Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
pisucmic spune:
Strumplhi, simpatic vis, cica pana nastem o sa visam toate traznaile despre bebei.
Merg la cumparaturi, m-am plictisit de stat in casa . M-am hotarat ce gatesc: pui cu curry.
Va pup
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefana
La multi ani, Andreea, tie si tuturor Andreelor si Andreilor din odisee! Am fost ieri dimineata la medc, la un control, ca-mi era teama sa nu se fi deschis colul si din cauza asta sa am dureri. Mi-a zis ca e ok, colul lung si inchis, aa dupa control manual, si ca nu stie exact de ce am aceste dureri. Mi-a zis sa iau no-spa si niste supozitoare Uscosin. In plus, catva zile de Utrogestan, preventiv. Durerile "de anexita" mi-au trecut de luni dimineata. E a doua oara cand le am doar in week-end :) Dar daca stau pe scaun sau in pat nu ma doare nimic. Numai cand merg ma mai doare "dansa" Dar m-am linistit ca e colul inchis, bebe misca non-stop si sper ca e totul in regula. De maine sunt si eu in concediu de odihna pana vineri si ma tem sa nu ma plictisesc acasa singura.Tot nu mi-am gasit geaca si poate mai plec in cautari, doar sa nu ninga prea tare si sa nu ma doara nimic. Fetelor care ati fost la Baby Expo, ati vazut mobila de la bebedesign? Cum vi s-a parut? Solida? In rest, mai astept sfaturi de la fetele cu experienta in privinta cumparaturilor, daca vedeti ceva care va place impartasiti cu noi, ca de ex. dati cate un link la vreun carucior ce credeti ca e potrivit etc. Oricum, am invatat fff multe de la voi pana acum. Stef 22+ cu Tudor Stefan It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Ma bucur ca esti bine, ca e colul inchis si bebe e vioi! Abia astept sa merg si eu vineri la dr sa vedem ce imi spune, ca eu am in continuare acele dureri, cand ma misc de pe o parte pe alta in pat, e tragic, la cat e de dureros. Da eu am fost la targ si de acolo ii voi comanda lui bebe al meu patutz! E frumoasa mobila si stabila!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Somn usor, burtici! Ne bagam la un episod nou de Gossip girl. Ce o fi cu Neveste disperate ca de 2 sap nik? Stie cineva? Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria |
Daca intri pe imdb, vei vedea ca abia in decembrie pe 5 mai apare un episod. Se pare ca au facut o pauza! Apropo, jos palaria pentru caciulita, e senzationala! Cred ca ti-am mai zis ca esti artista! Unde sa intru sa invat si eu cum se croseteaza????? Vreau si eu ca tine , dar facut de mine????? Poate ma poti ajuta cu un sfat, dna expert!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
dyadyazuza spune:
LA MULTI ANI CRISTINA
LA MULTI ANI ROMANIA SI LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR
26 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
alina06st spune:
Si eu prin zona... asa de rau imi pare ca nu mai stiu sa incep un lucru de mana. Tare as face si eu o paturica. Stiu sa tricotez, dar nu mai stiu sa incep, de fapt daca stau bine sa ma gandesc niciodata nu cred ca am stiut. Mi le tot incepea mama, pe vremuri cand mai faceam cate ceva, gen un fular, o caciula. Oare daca intru pe net oi gasi? Chiar o sa caut. As face o paturica multicolora .
La noi tot burnita si urat, dar nu e chiar frig. Am fost pana la magazin si am uitat sa iau Adevarul. Azi e cu film de craciun. Dar o sa mai ies o data special pt asta . Poate ma delectez diseara cu un film. Tare imi plac filmele astea.
Deocamdata ma delectez cu un capucino si niste kiwi. Mai pofteste cineva? Ca v-astept. Singura acasa... la mine ar fi partea a 3-a. Ca e a 3-a misiune in afara tarii pt sotul meu.
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
djlaura01 spune:
kiwie pref meu
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Daca intri pe imdb, vei vedea ca abia in decembrie pe 5 mai apare un episod. Se pare ca au facut o pauza! Apropo, jos palaria pentru caciulita, e senzationala! Cred ca ti-am mai zis ca esti artista! Unde sa intru sa invat si eu cum se croseteaza????? Vreau si eu ca tine , dar facut de mine????? Poate ma poti ajuta cu un sfat, dna expert! Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei |
Vezi ca am scris la capitolul trecut, ptr Yasmi, detalii si tot, am pus inclusiv link de pe youtube unde te invata tot.
Sigur o sa te descurci ca nu e greu deloc.
Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria
Happiness_4_us spune:
Ma bag la crosetat ca mi-am luat materie prima.
Slaba activitate azi. Se vede clar ca sunt sotii acasa.
Hihihihi.
Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria
djlaura01 spune:
Happiness_4_us la mine nu conteaza daca e sotul sau nu acasa ca butonez oricum.....isi mai arunca si el ochii la ce scriem noi si se amuza
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 kiwie pref meu _ 23 saptamani minunea data de dumnezeu Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
e bun intr-adevar. Am luat din ala in cosulet si am avut impresia ca nu ar fi chiar copt. M-am gandit ca se mai coace el, dar e chiar bun. Sper ca are si vitamine, ca si asa am un stres ca bebele meu era cam la limita inferioara cu greutatea la ultima eco... Am gasit si eu cu ce sa ma stresez, desi dr a zis ca e ok.
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!