Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

neata fetelor.va multumesc pentru urari si va invit la o si o felie de tort
iar din partea noastra uram la multi ani tuturor romanilor din toate colturile tarii si din afara ei

Tea a dormit in sacut foarte bine de la 9 pana dimineata la 6; sunt foarte multumita de el iar de girafa nu mai zic...roade la ea si un sfert de ora ... e scumpa foc

nici eu nu sunt de acord cu lasatul copilului sa planga. nu cred ca as rezista s-o aud ca plange si sa nu ma duc la ea. iar la varsta asta nu cred ca pot fi rasfatati .au nevoie de atentia noastra

[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sa innebunesc, nu alta. L-am lasat pe Raul dormind, pe mijlocul patului mare. Acum 10 min ma duc sa verific ce face. El era bagat cu capul intre pat si calorifer, cu picioarele in sus, aproape, si sugea perdeaua.. Ca sa ajunga in pozitia aia, a tb sa se rastoarne pe burta, apoi iar pe spate si din nou pe burta, fara nici un zgomot.De abia m-am oprit din tremurat.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

pai voi ma uimiti pe zi ce trece...Raul e tare activ!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:

Cristina, al meu seamana cu tata-so. Adica e muntean, desi eu l-am vrut asa mai ardelean, mai molcut...Toata ziua da din gura si se misca ca o zvarluga. O sa-mi scoata o gramada de peri albi.

poze luna 5

muntean de unde? ca se simte dupa vorba

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:

Sa innebunesc, nu alta. L-am lasat pe Raul dormind, pe mijlocul patului mare. Acum 10 min ma duc sa verific ce face. El era bagat cu capul intre pat si calorifer, cu picioarele in sus, aproape, si sugea perdeaua.. Ca sa ajunga in pozitia aia, a tb sa se rastoarne pe burta, apoi iar pe spate si din nou pe burta, fara nici un zgomot.De abia m-am oprit din tremurat.

poze luna 5

cred ca te-ai speriat lasa, bine ca nu a patit nimic

oricum mi-l imaginez in ce pozitie statea si cu perdeaua in gura

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

La Multi Ani Andreelor si Andreilor

Sambata avem botezul, am niste emotii cat casa, sper sa iasa totul bine, am sa pun niste poze sa va cer parerea in legatura cu rochia ca nu ma decid, le gasiti la delfinasi .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

cei 2 scumpi delfinasi, sa le mearga bine botezul si tu sa treci de emotii

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

la capitolul kg -inainte de a ma marita aveam 48-49 kg pe timpul sarcinii am ajuns la 62 kg iar dupa ce am alaptat slabisem ff mult.ajunsesem la 47kg acum am ajuns iarasi la 49 kg si imi este f bine asa inaltimea este 159
nu am fost niciodata mai grasa cu toate ca imi doream cand eram adolescenta sa fiu un pic mai bine...eram complexata ca sunt prea slaba dar acum mi-a trecut

[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, au fost o mare dezamagire ptr mine placintele dobrogene, in primul rand ca branza de aici e cum e... si il al doilea rand, ca am incurcat eu tavile! si nu mi s-a copt bine inauntru, dar ai mei vroiau s-o manance asa . a papat-o cainele . iar in timp ce eu faceam foile, Maria isi distra surioara, asa, adica la desene la calculator. eu cred ca tare se iubesc ele doua, ca Isa o soarbe din priviri cand o vede pe sora-sa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
CRIS nici Andrei nu se rostogoleste, intoarce, daca il pun in fundulet, eventual se trage pe spate, dar atat

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

nici Matei nu se intoarce singur...daca ii dau un degetel se prinde de el si se intoarce dar singur nu

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

La multi ani Andrei si Andreea....nu mai stau sa ii insir pe tot ca sunt multi si nici nu vreau sa fac discriminare! Sfantul Andrei sa va apere si ocroteasca mereu!

Noi am fost cu gasca la biserica si apoi joaca si dragaleala.
Legat de cresterea copiilor, lasat sa planga sau nu cel mic eu sunt fan attachment parenting. Mai e cineva sau sunt singura? Daca plange are el un motiv si nu e prea placut sa il lasi asa..mai bine il mangai, dragalesti etc. Eu asa fac chit ca mai strang uneori din dinti de nervi....
Paula, tare Raul...Nectarie nu se intoarce inca decat pe parti. Pe burta inca n-a aterizat.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

si eu fan attachment parenting

Noi 2

Mergi la inceput