Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim!
La multi ani cu sanatate si noroc ii urez si eu!

A fost o petrecere restransa, acasa, cu doar 3 copii, si cu el - 4. In formatia asta se potrivesc cel mai bine la joaca si sunt impreuna de la 4 ani. De cand au multe lectii am mai rarit-o cu vizitele, dar am recuperat acum. S-au distrat si s-au jucat in nenumarate feluri, nu s-au plictisit. Au fost bucurosi si de ce-au primit cadou. Aici se obsisnuieste ca sarbatoritul sa faca mici cadouri invitatilor, pregateste o punguta cu maruntisuri care tin, oarecum, de tema petrecerii care de data asta a fost "Monster Jam". Cu dulciuri si mici obiecte. De mancare, la masa am avut muffini si saratele, iar in punguta Haribo si bombonele Smarties. Avem o floare care canta si danseaza caraghios "Happy birthday" si s-au distrat si cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Robert. Mult noroc si sanatate in viata!Cristina si la noi se face la fel, se numesc party bags si se impart pungute cu tot soiul de dulciuri si o mica jucarie. Nicoleta multumim, azi e bine Liviu, l-am dus la scoala dar il voi lua mai devreme sa mergem la alergolog.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, ce frumos ca s-au simtit bine baietii! Si ca sunt toti 4 prieteni asa buni!

Si uite cum mi s-a deschis cutia cu idei pe tema aniversarilor... Speram ca anul asta sa avem si noi pe cine invita la ziua lui Stefan acasa, insa nu este asa (si decat prietenii fortate, mult mai bine sa le asteptam pe cele care vor veni natural). Vom face probabil o petrecere la hort (de data asta pizza, asa este comanda), la scoala va duce pungulitele cu dulciuri... Si ne vom distra in familie (sper sa imi iasa tortul!). Poate chiar vom iesi undeva. Vom vedea, mai avem ceva timp sa ne organizam. Trebuie sa ma gandesc la ceva special, ceva care sa-i faca mare placere lui Stef! ;) Asa imi plac lunile astea doua, decembrie si ianuarie!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si eu iubesc luna decembrie!! Si am mai spus-o, aniversarea lui Robert cel frumos o tin minte, pt ca dpn-ul lui Andrei era 12-14 decembrie..Numa' ca el a venit mai repede!

Robert
Cristina-sa va traiasca Puiul, sa fie sanatos si fericit, iar voi sa fiti mereu mandri de el!!
Faina ideea cu cadourile pt invitati.
Am vazut poze, da' mai vreau

Eu am ramas acasa.Trebuie sa fac curatenie si i-am promis lui Andrei ca impodobesc casa.Aseara am luat o parte din cadourile pentru Andrei...Pupici Laurei pt pontu' cu zhu-zhu pets-ul.Azi mai dam o tura si prin alte magazine, ca nu am gasit de toate.
Sotului i-am luat un parfum, cica e secret, da' s-a prins.Siii, ma gandeam sa mai iau maruntisuri-lumanarele, panetone, dulciuri etc, pe cand mergem cu colinda.
Sunt euforica.Iubesc Craciunul!!!!

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani, Robert!
Nicoleta tinem pumnii, sa fie ok la examen!
A mea a dat ieri teste la mate, romana si maghiara. Abia astept sa vad ce minuni a facut Si a luat iar un FB* la engleza. Profa o lauda la fiecare ora

