Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,la Leonardo in Grand Arena cred eu ca mai au incaltaminte de toamna!Adica pantofiori de fetite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Asa ca acum trebuie sa caut pantofiori albi - alti bani, alta distractie . Evident ca acum nu mai gasesc, ca nu mai e sezon, sunt numai cizme si ghete, dar nu-s albe, oricum. Aveti vreo idee ? Chestia este ca nici nu vreau sa dau o avere pe ei, ca tare mi-e ca si astia vor fi cam 'de unica folosinta', pana cand s-o face iar cald ii raman mici.

Luy, eu i-am luat Mirunei pentru serbare pantofiori albi de la un magazin din piata de la Cultural, de pe Obregia. Sunt cam de unica folosinta, n-am dat deloc multi bani pe ei(20-30 ron), dar pentru serbare merg. Este posibil sa mai aibe in stoc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea1002

Citat:
citat din mesajul lui luy
Asa ca acum trebuie sa caut pantofiori albi - alti bani, alta distractie . Evident ca acum nu mai gasesc, ca nu mai e sezon, sunt numai cizme si ghete, dar nu-s albe, oricum. Aveti vreo idee ? Chestia este ca nici nu vreau sa dau o avere pe ei, ca tare mi-e ca si astia vor fi cam 'de unica folosinta', pana cand s-o face iar cald ii raman mici.

Luy, eu i-am luat Mirunei pentru serbare pantofiori albi de la un magazin din piata de la Cultural, de pe Obregia. Sunt cam de unica folosinta, n-am dat deloc multi bani pe ei(20-30 ron), dar pentru serbare merg. Este posibil sa mai aibe in stoc.

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

"Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian)

Daaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Andreea are dreptate,Luy!!!!!!!!!
La magazinul ala de la Cultural gasesti sigur!
Se numeste ceva cu B A M B I N I .....si nu mai stiu cum!
Vb la telefon daca nu stii sa ajungi,desi e f usor!

Mergi la inceput

Magazinul BAMBINA de langa Piata CULTURAL, chiar pe straduta cu Oficiul Postal 82 care e chiar langa piata.... f.usor de gasit, e pe colt asa, cu o gramada de articole in geam si pe afara pe terasa.... magazinul BAMBINA este la 20 metri pe partea stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna ziua!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si refacere cat mai rapida!
Sabina, tie draga mea multe imbratisari si multa sanatate!
De la noi pe scurt, copii sunt bine, Andrei mai tuseste dar rar, Alexandra este tot mai neastamparata si ne pregatim intes pentru serbare.
Andrei va fi spiridus, poezia nu-i chip sa o spuna mutulica-al meu. Este tare haios, costumasul a fost facut de o prietena foarte talentata si abia astept sa va arat pozici.
Alexandra va fi prezentator si are o tinuta pe masura. De printesa. In afara de asta mai are o poezie frumoasa de G. Cosbuc, pe care o recita cu pasiune.
Analizele mele au iesit mai bune, insa sunt un pic demoralizata deoarece am discutat cu cineva care lucreaza in domeniu si dupa spunese sale, analizele au iesit asa datorita transfuziilor de sange care mi s-au facut. Biopsia intarzie sa iasa, mai sunt cateva zile si se face luna. Ma tot gandesc de ce intarzie rezultatul atat.
Acum ma pregatesc sa le fac copiilor niste clatite pufoase. Am gasit o reteta interesanta pe net si abia astept sa vad rezultatul final.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Vale,tin pumnii sa iasa bine biopsia !!!
Mi-ai facut pofta cu clatitele!

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc ce m-am destrabalat eu miercuri seara,la ziua lu' cumatru',la petrecerea surpriza rganizata de cumatra!Doamneee,am ras ,cat n-am ras in tot anul!!!!
A fost demential,au avut invitata o trupa de stand-up comedy,care are spectacole la Deko Cafe!!!Bey,m-au scos aia din toate depresiile si supararile mele,zau asa(vorba vine,ca n-am nimic)

Cumatra,o mare diva!
Avea o rochie pin' la si cu pe-afara!!!!Super tare!!!Pantofi cu tooooooc,unghii mov,ce sa mai!!!!!La femme fatale!!!!
Am beutara,am mancatara si-am rasara pin la 1 noaptea,de' si-acum mi-e somn!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cumatra,o mare diva!
Avea o rochie pin' la si cu pe-afara!!!!Super tare!!!Pantofi cu tooooooc,unghii mov,ce sa mai!!!!!La femme fatale!!!!

nu cred nimic, pozeeee!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

valentina, e ormal ca primu set sa fie bun din cauza transfuziilor, trebuie sa il astepti pe al doilea

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cumatra,o mare diva!

nu cred nimic, pozeeee!!!

Cum mi-am alaptat copiii

Le-astept si eu,ca n-am avut ap la mine si a facut altcineva!

Mergi la inceput