Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mari

Pun cateva poze
http://family.webshots.com/photo/2444126980081429888CPPQQP

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, esti prea draguta! Eu arat de 100 de ani si am aproape de 100 de kg, basca acneea juvenila... Insa tu chiar arati traznet! Si nu stiu de ce mi te inchipuiam mai mica de statura. Are Andrei cu cine semana!! Ma bucur ca i-a placut la Muzeul Tehnicii! Este intr-adevar un muzeu potrivit pentru baietii de varsta alor nostri! Am vazut ca si pe voi v-a captivat!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc fetelor

Mari imi pare rau

Cris ce frumos v-ati distrat,iar museum e ceva ff interesat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina faine pozele din Viena! Vad ca te-ai jucat si tu de-a hamsteru'

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ioi, Nicoleta, ai tu noroc ca e ziua ta si apoi eu is muta, am ramas fara voce, ca altfel sa vezi ce te certam.Induci lumea in eroare.Asa m-ai zpacit si pe mine ca esti grasa, bla, bla, blaCand te-am vazut, am vrut sa te intreb daca ai slabit.Doar ca imi era jena de A...Sa nu ma zici asa ceva despre tine, never-ever

Gabi, Laura

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am corectat "40" fiindca nu e corect, sunt atatea persoane de 40 de ani care arata si se simt super!! 100 este mai aproape de realitate!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!

La multi ani, Nicoleta!! Sa fii sanatoasa si fericita si de-acum incolo, o mie de ani!

Laura, uff, imi pare rau sa aud de de-astea, fierul se indreapta, imi pare rau ca ai avut de suferit, bine ca n-au fost raniti copiii, sper sa te refaci si tu repede!

Cristina22, foarte frumoase pozele, unele le-am admirat si pe FB, v-ati distrat super! Tu arati de 20 de ani!!! Zi drept, la ce varsta ai facut copilul?????

Mari, [trist]!!!

A venit si la noi mosu, bogat, doar cu dulciuri si fructe! Asta din cauza ca, neavand masina (tot din motiv de accident dar minor la masina cand au fost la Olanesti) care e in service, sotul a fost la cumparaturi in kaufland, iar de-acolo n-a putut lua decat dulciuri si fructe!! Dar Andrei a fost super-fericit de ele, caci el se astepta la o nuielusa...a scapat de data asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, !!!! Imi pare rau de accident....multa putere sa treci repede peste!!!! Bine ca voi sunteti ok!!!!

Am vazut pozele cu Stefan si Andrei, si de la muzeu!!! F interesant!!!

La multi ani Nicoleta!!!!

Si la noi a venit mos Nicolae...cu dulciuri si niste skateboard de jucarie....si pentru ca am avut musafiri cu fetita de 2 ani, i-a adus si ei o carticica, un ursuletz si cioco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, La multi ani si aici!

Cristina, bine ai revenit, se vede ca a fost frumos in mini-vacanta!
Aratati foarte bine cu totii.

Laura, ce necaz sa treci prin asa ceva, iti doresc sa-ti revii cat mai repede!

Mari

Katty, Sinzi, de fapt Mosul asta ar trebui sa aduca numai dulciuri, dar si la noi a adus un avion mic de lego pe langa 6 ciocolate mici cu literele de la numele ROBERT.
Robert e racit de sambata, nu l-am mai dus la doctor si i-am dat medicamentele de la ultima raceala (din octombrie) astfel incat azi a putut sa mearga la scoala, fara febra dar cu multe servetele.
Azi nu l-am dus si nici adus eu de la scoala, asa ca n-am pozat casuta. Robert mi-a zis c-au mai atentat unii copii la ea, in harmalaia de azi cand a venit Mosul. Maine la pranz il iau eu si sper sa mai am ce poza.

O veste foarte buna, nu trebuie sa poarte aparatul dentar la scoala, ci doar acasa si, mai ales, noaptea si asta timp de 2 ani. Este suficient. I-l monteaza de-abia la inceputul anului viitor.

O saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor

si

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput