Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 multumim!!! sper sa fie si carutul nostru trecut in listuta:D mentionam si noi activitate puternica in burtica, ceea ce ma bucura foarte tare! este cel mai frumos sentiment!!! si sa vedeti ce bine va simtiti cand alaptati dupa ce se desfunda canalele..este un sentiment divin!!! si menionez ca au reaparut durerile de pervix..si la prima sarcina le-am avut..dureaza de acum incolo pana prin luna 7..dar intenses sunt acum in luna 5..asa au fost la prima, si asa se pare ca sunt si acum.. dar trecem si peste ele.. va pupam inca o data! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+ nasterea in apa pozici dragute |
pai in listuta esti trecuta cu baietel. S-a schimbat intre timp? sau a fost completat gresit de la inceput?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lauriciu_25 spune:
Madutza,am uitat sa schimb semnatura,ca de fapt sunt 24 de saptamani deja
Bb_yasmy sa stii ca nu suntem chiar hotarati cu numele,pana acum cel mai mult imi place sebastian,(asa ma si adresez cand vb cu scumpicelul meu)dar mi se pare un pic greoi,lung,si toata lumea o sa i zica sebi si mie nu mi place atat de tare sebi,poate daca l as prescurta ar fi basti...asa ca nu stiu inca,daca as gasi ceva care sa mi placa mai mult decta sebastian pana la sfarsit...dar nu cred ca am tot cautat si numele asta imi pica cel mai bine
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
bb_yasmi spune:
fiind aproape ora 00....vreau sa urez LA MULTI ANI cristina_sb!!! sa fii sanatoasa , mereu bucuroasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si ma frumos in viata!!!
asteptam sa ne cinstesti!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Iony felicitari pt intrarea in luna 7-a mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
Saru'mana
fericita 28s cu Sara Andreea
Leeloo21 spune:
da...dpn este 11 o4 2011 si este fetita..la eco de trim 1 au zis k e posibil sa fie baietel, dar uite ca s-a dovedit a fii 100% fetita al doilea bebe:D
pup
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+
nasterea in apa
pozici dragute
IONY_82 spune:
Strumfi si tu ai cazut offf offf mama lor de scari, trebuie sa fim mai atente-uite aici multi sa treaca
Lauriciu ma bucur ca totul e bine
Leleeo, felicitari ptr fetita
IONY_82 spune:
Cristina_sb " LA MULTI ANI!" sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si mancacios
madutza_bra spune:
Leeloo, felicitati pentru fetita atunci modific acusi listuta, dar dpn-ul il las in functie de um ca ne zapacim de tot aici
iony ce faci?
intru sa actualizez lista de sarbatorite pe decembrie.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
IONY_82 spune:
Noapte buna burtici frumoase
Somn usor si vise cat mai placute
O sa pun si eu cateva pozici cu burtosu'
strumphitza spune:
nu dorm inca, m-am uitat la un show istoric la tv, super interesant , stiu englezoii astia cum sa puna in valoare tot si sa scoata ce e mai bun din tot
ia sa citesc ce ati mai palavragit intre timp
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole