Concediul mamelor
Raspunsuri - Pagina 42
adialex spune:
mianna, nu ma refeream la bani, ci la perioada; puteau sa-mi dea tot 600 lei, dar sa ma lase sa stau 2 ani acasa; pe mine asta ma intereseaza; nu sunt jurist, intrebam doar...
vias spune:
fetelor...va spun sincer...si eu pt o secunda m-am bucurat...poate e firesc..poate nu este...dar o secunda am zambit...pt ca am scapat de grija si teroarea din suflet..DAR ins ecunda urmatoare mi-au venit in minte gravidute, mamici care asteapta sa nasca...ma uit la puiul meu..si NU!!!NU E O VICTORIE!!!
Suntem toate mamici..ganditi-va ca si voi ati avut bebelusi in burtica... cred ca va puteti inchipuii ce griji mari au aceste viitoare mamici...cat de mult poate influenta sarcina sau alaptatul o mamica....
Sa le fie rusine nenorocitilor din guvern!!!
Si sper din toata inima ca miercuri sa iesim cat mai multe la protest...IN SEMN DE SOLIDARITATE!!!! toate suntem mamici!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
marina si mianna am vrut sa accentuez ca am lucrat la un spital de psihiatrie atat.
si pentru mine ceea ce fac este ff important si imi place, dar faptu ca am folosit termenu de "nebun" si "nu bolnav psihic" nu inseamna ca bolnavi nu au parte de o asistenta decenta.
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
maracine spune:
nu e victorie. e discriminare. ce o sa faca bietele mamici, or sa faca crese intr-un an. e o harababura, aseara garantau 2 ani.
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adialex mianna, nu ma refeream la bani, ci la perioada; puteau sa-mi dea tot 600 lei, dar sa ma lase sa stau 2 ani acasa; pe mine asta ma intereseaza; nu sunt jurist, intrebam doar... |
iar eu ma refeream la orice fel de schimbare.
stai linistita, nici nu-mi imaginam ca esti jurist
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 marina si mianna am vrut sa accentuez ca am lucrat la un spital de psihiatrie atat. si pentru mine ceea ce fac este ff important si imi place, dar faptu ca am folosit termenu de "nebun" si "nu bolnav psihic" nu inseamna ca bolnavi nu au parte de o asistenta decenta. |
eu una n-am facut vreo referire la calitatea asistentei, ci la decenta si respect. indiferent ce ai intentionat sa accentuezi, ti-a reusit din pacate cu totul altceva. si ne mai miram de reticenta publicului larg fata de specializarile care incep cu "psi"...
Ilinca_M. spune:
Nu o mai mustrati pe getik1, ca ea a afirmat clar, in doua randuri, ca lucreaza la "spitalul de nebunii", nu "de nebuni; deci un fel de "spitaluuul noooostru/ cuibusor de nebunii"...Probabil ca micile nebunii le facea ea pe-acolo![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Marina spune:
Am facut eu...si imi permit sa-mi mentin opinia atat timp cat niste oameni fara aparare sunt facuti nebuni de cei care se presupune ca ar trebui sa aiba grija de ei.
Nu imi raspunde, se discuta altceva aici dar nu am putut trece cu vederea exprimarea mai ales ca ai inrosit cuvantul de 2 ori in acelasi post.
theo_2004 spune:
http://www.realitatea.net/guvernul-reduce-la-jumatate-concediul-maternal-din-2011_779994.html
"Femeile care vor na#351;te dup#259; 1 ianuarie 2011 vor beneficia de concediu pentru îngrijirea copiilor de pân#259; la un an #351;i de o indemniza#355;ie cu o valoare cuprins#259; între 600 #351;i 3400 lei. Dup#259; expirarea anului în care p#259;rintele beneficiaz#259; de acest tip de concediu, exist#259; posibilitatea de a solicita concediu f#259;r#259; plat#259; în intervalul de pân#259; la 24 de luni de la na#351;terea copilului."
deci ... inainte de 31 dec2010 versus dupa 1 ian 2011 
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
getik1 spune:
in romania intelege fiecare ce vrea. si cu asta am spus tot.

si uitatii cat ma punetii la zid cititii asta:
NEBÚN1 ~#259; (~i, ~e) 1) #537;i substantival (despre persoane) Care are tulbur#259;ri psihice grave; care #537;i-a ie#537;it din min#539;i; alienat mintal; dement. #9674; ~ de cap se spune despre cineva care sufer#259; de o boal#259; mintal#259;. Cas#259; de ~i spital de boli psihice. Sursa: NODEX | Ad#259;ugat#259; de siveco | Gre#537;eal#259; de tipar | Permalink
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar