Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Selina- era un blog cu retete de dulciuri - cozonac - paine parca si waffles pe partea dreapta si retete de mancare pe stanga..
Vreau reteta desi rar am in casa lapte batut.

Miruna - trimit PM maine. nu e congenital dar e posibil sa aiba din cauza petei din jurul ochisorului.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor,m-am chinuit sa o adorm pe adelina de la ora 21.00 pana la ora 23.00 a fost groaznic de maraita...
acum merg la somn

o noapte buna la toate mamicile

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata! Poftiti la cafea dragi romance!!
Ieri am avut parte de o surpriza mare, nu mica draga Oanka. M-am intalnit ieri cu Oana si mi-a oferit un cadou foarte frumos din partea voastra. Va multumesc frumos si din suflet pentru surpriza frumoasa!! OanaIacovita am primit pozicile de la tine, Irina e intradevar bucuria noastra si un ingeras care a venit pentru a ne implini si a ne da un adevarat sens in viata noastra. Rebiana multumesc si tie pentru frumoasa diploma. Am mai primit o foarte, foarte frumoasa orhidee, un glob cu nea si cu pozica Irinei, cornite de ren de care Irina a fost foarte incantata.. le-a studiat indelung. Am sa ii fac o pozica. Si o cutie de bomboane de ciocolata sa-i indulceasca noptile lui mami. Mai trebuia sa multumesc cuiva, dr ieri de emotie cand m-a sunat Oana, am uitat. Oricum va multumesc din suflet pentru frumoasa surpriza!! Si ca tot veni vorba de surprize, ieri Irina a spus de doua ori ca-ca dupa ce a facut. Prima data mi s-a parut ca am auzit, insa a doua oara era si tati si a auzit si el si a confirmat.
Azi e din nou zi de sarbatoare, implinesc 26 de ani! Asa ca va servesc cu ceva bun sa va indulceasca ziua.
De ziua mea anul acesta am cadoul cel mai frumos din lume! Am puiul meu pe care il iubesc! E mununat sa o simt cum sta ea cuminte sa o strang in brate si cum ma atinge cu manutele ei pe fata.
O zi buna va doresc si multa sanatate, pentru ca am citit ca avem iepurasi bolnavi.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Ami mamica tanara si fina!!!
Ma bucur sa vad ca prietenia virtuala se materializeaza atit de frumos!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Denisa, multumesc mult! Acusi scriu mesaj pe messenger.

Copiii sunt OK, continuam cu tratament.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani! sa ai parte de-o viata frumoasa alaturi de dragii tai

multumim de complimente

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
In Finlanda acum sunt -14 grade?
Wow, chiar ca e frig, aici pediatrii nu recomanda iesitul afara sub -10 grade

Azi e cald, sunt -7.
Daca am iesi doar cand e mai cald de -10, am cam sta in casa vreo 3-4 luni pe an. Si ne-am sui pe pereti.
Pe Tudor nu l-au scos afara la gradinita numai luni, cand au fost -18. In rest ies in fiecare zi, fie soare, ploaie sau ninsoare, si chiar de 2 ori pe zi. Si din ianuarie acolo merge si Alexia. Si ea nici macar nu se misca pe afara...inca.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Era asa frig, si imi inghetase mana pe carut..Si ma gandeam la Yaia cu -14 grade
Doamne, ce lunga o sa fie iarna asta!

-14 e inca bine. Iarna trecuta am avut vreo 2 luni cu -20, -30 de grade. Si ma pregatesc sufleteste, cica iarna asta o sa fie si mai si. Dupa cum a inceput, cred ca asa o sa fie.
Dar aici sunt pregatiti si ne-am pregatit si noi. Am niste manusi super, mi-am gasit si caciula pe care mi-o luasem pt. schi. Sa vina frigul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
la multe lunite si iepurasului sarbatorit astazi: Alexia Briana (de Yaia)

Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
LA MULTE LUNITE pentru Alexia Briana de Yaia, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!

Multumim!

Mergi la inceput