Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 8
katty spune:
Neata (ma rog, vorba vine, caci e aproape ora 13)!
Ioana, de Lara!
Bogdan, de Karina!
Multa sanatate si fericire, sa aveti parte de toate realizarile pe care vi le doriti! Lara, Karina, sa va fie printesa si printul sanatosi, sa va bucurati de ei!
Cristina22, la noi au existat 2 scrisori ptr. mos, una care continea (subtire), o pista Mighty Beanz si un set de 6 maimutoi de-astia, un PSP, si un PlayDoh, Ice Cream, a venit apoi cu rectificativa , ca renunta la ce e pe prima scrisoare, dar ca-si doreste un Wii, acum vrea sa trimita rectificativa la rectificativa, nu stiu ce alte prostii mai vrea, noi deja i-am luat cadoul !!!
Ziceai de scris, la noi doamna a inceput sa puna accent pe scris, l-a depunctat la o fisa pe Andrei (perfecta de altfel), si nu numai pe el, ci pe toti cei care scrisesera urat, pentru ca era scrisa urat! De atunci am intrat intr-o noua etapa in care s-a straduit si si-a corectat scrisul! Acum scrie iar frumos!
Miercuri e serbarea la scoala,nu au costume, fiecare vine frumos imbracat si atat!
Nicoleta, ma bucur ca s-a adaptat Matei la gradi si intra si el in randul lumii in privinta asta!
Lucia, si pe mine m-au amuzat pozele tale, imi place ideea de Craciun cu maneca scurta si soare afara! Am reusit sa-l vad pe Liviu in filmulete de cateva ori! Bineinteles ca m-a amuzat si pe mine Victor dansator pe masa! Tare simpatic! Am remarcat si bradul, noi inca nu l-am facut!
Cristina_C, cred ca e tare "naspa", cu jumatate de casa incalzita si cu cealalta neincalzita! Sper sa rezolvati cat mai repede, mai ales ca iarna abia a inceput!
Gabi_K, sanatate multa si tie si lui Lili!
Vorbeati de temperaturi, noi avem ziua si dupa-amiaza 21-22 de grade, iar noaptea 19-20 de grade!
light spune:
La multi ani Bogdan de Karina!La multi ani Ioana de Lara!nu mi merg emoticoanele si nu stiu de ce...Katty si voi cu wii? Si noi cu wii, dar deja avem prea multe jocuri si mai amnam wii... probabil va fi chitara clasica sau mai nou azi cica ii place mai mult un keyboard decat chitara.Cristina22, am vazut ca ma intrebai de Liviu. Sa stii ca i a trecut f repede, ieri seara a fost la meci cu taicasau, iar azi a fost ok, maine la scoala, ultima saptamana inaintea vacantei mari.
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
S-a rezolvat cu incalzirea, ne-am aberat su am dat la 22
Robert a adus vineri o lucrare la mate la care n-a stiut un sir de numere (pe asta: 5, 50, 10, 45, .?., .?., .?.), a luat 53 de puncte din 57 ca a mai gresit si alte chestii mici si simple, de data asta din neatentie, si acum face meditatii, a umplut o pagina de siruri. La noi eu ma ocup de germana si stiinta mediului si sotul de mate, deci e pe mana lui. Acusi merg eu sa repetam "Legumele", maine are lucrare.
Nicoleta spune:
Pfiuu, Cristina, eu niciodata, dar NICIODATA nu am stiut cand are Stefan lucrari. E ciudat, cartea de cunoasterea mediului nu a avut-o acasa decat de 2-3 ori in semestrul asta... iar incepe sa mi se para scoala aici cam superficiala... (la mate au trecut la 2x5+7 sau 2x8-9 etc.)
---------------------
Vine Craciunul!
sinzi_ana spune:
La multi ani Bogdan!!!!
Nicoleta, daca scoala acolo e superficiala...sa vezi aic!!! Hahaha....
Cristina, si David greseste asa....a avut o lucrare la mate in care a gresit 7+5.......din neatentie....asta e...am inceput sa ma obisnuiesc...
Noi ne luptam cel mai mult cu compunerile...care aici sunt f importante...si David nu reuseste sa scrie mai mult de 4-5 randuri seci...!!!!
Katty, ce lista impresionanta aveti!!! Hahaha!!! Si pana la urma ce aduce mosu???
David vrea lego mindstorm...dar...ne-am gandit ca o sa ii luam de ziua lui....acum os a ii aduca train lego...si el mai vrea un knex roller coaster (mai are unul...acum vrea unul in forma de vulcan)...si cam atat...
Inca nu i-am luat nimic...merg sapt viitoare la cumparaturi.... sper sa gasesc ceva...!!!!
Cristina_C spune:
Unele lucrari au fost anuntate, altele nu. Dictarile au fost mereu anuntate. De vazut n-am vazut nici eu cartea de cunoasterea mediului, nu ne-a zis sa cumparam nimic si nici nu stiu care este, nici caiet de lucru nu au, acum are acasa doar caietul cu clasificarea legumelor.
La mate n-au trecut inca la inmultiri.
Nu mai stiu daca Stefan primeste caractetrizare in scris sau doar calificative pe diploma de pe primul semestru si pe cea de sfarsit de an si nici de cand primeste note. Aici mai e cu caracterizare doar semestrul asta inca, din semestrul celalalt apar notele pe diploma. Cele care conteaza pentru clasa a 5-a sunt din primul semestru dintr-a 4-a, atunci trebuie sa fie cat mai bune.
Nicoleta spune:
Cristina, aici nu primesc nicio caracterizare. A primit diploma de final de an cu notele. Si la finalul semestrului intai din clasa intai a primit un calificativ general. Din cate am auzit, aici se iau in calcul notele pentru gimnaziu incepand cu clasa a 3-a... Ma ia cu fiori...
Sinziana, pai cum superficiala? La mate sunt ata de avansati! Fac atatea proiecte interesante! De ce zici ca e superficiala?
---------------------
Vine Craciunul!
sinzi_ana spune:
Nicoleta, DAvid e intr-un program de mate avansata si acolo are tot felul de chestii interesante....caci la clasa nu au facut inca inmultiri....tot la 7+5 sunt...dar cica e mai greu...ca trebuie sa desparta 5 in 2, dintre care un nr adunat cu 7 trebuie sa fie egal cu 10 .
Scoala e f lejera aici....chiar si la clasa asta de gifted....
Cristina_C spune:
Neata!
O saptamana linistita sa aveti si sa va ganditi deja sa luati bradut (in afara de LUCIA, care are). Noi trebuie sa luam sambata, ca mai este putin pana la Craciun. Vreau unul care sa miroase a brad, a padure, cel de anul trecut nu mirosea deloc.
Nicoleta, daca nu s-a mai schimbat nimic si este cum stiam, aici conteaza pentru gimnaziu notele din primul semestru dintr-a 4-a, iti da o diploma speciala pentru inscriere cu notele, media si recomandarea invatatoarei. In Landul asta au un cuvant de spus si parintii: daca, de ex., are copilul media 2,66 sau mai putin si tu vrei vor musai gimnaziu, il poti trimite cam la vremea inscrierilor la un test la un anumit gimnaziu (probabil unde nu s-au completat locurile, deci nu poti sa alegi) si, daca ia testul, intra. Am mai zis eu, e vorba de notele la mate, germana si cunoasterea mediului, media dintre primele doua nu trebuie sa fie mai mica decat 2 si, in total, la tioate trei, nu mai mica de 2,33. Cred ca de baza e clasa a 3-a, cam ce note ia atunci ia si intr-a 4-a. Este stresant, oricum, sa stii ca depinzi de note.
Sinzi, pe compuneri se pune mare pret si aici, pe povestit dupa imagini, dupa cuvinte cheie, pe continuat o povestire, conceput sau raspuns la o scrisoare. Deocamdata au facut doar mici tentative...
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana La multi ani Bogdan!!!! Nicoleta, daca scoala acolo e superficiala...sa vezi aic!!! Hahaha....Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
my deviantArt Gallery