Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor? La multi ani de ziua Romaniei!
Cristina sb la multi ani, sa fii sanatoasa , sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Ieri am petrecut frumos in familie, am primit de la sotul meu un buchet cu 27 de trandafiri rosii, mi-a pus cu unul mai mult ca la tort si am mancat si tort
Azi este f frig in Bucuresti si bate vantul, e urat , urat!
Madutza super pozele cu Cristi! E asa dulce, iti vine sa il mananci!
Simo foarte frumoase acadelele tale, le-as manca nu alta!
Strumphy ai mare grija de tine, ca Doamne fereste de o cazatura mai puternica! Te rog fii atenta!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
djlaura01 spune:
alina06st nu te stresa ca se streseaza si bebe,daca dr va zis cai ok
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
alina06st spune:
Da, laura, incerc sa nu ma stresez. Am mai citit una alta pe net. M-am hotarat doar sa beau si eu lapte, 2 cani pe zi. Ca nu puneam gura pe el. Asta si pt ca stau bine la capitolul calciu si cum nu-mi place laptele... Dar am descoperit ca-i foarte bun cu nesquik sau cacao cu lapte cum beam cand eram mica. Asa ca o sa bag cate 2 cani pe zi. Vine cam juma de litru. Zic ca e bine totusi.
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Happy am gasit. Sa inteleg ca am nevoie de 10 ghemuletze pentru paturica nu???? Aia cred ca voi incerca sa o fac, nu de alta, dar la caciulita mi se pare tare complicat.Si pentru paturica acea croseta are marimea 10, nu? Asa apare in filmulet, o fi bine?
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Happy am gasit. Sa inteleg ca am nevoie de 10 ghemuletze pentru paturica nu???? Aia cred ca voi incerca sa o fac, nu de alta, dar la caciulita mi se pare tare complicat.Si pentru paturica acea croseta are marimea 10, nu? Asa apare in filmulet, o fi bine? Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei |
Andreea, vezi ca difera masurile de la americani ca ei au inch.
Cand cumperi ata, scrie pe eticheta cat de groasa trebuie sa fie croseta. O intrebi si pe doamna care vinde.
Eu am scris ca am folosit 10 ghemuri de cate 50gr.
Poti lua mai putin la inceput, dar sa te asiguri ca mai gasesti in caz ca mai ai nevoie.
Eu am folosit croseta de 5cm grosime la ata mea, ca asa scria pe eticheta. De fapt scria 6 dar am luat eu mai subtire ca sa iasa mai batuta paturica.
Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria
djlaura01 spune:
alina06st eu cand am cate o dilema le intreb pe fetele de aici,nu mai ctesc pe net ca gasesc o groaza de tampeni care mai mult ma spreie
_
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
djlaura01 spune:
doamne ce lume disperata arata pe realitatea in diferite orase, cum se imbulzea lumea la sarmale gratis nici daca lesinam de pofta nu m-as fi dus
_
djlaura01 spune:
cred ca eu singura ca nu mai zaresc pe nimeni pe aici
_
djlaura01 spune:
mai bine ma bag la
_
pisucmic spune:
Ma duc si eu la somnic - afara e o vreme horror, masina era acoperita cu un strat gros de gheata...
Dar mai am o intrebare: in luna a 6a se intra cand intri in saptamana 23 (adica cand devii 22+) sau cand termini saptamana 23 (adica daca devii 23+)?
Pupaturi si Somn usor
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas