Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
strumphitza spune:
yasmi eu maine fac ciorbitza de perisoare ca am o am planuita de vreo saptamana asa, mi-e pofta de nu mai pot , dar am lasat-o pe maine ca joi si vineri Nick si-a luat liber de la munca si pot, nu trebuie sa gatesc ceva care as putea sa ii pun si lui pentru pranz pentru joi, deci maine ciorbitzaaa cu smantana si multe multe perisoare
Madutza, eu in seara asta am facut fasole cu carnita de pentru Nick si am luat si eu 2 linguri, imi stau in gat si stiam ca asa o sa se intample dar mirosea asa bine si nu am rezistat , si na 2 linguri si tot imi stau in gat , am luat un rennie, sper sa treaca sa pot dormi
Cristina_sb , La multi Ani si sa fii sanatoasa si fericita si la mai multi ani de acum inainte sa vina Frumoasa burtica de 20 sapt acolo in pozica dar si mamica
Leeloo, felicitari pentru fetita, iata ca se mai schimba pe parcurs si culoarea carucioarelor
lauriciu , frumos nume, nu te mai gandi ce ar spune altii sau cum ar gandi, tot ce conteaza acum e bebe si voi, parintii
iony, da ...am spus eu ca o sa mi-o iau in nas si ia uite ce am facut nu mai spun ca ma doare spatele mai rau si mana Multumesc de pupici , ii intorc inzecit
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
madutza_bra spune:
Cristina sb, La multi ani!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
Iony, burtica. Si hanutrele sunt f frumoase . Sa le poarte cu placere printesa.
Povestea nasterii
Poze
strumphitza spune:
madutza , nu ai somn? la voi acolo e tarziu tare , ar trebui sa fii in patut sa numeri oitele si sa adormi
ma duc si eu acum, dar nu mai ma zburd pe scari ca fac buba
Noapte buna burtici, somn usor ...7 purici pe-un picior (scuzati poezia de gradinitza )
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Iony, burtica. Si hanutrele sunt f frumoase . Sa le poarte cu placere printesa. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Multumesc frumos
fericita 28s cu Sara Andreea
madutza_bra spune:
Abia acusi ma bag si eu la somn. Am baut nitzel pepsi , si d'aia nu am somn acum
Somn usor!
Apropos: La multi ani, romancelor!!!
Povestea nasterii
Poze
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Si naty a avut o perioada de cateva luni cand reactiona asa, acum de vreo luna vad ca nu mai comenteaza,si-a revenit de la sine important e sa o duc nemancata si cat de des posibil mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
Da cit mai des, sa se invete. La noi impartaseste copiii in spate la altar, nu inauntru. SI cred ca e mai ine pt copilasi...ca altfel s-ar plitisi ar face galagie....Pe cand asa e frumos si elegant. Eu pe Matei il impartasesc saptamanal...pe David nu ca el treuie sa fie nemancat si noi mergem pe la 9.30-10.00 inainte de sluja. Nu prea rezista pana la ora aia...se scoala la 5-6 dimineata
Strumpfi ce facusi?? Offf, la sv am scari dintr-alea circulare, de marmura, aveam o teama mereu cind le luam lapicior...si lucram la etj 3...Ai mare grija, o cazatura dintr-asta poate fi periculoasa pt Pentru ca esti indragostita ti se iarta... APorpo de indragosteala...voi mai aveti activitati...noi destul de usurel fata de primul trim...adica usurel ine
Cristina, te-am vzt in poza...DC ai fi londa ai semana cu andreea anica...serios daca nu mi se pare asa..
Ailed, te asteptam miine cu vesti une. DOamne AJuta!!!Si desigur ca te-am trecut pe listuta mea si pe tine...
Roxy, ce neunie si mie mi-e groaza de drumurile, cozile, hirtiile pe care t sa le otinem....Noroc ca ai rezolvat, succes maine la analize
Fetele scuzati-mi mesajele eliptice, incerc sa schim cuvintele care contin litera a doua a afl dar nu reusesc mereu, scriu rapid si nu mai procesez...
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Leeloo, supere poze! Felicitari pt fetitza, sa va ucurati de pereche!
Lauriciu, ine ai venit cu vesti frumoase!
MAdutza, pepsi spui??
Cristina La multi ANi!! cu multe impliniri!
Deea, ce te mai costa si pe tine analizele...eu sarcina asta am platit doar toxo igg igm si CMV igg si igm. Si eco de trim I...Atit...si desigur consultatiile...Mi-a ajuns cit am platit la sarcinile trecute...
Strumpf, supere colindele astea. Imi plac de mor! Si ca mi-am amintit...a functionat de minune Mr Musculo asta SI aseara, iar azi am papat uncastronel d ecereale cu lapte si 3 mandarine...si wow, am mers iar...SUnt pe drumul cel un...
Acum Lavi...mie mi-e inca frica sa ma cintaresc...sa vad in ce directie merg saptamina asta cu mincarea si-mi iau inima in dinti...Mi-e groaza sa vad vreo 2 kg in plus la 65. SIncer. Groaza!!Eu prima sarcina am terminat-o la 70 si mi se parea mult si acum....Prioritate e sa fac ceva cu dieta cit mai am acumpana la nastere...Tu unde esti cu kg-mele?
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
pisucmic spune:
Neata fetelor!
ce minune e ziua libera in mijlocul saptamanii! 2 zile muncesti, o zi stai, 2 zile muncesti, apoi stai 2 zile trai nineaca
Strumphi, ai grija de burtica, asta e cel mai rau lucru sa ti-o traumatizezi sau Doamne fereste sa-ti rupi ceva!
Salatica de maioneza cu ciuperci se face incridbil de simplu : maioneza Hellman light, amestecata cu ciupercute taiate destul de marunt, asezonate cu sare si cimbru!!! Nu ca-i simplu? Laura, mie nu-mi place cu usturoi, de-asta nu pun.
Azi as face niste clatite cu spanac, sa vad...
La multi multi ani pentru:
- Andreele si Andreii de ieri ca nu am intrat deloc ieri (azi am petrecut o ora citind tot ce ati scris )
- Cristina a carei zi e azi.
Am o mare problema si anume cadou de Mos Nicolae pentru sot, si dupa cateva zile cadou de ziua lui tot pentru el Voi ce cadouri le mai cumparati barbatilor vostri, mai ales ca are de toate...
Va pup pe toate si stau prin preajma!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas
dorinut@ spune:
La multi ani Cristina_sb sa ai parte de un bebe sanatos. [pup.
PS: La noi in Galati a nins!!!!!!!!!! ..numai ca eu azi vin in Bucuresti
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria