Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina De la Beljica plecam duminica. Mai ochi de vultur ![]() Sper ca la voi toate au revenit la normal! |
Cum adica SPER SA APUCAM SA NE FELICITAM PERSONAL ?
Pai e musai, trebuie sa-ti fac invitatie oficiala ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Pai e musai, trebuie sa-ti fac invitatie oficiala ? |
Nu draga mea, sper doar sa fim sanatosi (noi/copiii) ca sa ne putem intalni fara sa ne "cadorisim" cu virusi...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
fete dragi,e epidemie de scarlatina, la Adi in grupa sunt 3 cazuri confirmate. Am fost la medlife pt teste, ala rapid a iesit negativ, asteptam rezultatul la exudat. Sper sa scape, insa serbarea e cu ? s-ar putea sa se declare carantina . il tin acasa maine si poimaine (vine socrela ) si mai vedem. e cea mai aglomerata perioada din an la job, asa ca-s terminata daca tre;sa stau acasa. In plus, e cu semnul ? si plecarea in concediu, programat si platit integgral de pe 28 dec pana in 5 ian.
cica la multe gradi si scoli sunt cazuri de scarlatina.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui carpatina Marioara de la targoviste... ce mai faci? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
bine
multumesc de intrebare,va citesc,dar nu reusesc sa scriusuntem bine,sanatosi si voiosi.
Stam foarte prost cu timpul,reusesc foarte greu sa ajung in fata calculatorului,nebunie la servici acum in perioada asta, nebunie si acasa ,sedinta la gradi,sedinta la scoala,noroc ca e post si am terminat cu nuntile
,de acum gand pe curatenie generala,cumparaturi,bradut,carnati,piftii,cozonaci si alte d'astea
bikmaria spune:
Teo e bine,merge la camin la grupa mica cu foarte mare placere ,stie multe cantecele si poezii,acum ne pregatim pt serbarea de craciun
am fost si noi la control la orl si de azi poarta si ea ochelari,vad ca ii tine pe nasuc ,ma gandeam ca nu o sa vrea sa-i poarte,nu stiu inca daca sa-i dau la camin de maine ,cred ca o sa o las pana luni sa se obisnuiasca cu ei si apoi..
Alex e bine si el,creste,creste de nu se mai opreste,are 1,84 la ultima masuratoare si 60,3 kg,e tare slabanog,dar mananca de stinge si mai nou face abdomene,sa faca patratele
,merge la cosmetician o data pe luna sa-si trateze cosurile,momentan nu are prietena ![]()
bikmaria spune:
va pup pe toate,multa sanatoate tuturor bolnaviorilor mari si mici ,drum bun catre casa celor ce vor veni acasa de sarbatori
luy spune:
Maria
, ma bucur sa citesc vesti bune despre voi. Pupam ochelarista dulce, surioara de adolescent cu patratele
. Asteptam poze proaspete cu familia frumoasa 
Pentru mamicile interesate : a inceput din nou campania 'Copii cuminti' la Evenimentul Zilei, anul asta vad ca se desfasoara pe doua 'fronturi' :
1.'Lista copiilor cuminti' se va publica on line in ajunul Craciunului - inscrierile se pot face pe mail la adresa copiicuminti@evz.ro, puteti trimite si poze ale copiilor, o poveste despre ei sau un desen de-al lor, pentru a fi tiparite in ziar
2. Cei care doresc sa primeasca diplome de la Mos, trebuie sa trimita pe adresa redactiei un talon decupat din ziar, data limita de trimitere este 16 decembrie.
Eu am scris azi noapte o povestioara despre Maria si Irina, am atasat poze si am trimis pe mail, iar azi dupa-amiaza am primit un mail in care am fost anuntata ca povestea va fi 'prezentata cititorilor'
.
Doreste vreuna dintre mamicile din strainatate diploma ? Pot trimite eu talon pt voi si sa vina diploma la mine acasa, apoi va voi trimite-o prin posta.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mandarinutza spune:
Buna dimineata mamici!
V-am citit dar nu am apucat sa scriu.
Luy, ma bucur ca acum sunteti bine, imi pare tare rau ca fost Irina bolnavioara, bine ca v-ati internat si ati primit tratamentul bun de la debutul boll. Am doua prietene care sunt internate cu bblushii - unul cu insuficienta respiratorie la 4 luni si altul a facut pneumonie la 7 saptamani. Numai vesti din acestea am auzit in ultimul timp. Prietena care e internata cu bb de 4 luni e la Medlife si mi-a zis ca e multumita de conditile din spital.
Maria, ma bucur ca ai mai scris. Ce baiat inalt ai, super! Pupam si micuta dulce viitoare ochelarista!.
Sabina, ce haios Gheorghe !
Maruntzika, of at ati mai patimit si voi. Multi pupici pentru Energia, pentru imunitate nu v-a recomandat nimic?
Poze
mandarinutza spune:
Papanash, tin pumnii sa iasa si exudatul negativ si sa stai linistita, sper ca nu s-a lipit nimic de Adi. La noi la gradi nu s-a auzit nimic deocamdata, doar viroze si tuse de care se plang toate mamicile.
Poze
mandarinutza spune:
Noi suntem bine, Antonia mai tuseste dar asta e, o sa treaca si tusea. Luni am fost cu ea la Sala Palatului la festivalul gradinitelor, a fost tare frumos, copiii au fost cam emotionati dar s-au descurcat tare bine, au primit si diplome si povestea lui Mos Nicolae. Iar ieri a avut serbarea la engleza, aproape toti copilasii au spus aceeasi poezie, aveau de spus la alegere mai multe poezii, dar majoritatea au prefert-o pe Little mouse:
Little mouse, little mouse,
Where is your little house?
Here is the door
Under the floor.
Ne pregatim acum pentru serbarea de pe 20 si gata apoi vacanta. O sa vina de Craciun si sora mea din Franta cu sotul si copiii.
Poze