Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

LA MULTI ANI DE 1 DECEMBRIE

Teodora de Mericica

Bebe de CD27

La noi a venit iarna...ninge de aseara

Nici eu nu o las sa planga dar nici nu o iau in brate toata ziua ca nu mai pot...desi are doar 6.500 pt mine e grea...pe mine ma bate vantul

Aseara eram pregatita pt o noapte agitata,am zis ca o sa o deranjeze gaurile dar m/am inselat...a dormit bine printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna dimineata delfinariu! Dau cate o la toata lumea, ca eu sunt chiauna de somn.

Dragaica, si Medeea e tot asa manechin, are 5.390 la 3 luni si o saptamana si tine cont ca s-a nascut cu 3.550, deci Felix a luat mai bine.

racusor chiar ma gandeam ca daca ne-am fi strans toate fetele din Bucuresti pe o singura comanda, nici nu mai simteam costul transportului. Bine ca am dat si eu comanda ieri, in ultima zi in care se platea transportul. A propos de cumparaturi, tie ti-a venit coletul de la bebeshopp? am comandat si eu sapt. trecuta de la ei dar nimic inca.

Cum va spuneam aseara mi-a adormit mandra de la 18:00 si initial am lasat-o ca ma gandeam ca se trezeste repede. Da de unde, pe la 11 ne-am hotarat si am mutat-o de la noi din dormitor la ea in camera si nici n-a miscat. A dormit lemn pana la 4:00 azi dimineata, dar de-atunci nici ca a mai dormit. Ba a mancat, ba a facut kk, iar a mai mancat putin, a adormit jumate de ora si la 7:00 iar s-a trezit, s-a jucat, acuma iar mananca. Sa speram ca o sa doarma acuma macar o ora sa apucam sa bem si noi macar o gura de cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Tu, fetele, nici io nu imi las copilul sa planga. mai mult de un minut nu a plans legat niciodata. norocul meu e ca se linisteste in brate orice ar fi. Io am zis ca iau cartea aia cu metoda plansului (bine, nu am citit-o, nu stiu daca are si alte metode, stiu ca in schimb ca asta e una dintre ele, ca o prietena de a mea mi-a recomandat-o). Deci, prietena asta a mea are acum o fetita de 2 ani si 4 luni. De cand era mica dormea rau, si ziua , si noaptea, mereu era maraita, obosita, ca nu isi implinea somnul... mereu in brate, leganata non-stop ca sa se linisteasca. in carucior nu o putea pune, ca urla, ca era obosita, si trebuia mai intai leganata ca sa intre intr-o stare de atipeala, si apoi statea un pic in carucior. La controlul de 4 luni, fata nu crescuse tare bine in greutate, si dr i-a spus ca e foarte , foarte important sa doarma bine, ca somnul are un rol vital in crestere. Si-a luat mamica multe carti, a incercat variante, si asta i-a dat roade. Bine, mi-a zis ca a fost un chin pt ea, ca prima data a lasat copilul 20 de min(asa scria la carte), si in 17 min a adormit. Imi zicea ca plangea si ea la coltul usii, si i se parea fiecare minut o vesnicie. In cateva zile a reusit un program de somn de la 6 seara la 6 dimi, si peste zi trei reprize de minim o ora. In rest, fata era super vesela, odihnita si bine dispusa. Cand mi-a povestit , parca zicea de Vladut al meu, vesnic marait ca nu si-a implinit somnul... Acum fata doarme la fel de bine, de la 7 seara la 7 dimi, si o tura peste zi, singura in camera ei... Fiecare stie cum e mai bien pt copilul ei. Mie mi-a placut cartea recomandata de Ilinca, pe care am citit-o si care m-a ajutat foarte mult la adormitul copilului in patul lui, printr-o metoda usoara. adica am tinut copilul de mana, l-am mangaiat, daca plangea il luam in brate, cand se linistea il puneam inapoi. Si in cateva zile a invatat ca acolo e locul lui de dormit. Dar peste zi nu imi iese treaba... lasa ca imi vine cartea (sper) si va zic daca e ceva bun prin ea.

Am avut iar noapte grea... foiala la 10 seara, apoi de la 12 juma foiala pana la 2, din 15 in 15 minute... nu am stiut ce sa ii mai fac, ii dadeam suzeta, o scuipa, iar plangea dupa ea. Asa ca am zis sa ii fac un bibe cu LP (120 ), l-a papat super rapid. A dormit, tot vu foieli, de la 4 la 5 iar foieli gramada, i-am dat san, a golit rapid unul (ca numai unul produce), si somn... la 6 jum a iar foieli, i-am dat iar LP, 120, l-a mancat... nu stiu ce a fost cu foamea asta peste noapte...

