Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moamaaaa, nu s-a lasat cumatra pana nu m-a dat in gat! Da domne, fusei mai non-conformista asa, iar party a iesit pe cinste (lauda-ma gura ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, multa sanatate, tinem pumnii pentru analize.

Luy, poezia aia e chiar de neinghitit. Nu am reusit sa o retin nici eu, si nici nu imi face placere sa o citesc.

Eu imi doream o serbare mai vesela si mai distractiva. Asta e traditionalo-religioasa. Ma rog...asa o fi vrut noua directoare. Eu as carcoti pe la miss-e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Buna seara la toata lumea, va sarut si va imbratisez strans pe fiecare in parte. Stiu ca nu am mai indraznit sa scriu de multa vreme, dar asta nu inseamna ca nu v-am mai citit.

Azi am avut o surpriza placuta, in ziarul Evenimentul zilei am vazut poza Mariei Teodora Almangiu ("gene lungi"). Mi-am inceput ziua cu zambetul pe buze si cu o poveste duioasa. LUY sa stii ca ti-am urmat si eu exemplul si am trimis un talon lui Mos Craciun cu numele lui Andrei.

Despre noi in 2 cuvinte: suntem foarte, dar chiar foarte vorbareti. Nu mergem la gradi pana la anul de frica racelilor (am trecut prin bronsita, pneumonie interstitiala, otita anul trecut, nu as vrea s-o iau de la capat). Ne plac masinutele si culoarea "galben deschis", purtam ochelari si mai nou de aprox. 2 sapt. si un ocluzor, timp de 3 ore pe zi. Pentru cei interesati noi am fost la clinica Oftalmix (gasiti site-ul pe net), dar mi-am notat si Infosanul recomandat de Teo si sper sa ajungem cat de curand si acolo la o noua verificare.

In caz ca ne-ati uitat avem cateva poze de la mare din vara asta
http://good-times.webshots.com/photo/2954984730101837621QadVYd

Pupici la toata lumea si multa sanatate micutilor bolnaviori,
Miaunici si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Imi strang si eu "jucariile"... inca un pic si incepe vacanta.

Nu stiu daca sau cand voi mai apuca sa mai intru pe forum... asa ca va urez de pe-acum sa petreceti sarbatorile in tihna, in aromonie si belsug.

Sa ne regasim cu bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumim Carpatina! Sarbatori fericite si voua si te asteptam cu mare drag inapoi "acasa"

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Acum sa va povestesc ce m-am destrabalat eu miercuri seara,la ziua lu' cumatru',la petrecerea surpriza rganizata de cumatra!Doamneee,am ras ,cat n-am ras in tot anul!!!!
A fost demential,au avut invitata o trupa de stand-up comedy,care are spectacole la Deko Cafe!!!Bey,m-au scos aia din toate depresiile si supararile mele,zau asa(vorba vine,ca n-am nimic)

Cumatra,o mare diva!
Avea o rochie pin' la si cu pe-afara!!!!Super tare!!!Pantofi cu tooooooc,unghii mov,ce sa mai!!!!!La femme fatale!!!!
Am beutara,am mancatara si-am rasara pin la 1 noaptea,de' si-acum mi-e somn!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

mey, sa-ti traiasca cumatru !
io n-am mai apucat sa va povestesc, dar am fost si eu la 2 spectacole de gen, la La scena am crezut ca mor de ras ! am ajuns si pe scena ;) o sa va dau detalii next week, ca voi sta acasa, in carantina.
Am fost la la cateva piese de teatru, cea mai tare a fost " dineu cu prosti" la national, cu Malaele intr-un rol magnific.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, sa aveti un weekend frumos !

Rox, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi, sa va iubiti mult si sa va bucurati de viata si de copii ! Si sa va fie de bine petrecerea !

carpatina, drum bun si astept cu nerabdare sa ne revedem.

Andreea, Teo, multumesc mult pt 'pont' . Azi dau o raita prin Grand Arena, daca nu gasesc nimic vad eu cum fac sa ma duc la magazinul asta. Andreea, daca tot te-am scos la iveala , nu ne mai povestesti si noua cate ceva despre Miruna ? Daca ii place la gradi, ce rol are la serbare, poate ne mai arati si poze...

papanash, vad ca intri in concediu - s-a confirmat scarlatina, sau e numai preventiv ?

