Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Gabi_K spune:
La multi ani!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Anina_n spune:
An Nou fericit, plin de sanatate, bucurii,
mult noroc si numai impliniri !!!
La multi ani !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
La multi ani!! Sper ca va gasesc bine, sanatosi!! Pfiuu, nu v-am mai citit de-un an! :))
-----------------------
A venit Craciunul!
cristina22 spune:
pfuu, zic si eu ca Nicoleta, nu v-am vazut de un an!!
An nou fericit si cu multa sanatate la toata lumea!!
Sper ca sunteti bine!
Sanzi-tinem pumnii.Trece si asta...off-off..
Nicoleta-am vazut ca ati avut vacanta frumoasa!
Cu Laura m-am vazut, pe Gabi si pe Lucia le-am vazut-o pe FB...asa, dar restul??
Eu am si avut un accident casnic, ca sa zic asaAm incercat sa iau de pe dulap o cutie cu jucarii si mi-a aterizat fix in fatza o masina metalica.Asa ca acum seaman cu Tutankamon mumificat...
O zi frumoasa sa aveti!!
21+1=22
light spune:
Cristina imi pare rau de accident. La noi e in sfarsit cald, si mor aici ca as fi mancat o inghetata la cornet, si am constatat ca nu mai am prin frigider, e aproape 11 noaptea asa ca nicio sansa sa merg sa cumpar de undeva. Noi suntem in vacanta inca o luna de aici incolo, de luni incepem inotul timp de 10 zile. Pana acum am tot evitat sa il duc la inot din cauza clorului din bazin, bazinul fiind inchis. Apoi daca tot a facut in primavara inot la scoala doua saptamani intensiv si a fost ok, iar cursurile de karate s-au oprit deocamdata pe perioada vacantei, am zis sa facem totusi ceva accesibil si care sa il tina ocupat asa ca am ales inotul ca tot e printre putinii copii din clasa lui care sunt nesiguri pe ei in bazin.
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
Gabi_K spune:
Cristina imi pare rau pt accident:(
Lucia ce bine de voi!!!
Fiimea a desfacut aseara bradul. Cat de fericita a fost sa-l faca, cu aceeasi elan l-a desfacut Nu trebuia s-o ajut decat la impachetarea bradului, in rest s-a descurcat singura.
Ieri dimineata a vrut sa plece la scoala deja pe la 7,20, abia am oprit-o sa mai astepte, ca e prea devreme. Aseara si-a pus pachet singura: a umplut o cutie de plastic cu porumb din conserva, in alta cutiuta si-a pus 3 bilute cu cocos, si-a mai pus o lingurita pt porumb Abia astept s-o sun pe doamna sa vad ce zice
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
Salut.
Cristina, imi pare rau de accident... trece!
Gabi, deci abia astepta sa mearga la scoala! Fain asa! Acum 2 zile am fost cu Stef (si cu Matei, fireste) la biblioteca de langa scoala. Si se uita cu dor si mi-a zis ca abia asteapta sa inceapa!! S-o vedem si pe asta!
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Lucia, fain ca e vara, ca mergeti la inot... la noi e un frig!! Dar vine ea primavara!
La noi azi si maine e liber (adica mi-a sotul acasa). Dar pe frigul asta unde sa iesi?? Mai ales ca ma lovi si o durere de shele...
--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...