Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce frumos ca ninge la voi! La noi incepuse timid de dimineata... insa apoi s-a oprit. Dar avem soare (cu dinti) si este senin (se intampla foarte rar!).

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am intrat sa va urez din timp un An Nou mai bun decat toate de pana acum, cu, mai ales, sanatate, fericire, intelegere! Ne vedem la anu'!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico la multi ani si voua, distractie placuta!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Petrecere frumoasa de Revelion dar si pana atunci ;-)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

Buna seara tuturor si bine v-am regasit.

Ma bucur sa vad ca forumul e activ, sper sa primesc si eu ceva raspunsuri care sa-mi mai alunge panica.

Problema mea sta in felul urmator.
Cei doi baieti ai mei au ajuns la varsta de 8 ani si 3 luni.
Pana la inceputul verii, cantareau 31 de kg amandoi, la o inaltime de aproximativ 1.32, poate cu o diferenta de 500 de grame intre ei, dar era insesizabila.
Pe parcursul verii si putin din toamna le-am dat niste vitamine.

In momentul de fata, unul din ei cantareste 33-34 de kg, mananca foarte bine si aproape orice, iar celalalt s-a oprit la 31 kg, in conditiile in care acum masoara amandoi 1.33 m (si 5 mm :) ), face mofturi la mancare, mananca putin, la scoala cred ca nu mananca deloc, pentru ca sta de vorba la masa sau nu ii place mancarea...

Diferenta e notabila, cel de 31 kg e foarte slab, ma sperii cand ii fac baie. Celalalt arata foarte bine.

Cel slabut are un comportament normal, aparent sanatos, fara alte probleme, performantele la scoala sunt aceleasi, e vioi, e un copil vesel, inventiv, cu o imaginatie bogata, dar nu stiu ce sa-i mai fac, ca nu mananca!

Spuneti-mi ca e doar o perioada, ca e ceva des intalnit, ca poate ii seamana lui taica-su (care parca e fugit de la Auschwitz)..

Cum o sa am posibilitatea, o sa ma duc cu el sa-i fac niste analize, insa vroiam sa stiu daca am motive sa ma alarmez!

Va multumesc pentru orice raspuns si va doresc sarbatori linistite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Amarena, nu e cazul sa te alarmezi. Eventual poti sa-i faci niste analize daca si-a schimbat brusc obiceiurile de mancare, dar daca era asa mofturos de felul lui, trebuie sa accepti. La inaltimea si greutatea lui nu e cazul sa-ti faci probleme.

p.s. Nu stiu cat e de slab la 31 kile, daca ma gandesc ca fiul meu are 38 de kile la o inaltime de peste 160 si nu e slab. De fiimea nu vorbesc, la 135 cm are 25 de kile, ea e chiar fragila, dar nu pot sa zic ca ma sperie cat de slaba e.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sanatosi si fericiti!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, sa vina un An Nou 2011 fericit si plin de sanatate si bucurii, care sa va realizeze toate dorintele ...sa va aduca liniste sufleteasca!

LA MULTI ANI!

HAPPY NEW YEAR!!

P.s. Distractie placuta tuturor, sa ne vedem cu bine la anul!!!

Amarena, in primul rand bine ai venit! Si eu zic ca si Gabi sa nu te ingrijorezi, poate fi o perioada trecatoare, dar pentru linistea ta, cand ai posibilitate si timp du-te sa-i faci analizele uzuale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Aho-aho, copii si frati...

La multi ani si un an nou plin de sanatate, bucurii si impliniri sa avem cu totii!!! Sa auzim numai de bine, numai de copiii sanatosi si voiosi si parinti veseli si impliniti, aici, in casuta noastra de 2002!!Peste tot, de altfel!

Distractie placuta!!!

21+1=22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Un An Nou cu impliniri, bucurii, sanatate si noroc!

Mergi la inceput