o trimit, sa ai in casa, daca dr tau nu vrea sa-ti prescrie. Da-mi un semn.
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )

luy spune:
carpatina, nu ne miscam de acasa. Cand va asteptam ?
Gabriela, multumesc pt complimentele la adresa fetelor . Eu nu-mi dau seama daca Irina seamana cu mine, asa cum ziceti voi
Yaia, s-a rezolvat cu cutia postala, administratia a schimbat toate cutiile din bloc, acum e incuiata si daca mai dispare ceva sigur va fi din cauza postei. Dar sper sa nu mai fie cazul.
Piciulika, oooof, ce ati patimit ! Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu ti-a fost singura
La fel si tie, ramonaiani !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )