Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
lalely07 spune:
La multi ani fetelor de ziua Romaniei!Sa ne bucuram de ziua noastra cu bune si rele, cu idemnizatii taiate sau nu!(rautacioasa nu-i asa???)
La multi ani Cristina,multa sanatate si tot ce iti doresti!
Madutza abia asteptam reteta!Tb sa o punem si noi in practica zilele astea...
Simona...chiar daca esti in concediu tot matinala esti!Inca nu s-au trezit baietii??Desi ziceai ca David la 5-6 este in picioare...
PisucMic si eu vreau cadou pt sot dar habar nu am ce sa iau.Asa cum zici si tu are de toate ..habar nu am la ce sa ma orientez!!!
Felicitari pt fetele care si-au vazut bulinele la eco!!!!
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
Lalely...din cauza programului de pana acum, ne sculam cu totii devreme...e deja stil de viata...culcat devreme, trezit devreme...
Azi David s-a trezit la 5 pt toaleta si l-am mai tinut eu in pat pana la 6...dar nu a mai adormit la loc...
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
buna dimi
toate burticutele dragi!!!!
eu acum m-am trezt... se vede ca e buburuza acasa si dormm amandoua ca trenu'n gara
merg sa pun corbica la foc sa fie gata la amiaza!!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza yasmi eu maine fac ciorbitza de perisoare ca am o am planuita de vreo saptamana asa, mi-e pofta de nu mai pot , dar am lasat-o pe maine ca joi si vineri Nick si-a luat liber de la munca si pot, nu trebuie sa gatesc ceva care as putea sa ii pun si lui pentru pranz pentru joi, deci maine ciorbitzaaa cu smantana si multe multe perisoare Madutza, eu in seara asta am facut fasole cu carnita de pentru Nick si am luat si eu 2 linguri, imi stau in gat si stiam ca asa o sa se intample dar mirosea asa bine si nu am rezistat , si na 2 linguri si tot imi stau in gat , am luat un rennie, sper sa treaca sa pot dormi Cristina_sb , La multi Ani si sa fii sanatoasa si fericita si la mai multi ani de acum inainte sa vina Frumoasa burtica de 20 sapt acolo in pozica dar si mamica Leeloo, felicitari pentru fetita, iata ca se mai schimba pe parcurs si culoarea carucioarelor lauriciu , frumos nume, nu te mai gandi ce ar spune altii sau cum ar gandi, tot ce conteaza acum e bebe si voi, parintii iony, da ...am spus eu ca o sa mi-o iau in nas si ia uite ce am facut nu mai spun ca ma doare spatele mai rau si mana Multumesc de pupici , ii intorc inzecit _ Mind the Bump!23+Sophia Nicole |
gand la gand!!! eu am pus-o la foc ca avea pregatite de aseara deja legumele
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Si ca mi-am amintit...a functionat de minune Mr Musculo asta SI aseara, iar azi am papat uncastronel d ecereale cu lapte si 3 mandarine...si wow, am mers iar...SUnt pe drumul cel un... Acum Lavi...mie mi-e inca frica sa ma cintaresc...sa vad in ce directie merg saptamina asta cu mincarea si-mi iau inima in dinti...Mi-e groaza sa vad vreo 2 kg in plus la 65. SIncer. Groaza!!Eu prima sarcina am terminat-o la 70 si mi se parea mult si acum....Prioritate e sa fac ceva cu dieta cit mai am acumpana la nastere...Tu unde esti cu kg-mele? Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
ma bucur ca s a rezolvat!!! acum te poti cantar linistita ca esti mai usoara!!!
eu azi dimi aveam cu 300 gr mai mult decat stii tu. hai cantarestete si ne punem impreuna la mentinere.
bb_yasmi spune:
pisuc eu nu ii cumpar nimic la sot special. de obicei mergem impreuna si ne luam ce ne dorim. oricum prioritatea acum e buburuza. pt ea ne agtam
bb_yasmi spune:
eeee ca am ramas singura pe aici....merg sa imi iau micul dejun,
la noi e o vreme de kk, ploua marunt e intunecat,...dar mie imi place..ca nu aveam nici un chef sa ies dn casa
lauriciu_25 spune:
buna dimineata burticutze dragute
cine bea ceaiul cu mine?azi sunt harnicuta si m am trezit de dimineata ca de obicei dorm pana la 11,12 cand nu merg la faculta
eu sunt tare suparici azi ,nu am chef de nimicam avut o mica cearta cu sotul aseara si nu pot sa mi revin...
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
lauriciu_25 spune:
la multi ani fericiti cristina_sb,toate dorintele sa se indeplineasca si bebe sa fie sanatos si mancacios
pisuc,ai putea sa i cumperi un parfum,eu daca n am idei de alte cadouri ii cumpar parfum,ca oricate parfumuri ai avea,consider eu,ca unul in plus diferit nu strica si sunt atatea superbe..un si pt tine
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
lalely07 spune:
BB-Yasmi si la noi este la fel de urata vremea,si astazi imi propusesem sa ies putin.Sunt cateva magazine deschise si caut o rochita pt petrecerea de Craciun de la firma...asta daca ma incape ceva si nu arat in ea...
Lauriciu..se va rezolva problema cu sotul.In orice cuplu mai sunt si neintelegeri.Daca ar merge totul struna v-ati plictisi..asa ca mai condimentati un pic relatia..Si ce dulce este impacarea.....
Ma bucur ca aveti chef de gatit,noi tinem post si cum nu am mai mancat cartofi prajiti de 1 an asta o sa-i prepar sotului....o lenesa ce sa mai!!!!
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!