Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 7
light spune:
Multumesc Nicoleta,ei cu temperatura si eu sunt friguroasa, dar inainte de a se naste Victor ma inveleam cu pilota, eram insarcinata si imi era f cald noaptea sub pilota desi in camera era frig, 16-17 grade. Chiar glumeam cu sotul ca cica sa ii povestesc mamei mele ca am 14 grade in bucatarie si 17 in dormitor eu care daca aveam in casa 22 de grade cu multi ani in urma in timpul iernii incepeam sa boscorodesc ca e frig si sa bage nabii "astia" caldura (cei de la centrala de bloc). De cand s-a nascut Victor facem si noi mai cald mai ales ca el noaptea doarme dezvelit, nici in sac de dormit nu l-am bagat asa ca stam mai dezveliti dar sa fie cald.
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Data viitoare n-o sa uit sa si incarc aparatul.
Weekend placut la toata lumea!
Noi luam vacanta tocmai pe 23.
sinzi_ana spune:
Lucia, super pozele!!! Imi place ce meniu aveti pe masa...pe Victor!!! hahaha!!! Sanatate lui Liviu!!!
Eu am devenit friguroasa de cand lucrez in laborator...unde sunt 15C si oricat te-ai imbraca...iti intra frigul (adica AC) in oase....brrr.....
cristina22 spune:
neatza!!
noi stam la vreo 24 grade.Andrei doarme dezvelit, C e seeensibiiil rrrau, iar mie imi place sa stau cat mai dezbracata posibil.Adik in tricou, nu va ganditi la cine stie ce
Si noi avem serbare.Andrei e povestitorul.Deja a anuntat-o pe doamna ca vine in camasa rosie+cravata
oooo, Cristina, aparatul!!!Off...
Sanatate si voua!
Sanzi 15 grade?? brrrr...
Lucia-cum e Liviu?
Nu s-a hotarat mosu' saracu'.Trebuie mers prin magazine sa vedem ce gasim.
Azi mergem la munte, inspre Cluj.
Un we perfect!!
21+1=22
Lara spune:
Buna fetelor
Musai sa urez La Multi Anisori frumosi si fericiti si lui Bogdan de Karina!
Sa ai o zi minunata, plina de veselie si cadouri frumoase!
Karina, felicitari! Parca a trecut doar un an de atunci.. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Nicoleta spune:
La multi ani Ioana de Lara si Bogdan de Karina! Sa fiti fericiti si sanatosi! Mamicilor, sa va bucurati de copiii vostri!
---------------------
Vine Craciunul!
Cristina_C spune:
La multi ani, Bogdan!
la multi ani, Ioana!
Karina si Lara, felicitari si sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!
LUCIA, am vazut pozele si filmuletele frumoase.
Gabi_K spune:
La multi ani sarbatoritilor! Sper sa intre mamicile lor pe aici sa ne mai povesteasca...
Si la noi e cald in casa. In camrea mica sunt vreo 26-27 grade, cu geamul inclinat.
Azi am spalat mocheta si perdelele, ca n-am copii, si-mi place sa lucrez cand casa e goala Macar nu ma impiedic de nimeni.
Doamna a zis ca nu face mare tam-tam la serbare, doar un pic de cantece si cate o poezioara, si asta inainte de masa. Si sa nu vina decat cate o persoana din partea fiecaruia. Deci la noi e clara treaba, va merge mama probabil... fiind de la 10 dimineata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
Gabi, neplacut! Cum adica la 10? Si de ce o singura persoana? Dar macar asa, decat fara nimeni, numai intre ei...
---------------------
Vine Craciunul!