Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 6
light spune:
Nicoleta ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la gradi.Cristina 22, foarte tare Andrei cu dorintele lui de Mos Craciun...Liviu isi doreste o chitara clasica.Noi aseara am avut Christmas Carols la scoala si a durat pana pe la 9.30. Azi dimineata Liviu se simtea f rau, zacea, zicea ca simte ca si cum are febra dar avea 35.6 temperatura. Apoi si-a revenit.Intre timp descarc pozele si filmuletele de ieri.Gata poze si filme:http://community.webshots.com/album/579292791qFJKGkin primul filmulet Liviu e undeva pe randul din spate la mijloc, in bluza verde, nu prea se vede binehttp://www.youtube.com/watch?v=tS4zp91vSs4http://www.youtube.com/watch?v=D8W8u7rc8ww
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Lucia, foarte faine pozele! Liviu creste parca din apa, asa imi pare! De inalt, zic. Ca de ingrasat... face parte din aceeasi categorie ca Stefan. :)) I se inaspresc trasaturile, gata cu fata de copilas! Dar lasa ca il aveti pe poznasul de Victoras, ce fericit era el ca s-a suit pe masa! Si cantecelele! Si Liviu la xilofon! Foarte interesanta serbarea! A fost putin ciudat sa ii vad asa sumar imbracati de Craciun, dar asta e!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Gabi_K spune:
Lucia am admirat si anul acesta pozele voastre de craciun, e foarte fain sa vezi lumea imbracata de vara si totusi sa vina craciunul
Lili a scapat de o raguseala si ceva muci, cu homeopatice, am luat si eu de la ea, sunt racita cobza. Robert are azi teza la mate...
Lili e tare obosita, au dat un test si ei la mate, si a mers nasol la toti asta e, oboseala de sfarsit de semestru...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
Gabi, sanatate! Si bafta la teza! Da, se simte oboseala si la noi, si la copii...
Ma uitam la scrisul lui Stefan, invata acum si scrisul cu litere "de mana". Scrie frumos! Mai frumos decat cu cele de tipar! Oare asta sa fie solutia?
---------------------
Vine Craciunul!
cristina22 spune:
'neatza!
Cu scrisul..off... cand are timp scrie ca o fata, adica perfect.Dar, de cele mai multe ori scrie in graba, so, a revenit la scrisul de doctor
Felicitari, Stefan!!
Gabi-sanatate!
Lucia-ioi, cat e de scump piticelu'!! Imi place cum sta el cu capsoru' pe umarul lui Liviu.Deh, are frate mare
O zi faina!
21+1=22
Nicoleta spune:
A, Cristina, nu e de felicitari... ca el nu scrie decat putin cu scris de mana... oare vor renunta la cel de tipar? Eu despre Stefan nu pot spune mai niciodata ca scrie foarte frumos.
---------------------
Vine Craciunul!
Cristina_C spune:
Robert a tot exersat scrisul de mana in ultima vreme. Si scrisul cu stiloul.
Gabi, mi-ai amintit de teza!
Multa sanatate si vine ea vacanta!
LUCIA, o sa ma uit la poze si filmulete! pana la urma ce-a avut liviu dimineata?
Cristina, si s-a hotarat Mosul?
Azi ajung si eu in sfarsit, la scoala, la 4 e serbare, doar canta, fara roluri, e o trupa de teatru a scolii care o sa joace dar nu face parte din ea. E si un bufet de Craciun si in multe sali de clasa se desfasoara diverse activitati( "mesteresc" ingerasi, stelute, globuri). Sper sa fac si niste poze.
Noi suntem raciti in diverse stadii, lui Robert i-a trecut primul, l-am tratat acasa de sambata pana luni si n-a lipsit de la scoala deloc. Acasa ni s-a stricat si incalzirea in jumatate din apartament, cred ca s-a infundat ceva pe sub podea trebuie sa vina un electrician. Incalzim casa prin cealalta jumatate deocamdata, dar e aiurea tare sa vii de la cald si sa calci acolo pe rece. Oricum nu vroiam decat maxim 22 de grade, mergeau si 20, dar in sufragerie se fac peste noapte 16.
Afara e iarna adevarata, bucuria copiilor!
Cristina, si s-a hotarat Mosul?
light spune:
Gabi, bafta lui Robert la teza si sanatate multa tie!Cristina`22 si noi ne incadram la scris de doctor .Si mie imi place mult poza aia cu Victor sprijinindu-si capul pe Liviu.Cristina, Liviu cred ca s-a virusat de la fracsu care a avut si el saptamana trecuta doua zile de febra. A facut si Liviu 38.6 si cam atat. Sper maine sa fie mai bine ca vor sa mearga la un meci,16 grade aveam si noi de regula in dormitoare daca nu bagam caloriferul pe ulei, iarna, inainte sa se nasca Victor.
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Stiu ca 16 grade e optim, si mie mi-a zis pediatrul cand am iesit din maternitate sa tin chiar si 16 grade (intre 19 si 16) in camera copilului. Era tot iarna, pe atunci locuiam in alta casa si inainte sa aduc copilul stateam la 22 de grade, asa ca, dupa ce l-am adus, am dat caldura mai mica pana am ajuns la 20 de grade ziua si 18 noaptea. Mai mult nu am putut, eu sunt de vina, sunt friguroasa rau. Acum nu vreau decat 20 in toata casa, sa ne simtim toti bine.
Nicoleta spune:
Lucia, sanatate lui Liviu si sa treaca repede!
Cu temperatura... brr... noi suntem mai frigurosi. Cam 22-22,5 avem minim. Peste 23 nu trecem.
Cristina, sa faci poze! Sunt si eu curioasa sa vad cum este in alte scoli ;).
---------------------
Vine Craciunul!