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari lui Lili pentru rezultatele bune!Ne-am intors si noi de la alergolog. I-a pus niste substante pe o mana, apoi pe cealalta mana, i-a citit rezultatul dupa juma de ora la fiecare mana. Dupa primele stubstante a inceput sa il manance in gat un pic iar dupa al doilea set de substante il manca destul de tare. Oricum mancarimi in gat avea ceva pentru ca de 48 de ore era fara antihistaminic. Am completat o lista de vreo 5 pagini de diverse intrebari legate de simptomele pe care Liviu le are. In final a rezultat ca ar fi aleargic la niste tipuri de iarba si copaci (n-am apucat sa caut traducerea). Astea au fost la prima mana. La a doua mana a avut teste de mucegai. Nu l-au prea mancat, deci se presupune ca e alergia credusa la mucegaiuri insa s-au accentuat mancarimile in gat. Dar e foarte posibil ca acestea sa fi aparut ca efect la primele teste, cele cu polenuri, si sa fi aparut un pic mai tarziu. In fine, ideea este ca urmeaza sa testam in continuare pana ajungem la dilutia minima de substanta care nu il mai afecteaza si cu care se pot face picaturile pentru desensibilizare. MI-a mai spus ca durerile de cap mai pot fi de la consumul de branza si ciocolata. Cica sa facem un test. Sa renuntam 2 saptamani sa ii mai dam branza si ciocolata dupa care sa introducem unul din alimtente si sa urmarim reactiile in urmatoarele cateva zile.Gata, am tradus copacii alergeni: salcam, un tip de eucalipt, malin negru sau lemn cainesc plus diferite tipuri de iarba

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Va multumesc si va pup!

Poze mai am cateva, dar sunt in miscare.
De unde s-a simtit asa de bine ieri azi-noapte l-a apucat o tuse si s-a trezit de cateva ori. Spre dimineata era mai bine si s-a dus la scoala. I-am luat sirop Prospan, sa vad cum vine la pranz.

LUCIA, sanatate lui Liviu!

Nicoleta, foarte frumoasa serbare, Stefan are si el scoala pana pe 23?

Cristina, DPNul lui Robert era pe 11 decembrie, cezariana programata era pe 16, dar n-am mai ajuns pana acolo asa ca s-a nascut natural pe 14 dimineata. Toti colegii sotului de la firma stiu pentru ca, in 2002, pe 13 seara, m-am dus gravida la petrecerea de Craciun, am stat vreo 3 ore si am plecat mai repede, am trecut pe acasa dupa bagaj si apoi fuga la spital!
Robert regreta ca nu are si un nume de sfant (oare ce-a fost in capul meu de nu i-am pus!?). Pentru el ar fi fost inca o ocazie de a primi cadouri, de asta si-ar fi dorit. Cele mai multe le primeste, oricum, in decembrie.

Gata, ne-am hotarat sa luam testoasa de uscat in martie, de martisor. Nu stiu daca sa luam 2, ca se fac de 30 cm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stefan nu a dat ieri examenul fiindca era de fapt pentru cei avansati. Noi am cautat info pe site, nu am intrebat direct. Asa ca ieri era cam dezamagit cand a ajuns acasa... insa va da maine.

Felicitari Lili pentru nota la engleza!

Cristina, asa-mi place cand citesc de cezariene deturnate de bebelusi!!

Lucia, foarte bine ca ati aflat ce si cum. Incepeti vaccinul si mai scapati de belele, dupa o perioada.

Cu durerile de cap, interesant ce spune medicul. As incerca intai cu ciocolata, mai ales ca vine vacanta si poti controla mai usor ce mananca. Cu branza... ce sa zic... incearca si cu ea.

La noi ningeee ca-n povesti! Se circula greu, s-a depus deja...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Robert!!! Multa sanatate si fericire! Cristina, sa-ti traiasca dragul tau puiut, sa fie sanatos, sa va aduca bucurii! Si fiindca tot ziceai ca si tuseste, multa sanatate, sa-i treaca repede!

Lucia, sanatate lui Liviu! Sa dea DD sa iasa bine testele! Merci si eu pentru pontul cu ciocolata si branza!

Am citit pe fuga, avem serbarea de Mos Craciun la scoala la ora 5 (17) si trebuie sa plec! Dar revin mai pe seara! O sa citesc si tot din urma, promit!!!

Mergi la inceput

Katty, multumesc si petrecere frumoasa la serbare!

Mergi la inceput