Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 17
sinzi_ana spune:
Ne bucuram si noi de zapada de imprumut (din alt stat )...azi am si skiat....David s-a descurcat ff bine...dupa prima ora de "recapitulare" deja calarea partiile cu instructorul...maine va sta cu noi ....cu tati...ca eu sunt mai codasa!!!
Am pus ceva poze:
http://picasaweb.google.com/sinzi4ana/26Dec2010LaSki?authkey=Gv1sRgCJmmrabXisXeRQ#
light spune:
LA multi ani Stefan de Nicoleta! Sa fii santatos si norocos, mult succes la scoala!La multi ani tuturor celor cu nume de Stefan!
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
katty spune:
La multi ani, Stefan, pui de Nicoleta, multa sanatate si fericire! Nicoleta, sa-ti traiasca printul, sa va aduca bucurii!!!
Cu intarziere, ca n-am deschis calc zilele astea, La multi ani tuturor Cristinelor noastre dragi! Multa sanatate, noroc si fericire!
Sinzi, foarte frumoase pozele, o atmosfera de vis, David rosu si bucalat in obraji, ma bucur ca v-ati distrat!
Nicoleta spune:
Multumim frumos de urari!
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
-----------------------
A venit Craciunul!
Nicoleta spune:
Sinzi, foarta faine pozele, le vazusem si pe FB.
Am rezervat si noi o camera intr-o pensiune, langa munte, unde vom sta 5 nopti, inclusiv Revelionul. Stefan va merge la o scoala de schi, 5 zile. Speram sa invete sa schieze si cu bete, ca in rest se descurca foarte bine (sper sa nu fi uitat de iarna trecuta ).
-----------------------
A venit Craciunul!
Dodo-pui spune:
La multi ani Stefan!Nicoleta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cristina22 spune:
La multi ani, Stefan!!
La multi ani, Cristinelor!!
Sanzi-si eu v-am vazut pozele pe FB.Felicitari schiorului David!!
Nicoleta-vacanta frumoasa sa aveti!!
Ninge, pe la noi, cu fulgi mari si pufosi.As vrea sa mergem la pationoar, insa mi-e asa de friiig..poate e oboseala dupa atata colindat.
21+1=22