Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, multumim pentru capitolul nou-nout, de inceput de iarna!

Iarna adevarata pe aici, ger, multa zapada dar copiii sunt bucurosi, in fiecare zi au fost la sanius ulima ora de scoala.

Lara, felicitari pentru locul I!
Yasmine, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita ! Felicitari, Khristin!
Bravo, Liviu! Frumoase poze cu amandoi!
Nicoleta, cred c-o sa fie o serbare deosebita daca se si costumeaza copiii! Stefan a fost Fat-Frumos, acum ciobanas, cred ca ii sta foarte bine

In holul scolii noastre este o casa uriasa din turta dulce, donata de o brutarie-cofetarie din partea locului. Miroase a turta dulce de cum intri Am tot zis co sa-i fac o poza, dar uit iau aparatul. Si, in jurul ei, au pus tot felul de ornamente facute de copiii mai mari.

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow, Lara locul I? Felicitari!Nicoleta, deci le-ai rezolvat pe toate...costum, mos, etcLa multi ani Yasmine!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Yasmine!

Katty, din cate mi-a povestit Stefan, el este un cioban care doarme si cand se trezeste canta in 2 versuri ce a vazut: ca s-a nascut Mesia. Cam asa ceva...

Cristina, Stefan la serbarea de anul trecut nu a avut costum, Fat-Frumos a fost de Carnaval (Fasching). A zis ca mai sunt roluri de ologi, orbi... sigur, si personajele principale dintr-o sceneta de Craciun (chiar zicea ca sunt mai multi Iisus, unul cand era mai mic...). Sunt si eu curioasa cum va fi, fac serbarea impreuna cu clasa 2a. Cand ai scris de casuta ca miroase bine si ca au pus in jurul ei ceva, mi-am imaginat ca este ceva sarma ghimpata :)), sa nu ajunga copiii la ea! Ce faina trebuie sa fie! Sa faci poza, nu am vazut niciodata o casuta de turta dulce!

Am poze pe FB cu ciobanii mei (fireste, si Matei a vrut sa probeze costumul!).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Siii... ne-am intalnit cu Cristina, Andrei si C. Foarte draguti cu totii, cum ii stiti de fapt. Ne-am intalnit intr-un mall de langa casa noastra, copiii au topait intr-un loc amenajat pe un hol larg al mall-ului. Nu au interactionat prea mult, Stefan avea febra, nu prea era in dispozitie de topaiala... Andrei insa era foarte incantat. Se lipise de el o fetita de pe-acolo, se tot tinea scai. La plecare Stefan a apostrofat-o (l-am intrebat acasa ce i-a spus si zicea ca i-a zis sa termine, sa nu se mai tina dupa Andrei :) ). A fost destul de scurt. Insa tot e dragut ca ne-am putut cunoaste si direct (nu va spun ca eu eram cu cearcanele pana la calcaie, obosita, ca dupa o saptamana plina... insa cam asa sunt mereu, nimic nou).

Mergi la inceput

Tocmai i-am vazut pe cei 2 ciobanasi chipesi, buna ideea sa-l imbraci si pe Matei cu costumul!

De asta n-a fost Cristina azi pe farmville. Ce frumos ca v-ati intalnit, in sfarsit! Comica intamplarea cu fetita! Multa sanatate copiilor si ai grija de tine, incearca sa te odihnesti mai mult, macar o ora-doua sa dormi in plus, eu ma simt mult mai bine cand reusesc asta. Vine vacanta, o sa fie totul mai lejer.

A propos de casuta - pai da, in jurul ei este un gard, peste care insa unii copii s-au aplecat si au ajuns la acoperis de unde se vede ca lipsesc niste bucati mici de glazura, se observa numai daca te uiti de aproape. Desi este foarte tentanta, nimeni n-a sarit gardul, cred c-au fost instruiti.

In rest, frig, frig, frig... greu mai merge anul asta incalzirea prin podea, nu stiu de ce, dar nu-s mai mult de 18 grade in casa, sper s-ajunga la 20. Eu sunt singura friguroasa si stau imbracata gros.

Mergi la inceput

Cristina, nu l-am imbracat eu pe Matei, a vrut el! "Si Pantei tzoban!" :)) Despre casuta, cu toata instruirea primita, este tare tentant!

Sa aveti o zi frumoasa, noi ne propusesem sa mergem la sanius, insa cum Stefan are febra si a avut toata noaptea, o lasam pe altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O sambata frumoasa va doresc

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, sunt tare curioasa cum arata casuta....de abia astept sa pui ceva poze!!!!!

Nicoleta, ai facut poze la intalnire?

Sora mea a publicat un articol f interesant...il las aici sa il cititi/comentati: (ma laud si eu)
http://news.corect.com/politics/povestea-creantei-germane

Mergi la inceput

Sinziana, sora ta? Nu stiam ca ai o sora. Intru sa citesc si eu articolul. Cat despre poze, nu, am uitat sa imi iau aparatul cu mine, insa Cristina i-a pozat pe copii in timp ce topaiau.

Mergi la inceput

Sinzi, nici eu nu stiam ca ai o sora si chiar jurnalista. Felicitari, am vazut 10 articole scrise de ea acolo!
O sa fac poza la casuta, da! Oare o vor manca cei peste 200 de copii ai scolii la sebarea de Craciun de pe 10?

Azi s-a facut parastas de jumatate de an pentru mama mea. La cel de 1 an, la vara, sigur o sa fiu, de fapt se face in functie de venirea mea. Luni, pe 6 decembrie, ar fi implinit 61 de ani si ar fi fost si ziua numelui. Pe langa durerea care nu trece, acum mi-e si foarte, foarte dor de ea.
Dumnezeu s-o odihneasca!
Asta-i viata...

Mergi la inceput