Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 2

SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia |
Cu biletele de avion...te inteleg perfect!

Edit ca am uitat sa scriu ca eu taaare mai am dor de duca!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
[/quote]
Dor de duca am si eu...dar degeaba.Eu cand ma uit la preturile biletelor,ma apuca fiori de transpiratie rece.Asta doar eu cu fetele,ca daca mai bag si bilet pt sot...

Dar pot sa am dor de duca prin zona,nu?Au fost niste prieteni in Coreea de sud si visam sa ajung si eu in curand,insa acuma...mai asteptam.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de

fosta devylla

Sabina spune:
Mariana, care e cel mai apropiat oras din care poti sa zbori? La flyniki te-ai uitat? nu pt acuma, dar in ianuarie au multe oferte cu 58 de euro biletul pe un tronson.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

Yaia spune:
citat din mesajul lui Sabina Mariana, care e cel mai apropiat oras din care poti sa zbori? La flyniki te-ai uitat? nu pt acuma, dar in ianuarie au multe oferte cu 58 de euro biletul pe un tronson. |
Mie mi s-a luat si de astia low cost. Tot asa, 29 de euro biletul pana in Italia dus. Toti 4, dus intors, ne duce tot la 450 de euro. Asta cel mai ieftin posibil, si cu ore de zbor cam rele pentru copii (aterizat la 23:00). Duca-se!

Sabina spune:
asa e, cand esti "multi", costa.
dar ca varianta, vroiam sa va spun ca am fost multumita de Niki, pana la Viena e super ok, eu am luat din alea cu 29 de euro, service la bord e super ok samd.
dar nu toatre destinatiile au ore convenabile...samd....oricum, eu ii prefer pe astia pt ca decoleaza de pe otopeni. Baneasa mi-ar fi mult mai aproape, insa decolarea de pe Baneasa e crima si pedeapsa....
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

ramonaiani spune:
citat din mesajul lui Yaia In plus, m-a pipait o tanti cat nu m-a pipait barbatu' in ultimul an. Nu numai ca m-a descaltat, mai avea putin si ma dezbraca. Si nu era o tanti aratoasa! ![]() |
hehe, cand eram gravida cu Daniel am avut o salopeta de-aia de blug, plina de capse. Sa vezi acolo, cand a inceput sa bip-aie detectorul de metale, m-a descaltat, m-a pipait sa nu cumva sa am ceva ascuns in burtica (noroc cum ca Daniel dormea, ca altfel i-ar fi tras el vreo 2 picioare :P). M-au luat de-o parte si s-au purtat cu mine asa de isterici, ca au speriat-o pe Eliza, care incepuse sa urle ca din gura de sarpe, n-o mai potolea sotul deloc.
La intoarcere, in ciuda faptului ca erau 2 grade afara, m-am imbracat cu pantalonasii aia subtirei de vara, ca nu aveau metal deloc pe ei.
Sabina multam de pont. O sa ma uit (cu toate ca planurile sunt cam facute: daca cineva vrea sa ne vada, sa vina Mahomed la munte :D). Si Yaia are dreptate, nasol si cu zborurile low cost. Noi zburam cateodata cu Wizzair de la Dortmund, dar si drumul pana acolo (min. 3 ore) + parcarea masinii pe toata perioada calatoriei.. bleah, tot o avere face. Frankfurtul e la 30 de km de noi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

ramonaiani spune:
citat din mesajul lui SabinaY. Dor de duca am si eu...dar degeaba.Eu cand ma uit la preturile biletelor,ma apuca fiori de transpiratie rece.Asta doar eu cu fetele,ca daca mai bag si bilet pt sot... ![]() |
De-asta mor eu, ca noi trebuie sa calatorim in formatie completa, ca altfel nu pot veni inapoi cu copiii, nu ma lasa sa ies cu ei din RO. Sau sa facem drumul pana la Bonn sa obtinem imputernicire in lb romana de la consulat, cum ca sotul e de-acord sa ies cu ei din tara (in ciuda faptului ca avem acte ca locuiesc ambii copii in DE).
(Si Yaia, cine vrea, tot reuseste sa faca trafic de copii! Doar traim in RO, orice vames tre sa bage si el ceva in burtica, mai inchide un ochi si intinde o mana, sa fim seriosi!)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Yaia spune:
citat din mesajul lui ramonaiani (Si Yaia, cine vrea, tot reuseste sa faca trafic de copii! Doar traim in RO, orice vames tre sa bage si el ceva in burtica, mai inchide un ochi si intinde o mana, sa fim seriosi!) |
Drept e si asta! Acum asteptam sa intram in Schengen, sa-i trimite pe pustii cu procurele lor cu tot...si cand colo se mai trezeste cate un dobit...un Ponta sa trambiteze ca n-ar trebui! Muma lui de papagal!

Sabina spune:
e ok |Frankfurtul deci, in ianuarie ai cu 58 multe zboruri, si tot anu viitor.
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

Andries spune:
citat din mesajul lui Sabina asa e, cand esti "multi", costa. dar ca varianta, vroiam sa va spun ca am fost multumita de Niki, pana la Viena e super ok, eu am luat din alea cu 29 de euro, service la bord e super ok samd. dar nu toatre destinatiile au ore convenabile...samd....oricum, eu ii prefer pe astia pt ca decoleaza de pe otopeni. Baneasa mi-ar fi mult mai aproape, insa decolarea de pe Baneasa e crima si pedeapsa.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, ![]() ![]() Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
low costurile au ore aproape imposibile pentru ca aceste companii "inchiriaza" sloturile de decolare si aterizare cele mai neconvenabile dpdv timp si cele mai ieftine evident. pana si la check in de multe ori iau un singur ghiseu.
Andries

Sabina spune:
cam asa e...numa la viena e ok cu niki astia, ca acolo au sediul central, oriunde in europa zbori cu ei am impresia ca e escala la viena de fapt.....
iar la aeroport la noi e ok, le-au dat spatiu calumea, la Viena au terminal separat, vis-a-vis de terminalul mare;))
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo