Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Da, si aici zicea doamna ca vor pune din ce in ce mai mult accent pe comunicarea in scris. Se si vede asta, deja. In rest... incerc sa nu o iau nici in tragic, in in comic .
Astazi este serbarea. Am ceva emotii...
---------------------
Vine Craciunul!
Nicoleta spune:
A trecut serbarea. Poze si un filmulet, pe FB :).
---------------------
Vine Craciunul!
Nicoleta spune:
Sa va povestesc despre serbare. Stef a avut emotii. M-am dus mai devreme sa-i dau sa rontaie ceva, sa nu-i fie foame... nici nu a vrut sa auda! Vroia sa ajunga mai repede in clasa, desi era prea devreme... Pana la urma am mers impreuna si am asteptat sa vina dna invatatoare. La serbare a fost frumos. Nu timpi morti, nu lalaieli, au fost 2 clase de-a doua. Fiecare copil a avut de recitat 2 versuri, nu mai mult. Doar fetita care a incheiat serbarea a vorbit putin mai mult. Imi amintesc de serbarile din Ro, unde daca erai "pretena" cu doamna capatai 2-3-4-5 roluri :))). Cu nenumarate versuri... Nu zic, unii sunt buni si merita mai mult, insa... Aici clar nu au fost favoritisme. Costumele... au fost de la foarte frumoase pana la... lipsa. Unii si-au imbracat copiii de strada, desi aveau rol, ca toti au avut (macar puteau improviza ceva, ma gandesc si eu, macar de dragul copilului). Sau poate nu stiu eu care-i traditia... vestimentara la ei. Costumele de ingerasi au fost absolut SUPERBE!! Copiii nu s-au plictisit, acustica salii era faina... doamna de la 2a a acompaniat la chitara... La un moment dat au cantat in canon si chiar le-a iesit! Singurul repros ar fi ca dupa serbare s-au dus direct in clasa cu doamnele si s-au schimbat de costume. Asa ca adio poze in familie... adio poze cu dna invatatoare... M-am dus sa il ajut pe Stef care ramasese ultimul cu schimbatul (avea un nasture la spate la bluza si era mai dificit de descheiat si oricum nu e el campion la imbracat/dezbracat) si doamna mi-a spus ca a avut un costum foarte frumos. Nu stiu daca a fost doar asa... de dragul conversatiei... si cand sa plecam ne-am intalnit iar cu ea si i-a spus lui Stefan ca a facut totul foarte bine si ca a recitat foarte frumos. Bine, a avut 2 versuri... ce putea sa nu spuna bine? Toti au recitat frumos, clar. Cam asa despre serbarea noastra. Matei a fost cumintel. Dar la un moment dat se plictisise. Si i-am dat o bomboana. Iar in linistea dintre versuri cine credeti ca crapa in masele bomboana?? Exact! Norocul ca nu se auzea pana departe, insa se auzea de-ajuns cat sa bufneasca in ras vreo 2 mamici de langa noi :)).
---------------------
Vine Craciunul!
light spune:
haha, tare Matei!Una peste alta a iesit totul foarte bine, ati scapat de emotii si acum probabil va pregatiti de vacanta si sarbatori.Eu azi dimineata ma pregateam sa il duc pe Liviu la scoala iar pe Victor la vaccin insa Liviu s-a trezit cu dureri mari de cap si a vomat. M-am dus cu amandoi la doctor. La Liviu e posibil sa fie vorba de o viroza insa i-am cerut si un scan la cap ca tot aveam noi mereu probleme ba cu dureri de cap ba cu datul din cap. Luni mergem sa facem scanul si apoi iar la dr sa il interpretam. Maine mergem la alergolog.
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
Lucia multa sanatate!
Sper sa fie totul ok la scan!
Nico, invatatoarea noastra merge pe ideea ca ea se ocupa de copii timp de patru ani, si in acei patru ani la fiecare serbare fiecare copil are cantitativ la fel de multe roluri. Deci daca in povestea de craciun ai fost Fecioara Maria, atunci la serbarea de vara vei avea un rol mai micut, si alt copil va avea rolul principal.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
light spune:
Gabi, multumim!Pai invatatoarea voastra procedeaza foarte bine. Intre timp Liviu si-a revenit, n-a mai varsat, a inceput sa manance, a vrut la magazin sa vada el cat costa un skateboard, apoi a vrut in parc la fotbal si vad ca acum a mancat si e bine. Urmeaza noaptea si sper ca maine sa fie fresh si sa mearga la scoala.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Salut.
Gabi, daca invatatoarea voastra poate sa mentina asa echilibrul, jos palaria. Eu zic de cele care nu fac asta nu fiindca nu reusesc, ci fiindca nici macar nu au intentia asta! Mereu aceeasi copii scosi in fata, care se incurca sau nu in zecile de versuri... Ce am incercat eu a fost sa aiba mereu un costum frumos si nu pentru a-i eclipsa pe ceilalti, ci pentru a se simti el bine. Si mi-as fi dorit sa nu dau atatia bani pe ele, ci sa le fac eu acasa. Insa cum nu am talent... le-am luat gata facute.
Azi avem examen la karate. Sa ma duc, sa nu ma duc... Asa m-as duce! Dar Matei? Cum il tin eu ocupat? Hm... Oricum, se duce sotul meu, a zis ca si filmeaza... face poze... :)
---------------------
Vine Craciunul!
Nicoleta spune:
La multi ani, Robert! Sa fii sanatos si fericit mereu! Cristina, sa ne povestesti cum a fost la petrecere!
---------------------
Vine Craciunul!