Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxali spune:
Am apucat sa recuperez capitolul asta si daca nu mi se va bloca netul ma oi pune cat de cat la punct
Ramasesem cu gandul la Marunzika si Vale, prin cate o mai trecut
Marunzika sper ca ve-ti depista pana la urma cauza imbolnavirilor repetate
Erina nu pot sa cred ca scaderea imunitati e din cauza carni...eu din citite, vazute(la ai mei copii) tot ce nu depaseste o limita nu dauneaza la nimic...adik tot ce e cu masura si pregatita "sanatos"
Luy iti ramasesem datoare cu un raspuns...motivul crizutelor sau a comportamentului razbunator nu poate fi din cauza despartiri de sot, de fapt am stat despartiti doar 2 saptam
...in acte da, adik separati ,peste 3 ani se poate cere divortul...in fine, credeam ca minunile nu se pot intampla sau nu pot dura...deci, in casa, in fam e totul lin si linistitor...cred ca Sonia vrea doar ea sa fie in centrul atentie, a incercat in tot felul, dar mai ales dupa ce am trimiso la gradi(ma batea si in somn
)...am vb cu pediatra, educatoarea si cand ajunsesem la sf puterilor, brusc a schimbat tactica picea
...nu credem ca un metru de omulet poate sa te zdruncine asa...cred ca am o fata de baiat si un baiat de fata![]()
luy spune:
La multi ani fericiti, crishtina ! 
Sa te bucuri de copiii tai minunati, sa fii iubita si implinita !

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
cecilia L spune:
Slaba activitate aici... eu sunt zombii de obosita, abia astept vacanta
...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
La multi ani, Crishtina draga! Sa fii sanatoasa si mereu voioasa, sa-ti iasa din maini in continuare minunatii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
Ahhhh,am ratat-o pe Crishtina:

LMA fericiti si cu multa sanatate ,draga mea!!!!
Azi(ieri
) a fost si ziua lui tititu' nostru
,sa ne traiasca fericit si sanatos toata viata alaturi de noi!!!
Acum am venit de la carciuma
,unde,evident,am chefuit iar cu cumatra 
,ne-am hlizit si am barfit la greu!!!!![]()
![]()
Au fost si cele 2 perechi de fini ai nostri,cumetri si noi!!!!!Foarte dragut si relaxant,ne-am simtit minunat!!!!
Ieri a fost si ziua cumnatului meu(sotul sora-mi),numai petreceri!
Maine o sa ne destrebalam la ei!![]()
O tin tarla de ceva timp,tre' sa vina petrecerea de la servici pe 17 decembrie....si ce-o mai pica
.
De azi am parul ,,Dark Chocolate''
,in seara asta am fost intrebata daca mi-am pus lentile de contact colorate,asa de mult imi punea in evidenta culoarea okilor,parul!![]()
Luy
,nu mai e de mult ,,mamai''este mamaia in toata regula!!!
Chiar vorbeam cu cumatra in seara asta,cum ne facea el cand am plecat:,,peaca mami,peaca tati'',dar era in brate la mamaia si-si permitea sa ne usuiasca!Daaa,sa stii ca am inmatriculat-o pe mamaia ![]()
Ma duc sa dau o tura pe FB
si apoi la nani!!!!
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy greyeras, chiar ma gandeam la voi azi dimineata Multumim pt aprecieri - nu stiu daca Mosul va reusi sa gaseasca ce isi doreste ea, pana acum nu am vazut, trebuie sa studiez problema on-line Cand aveti serbarea ? Na, ca ati fost norocoase, ca sa zic asa, ati facut varicela la timp Inteleg ca ai luat rochita fara sa fie si ea de fata. Cred ca trebuie sa te gandesti deja sa-i luati alta, nu vad cum ati putea face-o sa se razgandeasca. Tare greu ca e asa pretentioasa si cu gusturi proprii. Din fericire Maria accepta ce-i dau eu ( inca ! sper sa tina chestia asta cat mai mult ). Noi bradul il facem multicolor, ca in fiecare an. Imi place mai mult asa. Nici nu cred ca am vazut ornamente roz pt brad... Hmmm, e plina de personalitate domnisoara voastra Abia astept sa vad poze de la serbarile copiilor , sa nu fiti zgarcite, da ?[ |
Marti avem serbare, abia astept am niste emotii, mergem in grup mare sper sa ne primeasca, nu vrea nimeni sa rateze evenimetul, bunicii, nasii, tusica ei draga. Cu rochita a revenit la ganduri mai bune, ieri dupa ce am facut bradul am rugat-o sa se imbrace cu ea sa facem poze si a acceptat
. Apropos Teo sa pui neaparat poze cu look-ul cel nou, nu ma indoiesc ca arati senzational.

Imi place poezioara Mariei, a noastra suna asa:
Fulgii albi incep sa cada
Mos Craciun ca sa ii vada,
Sa stie sa pregateasca
Bradul sa-l impodobeasca
Mos Craciun tu sa vii
Cu multi saci de jucarii
Sa nu uiti ca grupa mica
Chiar de este mai pitica
A-nvatat sa-ti spuna tie
Cantece si-o poezie.
Si prezentarea:
Fiindca astazi e serbare
Si cu totii ati venit
Noi va facem o urare
Si va spunem: "BUn sosit"
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
Mai dati si voi idei de cadouri, deocamdata la noi si-a exprimat dorinta unei Barbie si totul roz ca de obicei
.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Roxali spune:
La multi ani Cristhina
!
Greyeras daca are dorinte atunci e mai usor...a mea e innebunita dupa Topolino&co , dar ii plac si animalele , i-am luat un lego cu animale domestice + casuta lui topolino
Anul asta am fost mai rapida cu caourile, mai am la 4 fetite , dar le rezolv repejor astazi![]()
juniorul nu mai crede in Mos , dar nu e nici tare sigur ca va primi tot ce-si doreste![]()