Merg sa ii dau papa, ca e trecut de 9...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mai fetelor, daca mai asteptam putin nu mai plateam transportul al girafe e gratis in decembrie, am primit newsletter

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

de unde ai comandat? poti sa imi dai si mie linkul

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

uite aici www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-copii-c12/girafa-sophie-p462.html" target="_blank">girafa Sophie

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am ajuns acasa ieri seara ...Matei a dormit tot drumul aproape 4 ore
am inceput sa citesc din urma, iar am de recuperat
dar prima data:

La Multi Ani sarbatoritilor de Sf. Andrei!

La Multi Ani Romania!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am ajuns acasa cu o bucata de delfinasa plangacioasa, saracuta, mai mare i-a fost spaima cand i-a pus cerceii ._

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

am vazut cercelusii ...mami de acum ai fata mare, trebuie sa ii cumperi cercei si margele

Paula am vazut sacul si ce e in el mari frumuseti ai tu acolo

am vazut-o le Leti , Eva si Larissa

Racusoru' cu cioco si eu la fel...acum sunt in stare sa mananc o cioci intreaga o data inainte de sarcina poate mancam unu doua patratele pe saptamana

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

TEODORA CRISTINA de mericica30

bebe de CD27

_

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie
A propos de cumparaturi, tie ti-a venit coletul de la bebeshopp? am comandat si eu sapt. trecuta de la ei dar nimic inca.

nu mi-a venit comanda, desi au zis 30 nov

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Imi zicea ca plangea si ea la coltul usii, si i se parea fiecare minut o vesnicie. In cateva zile a reusit un program de somn de la 6 seara la 6 dimi, si peste zi trei reprize de minim o ora. In rest, fata era super vesela, odihnita si bine dispusa. Cand mi-a povestit , parca zicea de Vladut al meu, vesnic marait ca nu si-a implinit somnul... Acum fata doarme la fel de bine, de la 7 seara la 7 dimi, si o tura peste zi, singura in camera ei... Fiecare stie cum e mai bine pt copilul ei.

CRISTINA, iubito, sigur ca fiecare stie ce e mai bine ptr copilul ei, dar sa stai la usa ascultandu-l cum plange, mi se pare un pic peste limita... nu 20, 1 minut sa stai!! inseamna 60 de secunde de plans si de nealinare, de oboseala nemeritata, de chin ptr bietul copil care are nevoie de mama! eu n-as putea, si nici n-as vrea!! mi se pare de-a dreptul barbar! si-acuma vezi si tu, copiii nu seamana intre ei, metode identice sau rezultate diferite. dar nu te vad eu pe tine lasand atata copilul sa planga...

Citat:
... nu stiu ce a fost cu foamea asta peste noapte...

am zis eu ca noaptea trecuta a fost isa agitata, poate de la cercei. dar in noaptea asta, la fel!! cu diferenta ca a stat tot cu tzatza in gura, ca la un moment dat normal ca nu mai venea nimic, dar ea tragea in disperare... dar nici nu m-am ridicat sa-i fac un bibe, imi vine greu sa cred ca nu era satula seara la culcare, ca ne-am "jucat" in scaunel de-a papa pireu de fructe cat a vrut ea, si am ajuns cam la 100 g, pana n-am vrut sa-i mai dau!! si inainte de culcare a terminat si amandoua tzitzi! o sa pun imediat si video, l-a facut tati si e calitatea care e. dar ideea e ca a luat-o asa o foame noaptea asta de nu se mai satura. acuma iar doarme, sa vedem cum e cand se trezeste. ca numai de puseul de crestere de 6 luni nu avem nevoie, cand ne era asa de bine...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Chiar, Rodi, la 6 luni cica e un alt puseu de crestere...

Nici io nu cred ca il pot lasa sa planga... este cand il ia sotul la plimbat si incepe sa maraie, rapid fug sa vad ce are, ce nu ii place...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pai, cris, de ce nu ti-a imprumutat prietena ta cartea sa vezi ce e in ea, si apoi sa o cumperi, daca iti place? asa dai banii si aduni maculatura

_

Mergi la inceput