Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
Deea99 spune:
Neatza si LA MULTI ANI ROMANCUTZELOR DE PESTE TOT DIN LUME SI NU NUMAI!!!!
LA MULTI ANI CRISTINA!!!! sa ai o viata frumosa si usoara ca un fulg si un bebe cuminte si sanatos
Anaxena , dar eu asa cum am mai spus, am imunitate la herpes. si in toata viatza mea nu am facut nici macar din acela la gura....analizele au fost ok atunci....asta m-a nedumerit pe mine
Madutza te cred ca-i facut tortul in casa pt ca din astea de ornat si eu am vazut multe chestii interesante in mega
da ia spune tu cum e cu toxo asta...de ce zici ca astepti sa implinesti 28s....atunci e bine sa o facem?
pai eu daca ma duc maine sau vineri sunt in s25..dar fac analizele de luni in colo sunt in 26s...atunci ca sa fac sa aman toxo pt consultatia din ianuarie ?
cu toate ca stau cam stersata ca am lins odata lingura cu care batusem niste oua pt un chec
mai vroiam sa zic ceva..dar am uitat
a, yasmi ciorbica de perisoare o acresti cu zeama de varza???...trimite si la mine 2 portii
eu astazi m-am cantarit...iar am 65kg...deci am dat inapoi..oare o fi si de la ceaiul diuretic...ca am baut cam 3 cescute ...2 ieri pe zi si 1 pe la 4dimineata cand imi era rau...dar azi dimi dupa ce am dormit bine ma simteam usoara ca un fulg....
eu daca nu aveam burtica cu depozit mare de slaninuta dinainte de sarcina cred ca aveam acum o burtica mica
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic
bb_yasmi spune:
deea buna dimi. din pacate nu am zeama de varza :(( dar am bors
las ca e bine cu kg. mentinere se cheama
si eu vreau as vrea sa termin luna a 7-a cu +6 kg....acum sa vedem ce o fi...daca nu e bine s un +6,5
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
alina06st spune:
Buna dimineata si de la noi si la multi ani, asa de ziua Romaniei!
Pacat ca la noi e asa urat. Nici nu ninge... tot ar fi fost ceva. Ploua si intunecat de tot.
Ma duc sa vad si eu ce ati mai povestit de aseara pana acum.
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lauriciu_25 spune:
bb_yasmi si aiic ploua la fel de marunt si e oribil afara,eu am crezut ca o sa mninga,dar nu,nu i destul de frig si de aia nici nu am mers azi la alba iulia ,ca nici nu stiu daca se tine vreo manifestare ca n alti ani si sa ma fi dus si degeaba pe vremea asta urata,nu am vrut sa ma risc,avand in vedere si starea asta de deprimare in care am intrat
Yoni un dulce si o pt tine
strumfy,imi pare rau pt cazatura ta,asa sunt si eu de impiedicata de obicei,ca acum incerc sa am mare grija cu asta..chiar inainte sa raman insarcinata am tras o cazatura in mijlocul trecerii de pietoni,ca ma grabeam sa prind trenul si mi am rupt si pantalonii in genunchi de la cazatura si pielea de pe palme mi am pierdut o pe acolo asa viteza am avut,si pe langa rusinea ca toata lumea se uita la mineasa de repede m am ridicat de jos ,sa nu vedeti si vreo 3 zile deabia am reusit sa merg la servici,asa ca acum incerc sa am grija
simo ,esti o mamica super dragutza si avand in vedere ca ti ai revenit asa de bine dupa celelalte sarcini sunt sigura ca si dupa asta o sa fi ok
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
Deea99 spune:
Felicitari fetelor care au fost la eco si au aflat sigur ce ascund in burtica
mai sa speram ca nu ni se mai schimba culoarea caruciorului....eu inca mai stau stresata de asta...nu stiu de ce...si cand ma uit la haine
ieri mi-am luat niste colanti..nu sunt de gravida dar au elastecul foarte moale..insa m-am luat dupa sot care ma face mereu grasa si am zis sa imi iau marimea l(40-42) si imi sunt largi si pe bulan si in lungime...uff asa ma oftic...aveau si 38-40
cristina_sb spune:
BBYASMI, YONI, STRUMPHY, MADUTZA, SIMONACIP, PISUMIC, DORINUT, LALELY, LAURICIU si va multumesc din suflet pentru urari. Dumnezeu sa va dea si voua tot ce e mai bun si frumos si nastere usoara fiecareia in parte.
de la mine si un vin fiert cu scortisoara ca si asa ati spus ca ninge prin unele zone, la sibiu ploua si e super naspa.
Eu imi iau sotiorul si mergem la tara la ai mei, petrecem in familie azi. A, mi-am adus aminte ceva tare: zice sotul azi dimi" Auzi, sa vezi ce am patit azi noapte?" eu de acolo " ce anume?", el " M-am trezit si am aut un soc: m-am culcat cu una de 20 de ani si m-am trezit cu una de 30, oare e posibil?" ce l-am mai batut!
Ma duc sa ma fac frumoasa si sa decolam!
Simonacip, mie mi-ai zis ca seman cu Andreea? Hai mai Simo, ce ma magulesti, aia e faina, mai!
lauriciu_25 spune:
merg sa pap ceva de micul dejun,cred ca o sa mi fac niste ochiuri si o felie de paine cu branza topita si cu ridichi negre,inca sunt in cumpana daca sa mi le fac eu sau sa o sun pe mami meu drag sa mi le pregateasca,parca de la ea sunt mai bune,mami meu sta la cateva case de mine asa ca...cred ca o sun pe ea
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
madutza_bra spune:
'Neata gagici!
Nu stiu ce-i cu mine de nu prea mai am somn in ultimul timp..m-am culcat pe la 2 si m-am trezit pe la 8:30 super fresh. Cred ca bombonelul asta al meu zambaret imi da energie
deea, eu nu fac toxo la 28 de sapt. cu roxy vb de anticorpi antirh, pe aia tb sa-i facem la 28 de sapt ca avem rh neg si sotii rh poz.
simo, da matinala mai esti mamico N-as putea sa ma trezesc asa devreme
lalely, lauriciu, yasmi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Deea99 spune:
Lauriciu si la bucuresti e o vreme de nici un caine nu merita scos din casa....ploua marunt , bate vantul si masina e plina de gheatza..deci a fost si ger....si cum am vazut toate astea m-am gandit la bietii militari care trebuiesc sa tina parada
bvai de ei
e tare grea viata asta in uniforma
si nici lume sa se duca sa ii mai vada
Yasmi e bine sa ma mentin, dar nu ma crede nimeni....si eu retin si apa si uneori chiar si eu ma vad imensa cand sunt umflata
tu ai grija de acum de cand vine mami...stiu eu cum sunt mamele astea...eu cand mai tineam dieta si mergeam in vizita la ea, doamne ma obliga sa mananc statea langa mine....dar nici eu nu prea refuzam ca facea painica din aiabuna , coapta la cuptor cu lemne
Dorinutza sa nu iti para rau ca placi din galati...o sa ninga si la aici...sunt sigura la cat e de frig....ce tu mai crezi ca sunt tot 20de grade