miaunici, imi pare bine ca ti-ai facut iar curaj sa scrii. Stiu eu cum e treaba cand nu ai mai scris de mult, e greu sa revii... Dar noi suntem bucuroase de vesti despre fiecare papanash din gashca, indiferent cat de activa a fost/este mamica pe forum. Sunt convinsa ca sunt multe mamici care ne urmaresc 'din umbra' dar nu au timp sa scrie sau le e greu s-o faca ( tocmai pt ca n-au mai postat de multa vreme ). Ce sa zic de vorbaretul tau, decat :
L-am admirat in poze, ce diferenta intre cele de asta vara si www.flickr.com/photos/septoct2007/2892134660/" target="_blank">asta In primele poze mi se parea brunet si m-am mirat, ca nu mi-l aminteam asa. Dar probabil era o chestie de lumina/aparat, pt ca ultimele mi-au infirmat impresia initiala.
Voi de ce purtati ochelari ? Of, vad ca-s mai multi copilasi cu astfel de probleme... Am dus-o si noi pe Maria in septembrie la un control, mi se parea mie ca-i 'fuge' un ochisor ( in anumite poze asa mi se pare ). Dar dr ne-a spus ca e totul nu are nici un fel de problema, asa ca m-am linistit.

Valentina, tin pumnii in continuare pt rezultatele pe care le astepti. Sper sa scapati si voi de boli, ca tare ati mai tras-o de o vreme...

Teo, foarte frumoasa poezia lui Mihnea ! Nu ma indoiesc ca-i adorabil cand o recita, nici nu ai cum sa nu te topesti dupa el . Asa, ma bucur ca te-ai invrednicit sa-i scrii Mosului . Si inca ceva : nu pot sa nu remarc inca o data ce noroc aveti cu 'mamai' - uite, aveti cu cine lasa cupilu' in vreme ce voi va 'destrabalati' la petreceri tarzii . Cred ca ar merita s-o adoptati oficial

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Luy mi-a placut tare mult povestea Mariei, e o scumpa, cu siguranta mosu' ii va aduce cadoul dorit.

Noi suntem bine, prinsi cu pregatirile de serbare(m-a mancat undeva si m-am implicat...), la noi e marti, sa vedem cati vor fi prezenti dintre copii pentru ca majoritatea sunt cu varicela, deci bine ca am scapat din timp, era de asteptat. A invatat si Adelina poezia, e despre Mos Craciun si mai are o strofa de prezentare. La imbracaminte avem liber, i-am luat o rochita roz de la kiabi si cand a vazut-o a inceput sa planga si a zis ca nu e frumoasa, sper sa revina la sentimente mai bune, daca nu tre' sa luam alta.
In plus a zis ca vrea de Craciun "totl roz", asa ca ne apucaram de cautat ornamente roz pentru brad, dar nimik care sa ne placa, asa ca am hotarat (noi parintii) sa-l facem rosu anul asta, binenteles ca Adelina a plans de s-a tavalit pe jos cand a vazut totul rosu.

Carpatina sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa ne auzim cu bine!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

greyeras, chiar ma gandeam la voi azi dimineata

Multumim pt aprecieri - nu stiu daca Mosul va reusi sa gaseasca ce isi doreste ea, pana acum nu am vazut, trebuie sa studiez problema on-line .
Cand aveti serbarea ? Na, ca ati fost norocoase, ca sa zic asa, ati facut varicela la timp .
Inteleg ca ai luat rochita fara sa fie si ea de fata. Cred ca trebuie sa te gandesti deja sa-i luati alta, nu vad cum ati putea face-o sa se razgandeasca. Tare greu ca e asa pretentioasa si cu gusturi proprii. Din fericire Maria accepta ce-i dau eu ( inca ! sper sa tina chestia asta cat mai mult ).
Noi bradul il facem multicolor, ca in fiecare an. Imi place mai mult asa.
Nici nu cred ca am vazut ornamente roz pt brad... Hmmm, e plina de personalitate domnisoara voastra

Abia astept sa vad poze de la serbarile copiilor , sa nu fiti zgarcite, da ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Eu sunt singura cu marmota mica si adormita in brate, Maria e cu tati la control la orl, apoi merg in clinica de pediatrie sa-i dea aviz epidemiologic pt gradi. Se implineste deja o luna de cand lipseste de la gradi .
Maine ii trimit la tuns, iar i-a crescut parul si-i intra in ochi. Imi doresc tare mult sa ajung si eu la coafor in urmatorul weekend.
Luni, pe 20 decembrie, are si Maria serbarea, am invatat impreuna poezia :

'Nu mai sunt fetita mica,
Dar tot vreau o papusica.
Am fost tare cumintica,
S-o spuna a mea mamica !

Am fost cuminte, Mos Craciun,
O poezie o sa-ti spun.
Dac-o spun cu greutate
Ma iarta, am 3 ani jumate !'

Mergi la inceput