Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi!

La multi ani Romania, la multi ani, romani!

Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Toate ati plecat la mancat fasole cu ciolan? sau pe afara pe la defilare?

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

acusi plec. pupici! ne auzim pe seara!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Uh ce vreme urata e afara!
Eu am mai dormit vreo 2 ore si acum ma gandesc sa ies un picutz in jurul blocului sa-mi iau o revista si sa deschid caloriferele la casuta noua care e aproape, sa nu se faca prea rece
Apoi iar la leneveala.
Mi-e pofta de ceva dulce dar nu stiu ce, dar cred ca voi da iama pe la cofetaria de vizavi, fara excese dar sa-mi satisfac pofta.
Si am citit ca citricele intaresc placenta, asa ca am de gand sa atac si un kil de portocale.
Ce pacat ca nu e vreme mai buna, ca m-as plimba putintel (sotziorul e de garda, dar o am pe mama partener de plimbari!)

Mersi de idei de cadouri. Poate ii iau o cana faina de cafea de la Starbucks ptr la spital, de Mos Nicolae, cu cafea mai deosebita, dar de ziua lui ce ma fac? gentuta de acte are (tot de ziua lui, de la Lisabona acum 2 ani), camasi si pulovere gramada, o sa ma uit poate la niste pantaloni de catifea reiata... Telefoane are (si nici nu da doi bani pe ele, nu e genul technicus)... Imi zicea zilele trecute sa ii au o trusa de scule cu o masinuta din aia de gaurit, ca sa poata el sa puna tablouri si alte chestii cand ne mutam ... i-as lua, dar nu e chiar genul lui de cadou, o va folosi la tablouri si apoi pas... Ma mai gandesc, sa vedem...
Vorba voastra, de obicei mergem peste tot impreuna, asa ca e greu sa alegi o surpriza...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Neata si de la noi!

Morning

Gata, nu te uiti la film sau numai la Marutza te-ai uitat ?

Zi repede daca sa vin cu batzu la tine daca tu ai trimis jeru` asta la mine aicilea ca tin centrala in priza non stop si tot racorica mi se pare ori eu sunt stricata ? bbrrr.... nu-mi vine sa ies deloc dar cred ca trebuie , nu mai am laptic, nici oua, nici ulei, trebuie sa ies , macar pana la colt daca nu pana la supermarket...si e frigggggg

Hai ti pup si azi poti croseta , eu deja-s calare pe andrele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burticilortoate

cristina_sb

eu m-am trezit asa bine am pus un cd cu colinde si stau pe fereastra si admir peisajul

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Neata si de la noi!

Morning

Gata, nu te uiti la film sau numai la Marutza te-ai uitat ?

Zi repede daca sa vin cu batzu la tine daca tu ai trimis jeru` asta la mine aicilea ca tin centrala in priza non stop si tot racorica mi se pare ori eu sunt stricata ? bbrrr.... nu-mi vine sa ies deloc dar cred ca trebuie , nu mai am laptic, nici oua, nici ulei, trebuie sa ies , macar pana la colt daca nu pana la supermarket...si e frigggggg

Hai ti pup si azi poti croseta , eu deja-s calare pe andrele

_

Nah ca m-ai prins.
Harry Poter nu-i de mine, bre.
Ma pregatesc sa scot rufele, ca i-am spalat o masina lui A, si sa-mi fac elan sa ma duc sa cumpar ate, sa fac 2 caciuli ptr niste fini, asta sa fie cadou de mos Nicolae.
Au de toate si habar nu am ce le-as putea lua. Asa ca ceva handmade.
Plus isi toaca si Nana nervii.
Plec si revin mai tz.

La mine nu e asa ger, pot sa zic ca e chiar cald +5 grade si ploua marunt.
Oricum eu mi-s cu car-ul ca aici din cauza vantului nu circula nici naiba pe jos, de fapt nici nu prea sunt trotuare.
Tu ai grija azi pe une' te duci, sa nu aluneci si sa zdruncini iar pe Sophie, da?

Mergi la inceput

Inca una si ma duc.

Mamicile de bb2, ati folosit, dupa prima nastere, burtiere?

Daca da, au fost eficiente?
Eu nu am folosit, dar acum ma bate gandul, ca tare urat se mai vedea burtzoaca mea dupa nastere si a fost asa 'gelatinoasa' mult timp.
Intreb, ca sa stiu sa-mi cumpar de aici, acum cat inca pot colinda lejer. Ca dupa ce ajung in Ro si creste si burtica, o sa-mi fie mai greu.

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Nanuto da ce nervi mai ai de tocat ? sau ti-e drag sa crosetezi si ai bagat-o pe asta la inaintare ?

Cat despre Harry Potter asta, nici eu nu-s fan deloc, Nick are toata seria de carti si filme cu fantasmagoriile astea, eu sa nu le vad

Eu m-am dat pe muzica, radio romanesc online acum, pana o reveni marutza pe micul ecran

Nu cred ca ies azi, mai vedem, e prea frig si mi-e lene, am cu ce face ciorbitza pentru cina, deci o sa las pe maine sa ies ca e si huzbandu acasa zilele viitoare , deci o sa care el

Cat despre burtiera, eu nu-s mami de bb2 dar vreau sa imi iau, chiar zilele trecute am vazut ceva pe la mothercare , mai caut oricum poate gasesc si mai ieftin, am eu o problema cu mai ieftin ca mi se par toate scumpe , de aia si astept reducerile in ianuarie

Apropo de bebe si de cumparaturi, am visat azi noapte ca am nascut
un baietel si eu eram socata si panicata , dar happy ca nu cumparasem hainute deloc de fetita ,dar era asa dragut, dar cand l-am pus la san a tras de 2 ori si nu a iesit laptic si a tras si din a 2a si nimic, si m-am pus pe-un plans de numa ca nu are bebe laptic sa suga si ce ma fac eu acum ca eu vreau sa alaptez In vis ii si spuneam lui Nick, uite vezi, de aia nu am cumparat eu hainute de fetita ca uite mi-au spus toata sarcina ca e fata si eu am facut baiat Ce fac si hormonii si gandurile astea din noi , ce prostii mai visam...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor cei linistea asta pe aici am ramas singurica?
a-ti plecat la zapada??

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput