Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina . Durerea si dorul nu vor trece niciodata. Asa este viata... Dumnezeu sa o odihneasca!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cristina nu trece niciodata ....ieri s-au implinit 8 ani de cand numai esta mama mea....si totul il simt ca si cum ar fi fost ieri...se atenueaza uneori senzatia de durere dar nu trece niciodata.(tot 61 de ani ar fi avut si mama ,,,daca....)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Cristina, imi pare tare rau pentru mama ta.. mi-au dat lacrimile instantaneu, e ingrozitor ca trebuie sa trecem cu totii prin asta, mai devreme sau mai tarziu.. Multa putere! Incearca sa faci ceva frumos de ziua ei, pentru memoria ei. Si nu fi trista.. sunt sigura ca e intr-un loc mai bun!

Am zis ca trec peste vreo cateva luni din nou.. pentru ca mi-e drag sa va vizitez, macar si atat, mai mult nu pot face, nu pot tine pasul cu voi. Se presupune ca ar trebui sa dau des si la odiseea Sarei, insa ma mir ca ma mai stie si lumea de acolo la cat de rar le vizitez si pe ele :) Insa de tot nu scapati de mine, nu ma pot abtine.. mi-e drag de voi :)

Va multumesc din suflet pentru felicitari! Am fost absolut coplesita de atatea ganduri bune si cuvinte frumoase, e incedibil :) Ma bucur mult ca tocmai la concursul asta nu s-au incins spiritele si a fost unul chiar foarte frumos. Am ramas cu amintiri foarte frumoase. Si am multe si de aici de pe la voi.. mai ales de la voi..
Va multumesc mult, dragelor!
Va doresc SARBATORI FERICITE si copii sanatosi, cuminti si cu multe cadouri de la mosul!
Numai bine la toata lumea, aveti grija de voi!!

Cu drag,
Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dodo, n-am stiut

Va imbratisez pe toate si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un salut si dintr-un Bucuresti mohorat si ploios! De doua zile e asa...n-avem niciun chef de nimic!
N-am cumparat nimic pentru mosul care teoretic vine la noapte, din cauza ca avem masina la service, trebuia sa o luam ieri, dar din cauza de asigurator o vom primi maine abia...o sa iasa sefu' sa ia ceva mai incolo de la un supermarket din apropiere, dulciuri cred!

Nicoleta, ce frumos ca v-ati intalnit cu Cristina si familia ei!!! O asteptam pe ea cu poze!
O sa merg si pe FB sa vad pozele cu ciobanasii!!

Cristina_C, cred ca e tare frumoasa casuta de turta dulce, abia astept sa pui poze cu ea!
Imi pare rau ca treci prin asa momente, legate de amintirea mamei tale, e greu, mereu o sa fie greu, dar e buna ideea Larei sa faci ceva frumos in memoria ei!!!

Sinzi, mi-a placut articolul surorii tale, de interes! Scrie bine! Felicitari! Nici eu nu stiam ca ai o sora, sa-ti traiasca!

Lara, multumim de urari, sper totusi sa mai scrii pe aici pana in sarbatori! Asa e, a fost un concurs mai putin incins, eu de-asta nici n-am mai participat la ultimele, ca aveau loc discutii si certuri interminabile...in schim, imi place sa vad pozele si sa le votez...

Dodo, imi pare rau si pentru mama ta! Uff!

Va pup, sper sa aveti un sfarsit de weekend foarte placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE!!!!

Si la noi a venit aseara mosu'cu muulte dulciuri si cateva jucarii,ca nu se putea altfel.Andy nu prea a apucat sa se joace ,ca Alexia nu l-a lasat sa puna mana pr nimik.Totul era a mieu,a mieu .Nu stiam de ce era asa agitata...ii daduse maica-mea coco alba

In rest vesti bune nu am:joi am avut un accident groaznic cu masina:((.Eu sunt zdruncinata psihic si un pic fizic,masina are fata praf,dar se repara.Mi-am luat cateva zile libere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani de Sf Nicolae!

Laura, imi pare rau sa citesc de accident! Stii, fiarele se repara sau se inlocuiesc. Voi sa fiti intregi si sanatosi! O imbratisare stransa de la mine, sa treci repede peste starea asta.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Nicoleta!

Laura bine ca n-ai patin nimic fff grav.

Tuturor ce-si serbeaza azi onomastica!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau!!

Laura-cel mai important e ca nu au fost copiii in masina si ca tu nu te-ai lovit mai rau.Te imbratisez si te mai sun sa povestim

La multi ani, Nicoleta!!
Daaa, am avut ocazia sa o cunosc pe Nicoleta et co.Copiii sunt la fel de frumosi cum ii stiti din poze, insa Nicoleta e muuuult mai frumoasa decat apare ea in fotoSa stiti ca arata ca un copil cu copiiSiii, e deosebita
Am facut ceva poze, voi pune mai tarziu.
Vreau sa-i multumesc Nicoletei pentru pontu' cu museul Tehnicii.A fost ceva special.Andrei a fost in al noualea cer.Nu a vrut sa mai mergem acasa. Chocolate museum nu am vizitat pt ca era inchis.

Cristina-o imbratisare stransa...

Mai scriu azi.M-a dat peste cap accidentul Laurei...

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

La multi ani la toata lumea
nu vreau sa citesc rele azi si totusi...accidentul Laurei, multa sanatate
parintii mei nu mai sunt de 6 ani, de mosh Nicolae tata mereu imi facea cadou, chiar si cand m-am marit...mi-e dor de acel moment

copiii sunt bine, mosh darnic ceea ce va doresc si voua

Mergi la inceput