Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
nu mi-a venit comanda, desi au zis 30 nov mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
eu am comandat prin curierat si mi-a venit in 2 zile cu doar 8 lei trasportul....eu nici nu ma complic cu posta.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Chiar, Rodi, la 6 luni cica e un alt puseu de crestere... Nici io nu cred ca il pot lasa sa planga... este cand il ia sotul la plimbat si incepe sa maraie, rapid fug sa vad ce are, ce nu ii place... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
hihi asa si eu...nu il prea las cu sotul acasa de teama sa nu mi-l lase sa maraie sau planga....el e un tatic tare bun asa dar nu e asa saritor ca mine. zice ca l-am invatat in brate desi nu e adevarat. Nectarica e cuminte tare....iar mami mereu il linisteste. Eu mi-am stabilit prioritatile asa:
1. Nectarie
2. Alexia
3. mancarea la sotul...daca cei doi is maraiti sau Ale racita mancam ce avem ( adica borcane cu zacusti de la mama) sau cumparam. Am mereu in rezerva migdale, caju, orez basmati la pungute.
4. probleme legate de firma
5. cred ca e un pic de net ( hihi)
6. restul
Asa reusesc sa nu ma mai enervez...exista si o parte proasta..somnul meu e pe ultimul loc...asa ca am niste cearcane.:)
rodyka spune:
chiar, hai sa vedem care ne sunt prioritatile zilnice asa, la o prima evaluare:
1. Isa
2. Maria
3. sotul
4. catelul si pisoiul si pestisorul
5. telefonul la mama , ca e aproape zilnic
6. curatenie
7. mancare (nu e mai sus ca daca nu fac eu, face sotul sau iesim in oras)
8. calculatorul, plimarile si cumparaturile
9. prietenii (sunt asa de jos ca nici nu ma mai mir ca abia ne mai vedem)
10.silueta
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, ea e plecata in Canada- cartea la biblioteca a luat-o. S-a oferit acum sa mearga la biblio, sa imi xeroxeze paginile pt varsta lui Vlad (ca e pe varsta), si sa mi-o trimita prin posta. Dar am gasit-o eu pe net, al o librarie, in engleza, si nu e tare scumpa...
Larisa, ce tare esti cu lista de prioritati... La mine e si mai simplu- am o singura prioritate... am noroc ca al meu nu face nazuri, cand nu este mancare (adica mai mereu), merge la maica-sa... Dar de multe ori ne face mama lui. Ieri de ex a facut mancare, si mi-a facut si mie ciuperci (tocanita) de post, pt azi... Ca numai io tin post. Foarte dragut din partea ei. Acum imi mai fac un piure si gata papa... Iar sotul va manca ce a facut ea ieri... Iar maine...vedem noi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
saddie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
eu am comandat prin curierat si mi-a venit in 2 zile cu doar 8 lei trasportul....eu nici nu ma complic cu posta. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
pai si eu tot prin curier ca urasc sa stau sa astept aviz si sa ma duc la posta. daca nu primesc nimic pana vineri ii sun sa anulez comanda si ma duc la Next in mall la Baneasa si cumpar de acolo
paula_m spune:
Buna dimineata
La multi ani Romania!!
Oana, cum a fost la socri?
Eu il mai las sa planga pe Raul, atunci cand vrea doar in brate. Stau langa el, povestim, ii pun toate jucariile, dar cand vrea sa-l iau in brate, cand ma vede langa el cu jucariile in mana, plange mai rau...Daca chiar nu se calmeaza, il iau in brate, un pic, si apoi il pun inapoi in pat. De dormit, adoarme singur, eu tb doar sa-l tin de mana uneori. Nu sunt de acord sa lasi copilul sa planga 20 de min, dar nici sa-l iau in brate la fiecare scancet, doar e barbatel mare...
Laurika , si Raul se mai sperie la zgomotele f puternice, inchide ochisorii.
A inceput si el sa se trezeasca plangand. Oare ce-or avea?
Raul e mai miscacios pt ca seamana cu taica-so. Mi-a zis soacra ca Cosmin a umblat la 7 luni, deci la noi e genetic . Eu sper ca totusi ma mai lasa sa suflu si nu va tb sa fac ture cu el prin casa asa repede totusi.
La multi ani pt Teodora si bebe de CD!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, ea e plecata in Canada- cartea la biblioteca a luat-o. S-a oferit acum sa mearga la biblio, sa imi xeroxeze paginile pt varsta lui Vlad (ca e pe varsta), si sa mi-o trimita prin posta. Dar am gasit-o eu pe net, al o librarie, in engleza, si nu e tare scumpa... Larisa, ce tare esti cu lista de prioritati... La mine e si mai simplu- am o singura prioritate... am noroc ca al meu nu face nazuri, cand nu este mancare (adica mai mereu), merge la maica-sa... Dar de multe ori ne face mama lui. Ieri de ex a facut mancare, si mi-a facut si mie ciuperci (tocanita) de post, pt azi... Ca numai io tin post. Foarte dragut din partea ei. Acum imi mai fac un piure si gata papa... Iar sotul va manca ce a facut ea ieri... Iar maine...vedem noi... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
io n-am soacra in bucuresti. al meu lucreaza de acasa asa ca ar insemna sa ii zic sa isi faca o amanta ceva ca sa se duca la ea la masa oricum am noroc ca mananca ce ii pun in farfurie fara comentarii. acum mancam amandoi de post iar prima lui masa e dupa ora 12 asa ca am timp sa fac cate ceva.
rodyka spune:
www.youtube.com/watch?v=a2_ih8jQQPw" target="_blank">aici papam pireul de fructe, suntem cam pe la jumatate mesei, dar tot cu pofta inghite, se aude uneori cum molfaie lingurita
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Ramonika spune:
Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ooana spune:
deci vorbiti de cadouri
de Mos Nicolae vine girafa
de Craciun niste hainite din SUA si tot ce trebuie pentru diversificare de la Mothercare
...plus ce mai primeste de la bunici si restul familionului
intrebare, am primit www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=21" target="_blank">setul de 3 periute ...voi ce stiti, produsele de la Primi Pasi contin BPA?
ma gandesc ca totusi le baga in gura
noi brad avem artificial...il tine la bunicii mei in pivnita casei...iar anul trecut nu am gasit partea din varf
pana la urma am zis ca l-au furat mesterii care au renovat casa ...dar l-am gasit in 25 dec
oricum deja aveam acasa un brad natural impodobit si am constatat ca din cand in cand merita sa mai iei si un brad natural desii noi impotriva taierii brazilor
iuiiiiiiiiiiii musai sa declar si eu dimensiunile
o sa ma masor si le trec in tabel...sa vedem ce am facut de luna trecuta...la kg declar 64,5 ...adica o jumate de kg intr-o luna
Michelle ce frumos sta Bianca in wrap ...se vede ca ii place
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip