Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Dar nu cred ca anul asta. Trebuie planificata din timp o excursie de genul asta... Nici la noi nu mi-e rusine. Azi dimi la 10 aveam 30*. Desi soarele nu ardea ff tare. Vine vara!!!! |
Si tu cu planificatul din timp? Cred ca la mine asta e jumatate din distractia unei vacante.
Uau...vara, soare, caldura...Hmmmm...suna bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
Marioara de la targoviste... ce mai faci? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cu siguranta nu e ok nici sa folosim asa des picaturi oftalmologice. Pupam strumfii nazdravani! ![]() |
Poate picaturile prescrise pana acum nu au fost exact pentru problema pe care o are, habar nu am de ce nu functioneaza.
La noi a fost asa: avea lacrimi cand ieseam afara si era vant. Asistenta de la clinica nu ne-a dat nimic. Apoi a facut otita si avea si secretii la ochi cand se trezea din somn, asa, ca puchinii, dar mai ramaneau si pe gene. Si medicul nostru pediatru de la clinica privata i-a prescris imediat Oftan. Dupa asta, nu a mai fost nicio problema, nici macar cand ieseam pe vreme urata, cu vant.
Sper sa-i dati de capat repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
Buna dragele mele!

Salutam cu drag revenirea mamicilor Papanash,Andreea,Mara,Rox

Sanatate multa-multa copilasilor bolnaviori!
Noi suntem f bine,destul de ocupati,dar sanatosi,ceea ce ma bucura enorm!
Repetam de zor pentru serbarea de pe 15 decembrie ![]()
Azi imi canta la telefon,,Domn,Domn,sa-naltam....
E atat de dulce,mor de el!La fel ca Erina simt si eu
Ador sa-l tin in brate cand doarme si sa-l miros!!
Oricum,seara e o pupaceala si-o iubareala pe noi(in 3)
,de zile mari!
Mari dileme ae am avut cu cadourile de Mos Craciun
Sunt atat de nesimtiti comerciantii romani 
De curiozitate,o sa va rog sa va uitati ce diferente uriase de preturi ,fata de cele din UK;noroc ca are cine sa ni le aduca pina la Craciun,din Anglia:
Aventuri pe Insula Sodor
Ro:http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=2832
UK:http://www.hitstoreuk.com/Thomas-Friends/Misty-Island-Rescue/Thomas-Friends-Sodor-Search-and-Rescue/109R601XO05Q
Diferenta de pret intre ele este de 220 RON 
Aventuri pe Insula Cetii
Ro:http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=2834
UK:http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9262856/Trail/searchtext%3ETHOMAS.htm
Diferenta de pret este de 270 RON!!!!!!!!!!!!!!!
Este inadmisibil!!!!!!!!
Pe 2 jucarii sa platesti 720 RON,in loc de 230 RON!!!!!!!!
O sa fie un Mos destul de bogat,fiindca si copilul a fost fffff cuminte!!!!![]()

mihailescu teodora spune:
Cumatra
,sa-ti traiasca cumatru',sa fie sanatos,sa te duca sa vezi tot mapamondul,ca meriti
,si sa fiti fericiti 1000 de ani!!!!!!!!!La multi si fericiti ani 

cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Cateva perlute si de la Energia In masina, in trecem pe langa masina de desfundat canalizarea si incepe sa miroasa teribil; eu spun ca miroase, dar cu frica sa nu vomita Puppi (s-a intamplat de mai multe ori sa-si faca sila si sa vomite), iar ea spune: "mami, vezi ca si masina face partz!" O intreb acum cateva seri: Puppi care-i animalul tau preferat, de cine-ti place tie cel mai mult? Puppi: "de tine mami!" A cazut zapada de pe casa cu zgomot puternic; Puppi intreaba ce s-a auzit, ii explic si spune: "asa ceva nu e voie, acum trebuie sa construim alta casa!" Si, la noi ninge ca-n povesti! www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank"> ![]() Puppi Energia 24.08.2007 |
ce simpatica este....
si sanatate multa, sper din tot sufletul sa se fi terminat povestile de groaza de la voi.Aaaaaa sunt sigura ca o sa-i sta bine cu ochelari...abia astept o poza cu ea purtand ochelari.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Am intrat doar pe fuga zilele acestea, sunt tare ocupata......iar cu Cristi acasa nici o sansa...
asa ca urez si eu multa sanatate bolnaviorilor, sa treaca repede si sa-l intampinati pe Mos Craciun asa cum se cuvine, sanatosi
.
..gata fug sa-l recuperez de la gradi
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Mara, mor de mila Energiei si a voastra, offf, cat de multe s-au adunat la voi !
Citeam, citeam, si parca nu se mai sfarsea povestea ingrozitoare pe care ai postat-o
. Sper din toata inima sa se descopere cauza repetatelor ei 'raceli' si sa primeasca tratamentul potrivit. Si sa nu mai aveti astfel de probleme si peripetii.
Imi pare rau si de problema cu ochisorii, se mai poate corecta ceva, sa-i mai scada din dioptrii cu vremea ? E foarte bine cum ati gandit strategia '3 ochelaristi', sper sa ii poarte si sa n-o incomodeze. Sunt sigura ca va fi extrem de dulce cu ei, abia astept s-o vad in poze. Dar zau ca as fi preferat sa fie fara !
O imbratisare stransa pentru voi, pentru toti 3 !
Mai veniti in Ro ?
By the way, Suflet de primavara
, cand plecati de acasa ? Sa stiu daca va trimitem felicitarea acolo sau la resedinta de sarbatori ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy By the way, Suflet de primavara , cand plecati de acasa ? Sa stiu daca va trimitem felicitarea acolo sau la resedinta de sarbatori |
De la Beljica plecam duminica. Mai ochi de vultur

Sper ca la voi toate au revenit la normal!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)