Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_sb spune:
Deea, multu mult!, la fel iti doresc si eu tie!
Simonacip, am fost blonda pana in 2009, voi mai pune poze!
strumphitza spune:
Buna dimineata
iar sunt matinala , ca nu am mai putut dormi dupa ce a plecat Nick la munca, am stat eu ce am stat in pat si m-am jucat cu bubulina eu o impingeam din dreapta ea dansa in stanga si tot asa si mi se pare ca azi a lovit ceva mai tare decat pana acum, cred ca voia sa o las in pace si sa n-o mai imping , dar imi e asa de draga
La multi Ani ROMANIA !!! La multi ani romani!!!
Daca va spun ce ger e aici...bbrrr.... -12 grade azi noapte aici , aseara cand m-am dus in pat inca ningea , cred ca la un moment dat a stat si a inghetat, e bocna afara si azi ma gandeam sa ies sa fac ceva cumparaturi dar nu cred ca e zapada inghetata si mi-e sa nu alunec si sa mi-o iau in nas, mai bine stau in casa la gura sobei, adica langa calorifere Focul in semineu tot nu am cum sa-l fac ca nu am apucat sa luam carbuni si lemne smokeless ca asa ne trebuie in Londra, e lege dar o sa luam zilele astea ca e Nick liber joi si vineri si avem in plan sa iesim la cumparaturi de lemne si carbuni si de cadouri pentru Craciun pentru tot familionu` si prietenii, juma` de salariu se duce numa pe cadouri
Mai imi fac un laptic si revin
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
madutza_bra spune:
cristina, alina
da e f frig si urat si aici. Sunt 0 grade si a inghetat si masina si balustrada de la balcon si ploua in continuare. Da' in casa e cald si bine
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi lasa deea ca sunt buni peste o luna -doua mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
ha ha..ar fi frumos sa imi creasca odata cu c...l si bulanele si vreo 10 cm la inaltime....ca sunt si lungi
Mada , ma lamurii....atunci o sa ma intep pt toate
SImona , la da motiv de bucurie....mai incearca si cu cate 3-4 kiwi mancati fix inainte de culcare...la mine merg ca unsi....sau mi s-o fi obisnuit si organismul cu fe.acela
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic
madutza_bra spune:
strumphi, la multi ani romanco!
Noi azi la mama ne vom incalzi la gura semineului , in Ro nu sunt reguli din alea ca la voi , lemnul sa trosneasca
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Deea99 Yasmi e bine sa ma mentin, dar nu ma crede nimeni....si eu retin si apa si uneori chiar si eu ma vad imensa cand sunt umflata tu ai grija de acum de cand vine mami...stiu eu cum sunt mamele astea...eu cand mai tineam dieta si mergeam in vizita la ea, doamne ma obliga sa mananc statea langa mine....dar nici eu nu prea refuzam ca facea painica din aia buna , coapta la cuptor cu lemne ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....24s+cronologic |
daaaa....stiu....cunosc....am si eu una bucata mamica la fel...
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
strumphitza spune:
citat din mesajul lui madutza_bra cristina, alina da e f frig si urat si aici. Sunt 0 grade si a inghetat si masina si balustrada de la balcon si ploua in continuare. Da' in casa e cald si bine Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
si la mine e cald si bine in casa , numai afara e "geru` ciuciulii" daca stiti ce inseamna, ca asa se spunea pe la mine prin Nordu` Moldovei deci ti-ai luat belet ? Cand te astept la aeroport ? Metroul de langa casa mea e linia ce duce direct la Heathrow, deci e simplu de tot , ma urc aici la mine si ma dau jos la aeroport
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
lalely07 spune:
Strumfy bine ca te simti bine dupa cazatura...Si ewu m-as juca cu beba la fel ca tine ca mi-e drag de numa..dar l meu este molatec si mai mic ca Sophia ta..dar ne facem noi mari...
Cred ca peste tot in tara este frig..unii sunt si norocosi ca au zapada..la noi ploua
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
cristina sa aveti o zi frumoasa azi!!! petrecere frumoasa!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
Deea99 spune:
Lalely tu parca vroiai sa iesi sa cumperi rochitza pt banchet..pai eu zic ca o sa gasesti ...i-ati ceva din tricot ca se poarta ff mult si modelele ne merg si noua pt burtici....cuu un dres gros si un pantof esti la fel de elegantzoasa ca i cu una de saten
gata va las..spor la butonat...ma duc sa fac curat in bucatarie ca daca ar veni Mada la mine in vizita ar rade ...asa am de vase multe si de spalat pe jos
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic