Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
asa e mada. noroc ca mami meu gateste destul de light si are tot felul de idei si combinatii de legume.....dulciuri nu face (decat la comanda ) si in rest se straduieste si ea sa nu se ingrase
aaa si cum am mai spus mie imi place sa gatesc cand am chef :)) ca si asa altceva nu fac...ma o mica curatenie, o gateala, o plimbareala...copilu' imi e la gradi pana la 16.30....
in special in wk imi place sa merg la masa gata pusa :) si dupa ce vine bb2 sigur ea o sa gateasca cel mai mult.,
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
bb_yasmi spune:
aaaaa si da, sigur vinerea ramane zi de cantareala....
lauriciu_25 spune:
salutare fetelor,ma tot chinui sa va prind din urma cu capitolele,asa de harnicute sunteti,am vrut sa urez in special la multi,multi ani si multa sanatate pt tine si pt bebe,Andreei!si apoi tuturor nadreiutelor c si andreiutilor care si serbeaza azi ziua de nume.
noi suntem destul de bine,si eu si bebeloiul meu drag,eu am ceva dureri de burtica,dar nu stiu cum sa va explic,asa ,ca si cand m ar ovarelor am asa mici intepaturi,oricum luni am programare la eco,asa ca o sa veem cum sta treaba,o sa vb si cu medicul despre asta,in rest bebe misca de numa,ma linisteste foarte mult cand il simt asa
bun ,va pupicesc pe toate,fara exceptie si ma intorca sa mai citesc din urma...
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
madutza_bra spune:
lauriciu multumim. ohoo ce multe saptamani de fericire la tine acolo . Bafta la eco, dar cred ca mai intri pe la noi pana atunci, nu?
yasmi, vezi ca sunt cu ochii pe tine cu mancarea , cu toate ca eu nu tin nimic
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Leeloo21 spune:
buna seara si la multi ani sarbatoritilor zilei!!!
cum va simtiti fetelor! noi suntem in al noualea cer pentru ca avem in burtica o fetoa minunata si frumoasa si super sanatoasa!!!
cel maricel ne ocupa tot timpul ramas..radem si ne jucam:D
suntem tare fericiti!!!
vreau sa intru mai des...sper ca sunteti toate bine!!!
va pupam cu mult drag si va invit sa va uitati pe siteul sotului meu de fotografie ca sa vedeti poze cu burtica mea si cu beietelul botezurinunti.ro
o seara minunata!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+
nasterea in apa
pozici dragute
bb_yasmi spune:
foarte bine mada. sa ma certi!!!! desi nu cred ca voi exagera prea tare....
bb_yasmi spune:
leeloo felicitari!!
lauriciu, v ati hotarat la nume??
mada sa ai pofta maine!!! stateam acum si am gandeam ....eu cred ca am reusit cu kg pana acum pt ca nu am avut pe nimenii cine sa ma cheme la masa sau sa imi gateasca..,,,
madutza_bra spune:
leeloo, multumim Mai da ce poze frumoase face tati . burtica si Tudor sunt minunati
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada sa ai pofta maine!!! stateam acum si am gandeam ....eu cred ca am reusit cu kg pana acum pt ca nu am avut pe nimenii cine sa ma cheme la masa sau sa imi gateasca..,,, mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
asta e tare
Povestea nasterii
Poze
Leeloo21 spune:
multumim!!! sper sa fie si carutul nostru trecut in listuta:D
mentionam si noi activitate puternica in burtica, ceea ce ma bucura foarte tare! este cel mai frumos sentiment!!! si sa vedeti ce bine va simtiti cand alaptati dupa ce se desfunda canalele..este un sentiment divin!!!
si menionez ca au reaparut durerile de pervix..si la prima sarcina le-am avut..dureaza de acum incolo pana prin luna 7..dar intenses sunt acum in luna 5..asa au fost la prima, si asa se pare ca sunt si acum..
dar trecem si peste ele..
va pupam inca o data!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+
nasterea in apa
pozici dragute