Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Dodo

Cristina-ce fain ca nu trebuie sa poarte proteza la scoala!!Dintii lui Andrei au iesit cam strambi, dar vad ca se indreapta.Sa vedem cum va fi mai tarziu...

Katty-imi pare rau ca ati avut si voi probleme cu masina.Noah, tot timpul zic, mai rau sa nu fie!

Gabi-vezi ca ti-a aparut copila in ziar.Una-doua am recunoscut mutrica mica si frumoasa

O zi faina!!

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la capitolul dinti noi avem o mare problema maselele de lapte s-au cariat si "macinat" pana la gingii partea buna este ca maselele de 6-7 ani au iesit la locul lor. Sper sa gasesc un stomatolog cu rabdare sa se uite in gura lui si sa vad ce sfaturi ne da

Aceasta macinare este un efect al medicamentelor pe care le-a luat de la 9 luni

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dodo si Ema are masele cariate...dar nu sta la dentist si nici prietena cu periuta nu este
are ptrogram la pranz de spalat dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

'neatza!!
Dodo

Cristina-ce fain ca nu trebuie sa poarte proteza la scoala!!Dintii lui Andrei au iesit cam strambi, dar vad ca se indreapta.Sa vedem cum va fi mai tarziu...

Katty-imi pare rau ca ati avut si voi probleme cu masina.Noah, tot timpul zic, mai rau sa nu fie!

Gabi-vezi ca ti-a aparut copila in ziar.Una-doua am recunoscut mutrica mica si frumoasa

O zi faina!!

21+1=22

multzam:)
restul pozelor e pe FB :)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

salut!
acum mi-am facut timp!

Noah, sa vad cine se da la intrecere cu noi.La ora de religie au scris scrisoare Mosului, saracu'...A lui Andrei suna asa:"....si sa-mi aduci urmatoarele:
pixuri colorate,
masina cu telecomanda,
6 mighty beanz,
pista mighty beanz,
zhu-zhu pets,
masina zhu-zhu pets
un webkinz
si ce mai consideri tu ca merit!"

Vreun pont?? Cum sa sparg o banca??

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Gabi, faine pozele!

Cristina, oau! NU are deloc gusturi... putine :))! Si? Ii va aduce tot-tot?

Astazi este a doua zi cand Matei ramane sa doarma la gradi, sunt curioasa cum a fost, dimineata nu prea vroia sa intre in clasa... dar cred ca fiindca era Birgit acolo si cred ca a fost ocupata in ultima vreme... si nu prea l-a bagat in seama. Era timid... i-a luat cu el si pe leul Leo, si pe elefantul Pompi (Trompi)... sa vedem care i-a cantat mai frumos de somn usor...

Stefan are luni examen la karate pentru centura galbena si imediat dupa serbarea de Craciun de la scoala. Sa vedem cum s-o descurca... poate da totusi examenul in alta zi...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

aaa, stati asa ca mai era si un skateboard
Nu stiu daca are Mosu' un sac asa incapator

Bravo, Matei!!Acum ramane pana dupa amiaza la gradi.Ii place omuletului!!

Succes Stefan!!!

21+1=22

Mergi la inceput

A dormit 2 ore! Si era foarte ok cand l-am luat. Acum repeta die Lampe, die Lampe... dechide Birgit ca sa sie lumina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Felicitari gradinarului! Incet-incet intra si el in rand cu ceilalti

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Gabi, nu toti dorm la pranz. Unii nici nu stau toata ziua: unii vin la 7, altii la 9.30... se intra si se iese de acolo intr-o veselie. E o gradi cu o singura grupa, cu multi copii, dar si cu multe doamne. Si dupa cum pot parintii....

Mergi la inceput