Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare !!!

La multi ani celor care poarta nume de Andrei si Andreea si derivate ( sunt oare ?)

Miruna- ce nebuna, zau !!! Daca lua 1,5 kg pe luna mai ziceam dar pt 150 g e chiar aiurea.
eu intrebam de west eye hospital. Am vrut sa sun luni dar dupa ce am citit numai vesti proaste am renuntat.

Anca - Sanatate lui Codrin , un sa-i scada repede febra.

Andira- Arunc un brat de flori in butoi poate iesi de acolo. Sanatate pisicilor.
Cand ai timp si mai treci pe aici mai pune odata blogul acela cu retete cozonaci, briose etc. Nu-l mai gasesc si vroiam sa fac o retete de waffles cu banane de acolo.
Pana atunci am facut una cu mar si scortisoara

Ina - sanatate si voua. Pupam Robinelul.
Cu ce se trateaza conjuctivita ?

Stanucel- nu-ti mai face mustrari de constiinta , nu aveai de unde sa stii ca o sa cada.
Cu a cazut in fata sau pe o parte ?

Roxi - tare haioasa Silvana cum face ea serioasa cu manuta. O dulce.
Maya face cu manuta rasucind-o ( semnul ala de nebun la cap)

Arturicii - bafta cu proiectul.

Ma duc sa vad ce jucarii ii mai gasesc Mayei si poate am timp si de poze.
Pup

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Erina - sanatate multa lui David. Stiam ca am uitat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara fete dragi,
Intru si eu la spartul targului sa urez LA MULTI ANI!,sanatate multa, fericire si impliniri tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!(si derivate)
LA MULTE LUNITE!Alexia Briana de Yaia, sa cresti mare si sanatoasa!

Multa, multa sanatate puisorilor bolnaviori,vad ca sunt destul de multi Of, ce rau e cand sunt bolnaviori! Si a mea inca e putin mucioasa, dar macar nu face febra si nu mai tuseste decat foarte putin, o data la cateva ore...sper sa scapam si de muci curand...

Am vorbit si eu azi cu Samaria, zicea ca sunt mai bine, nu a mai facut febra Eduard, dar cum nu prea papa si bea lichide l-au pus la perfuzie pentru a se hidrata.

MIRUNA, apoi a mea la 10.5 kg la 10 luni cum e? Obeza? Oare n-ar trebui sa-i mai dau de mancare?E drept ca e si lunga, 78 cm, dar are si kg destule. Dr. aia e cu capul zic eu...

STANUCEL, eu am mai zis, toti cad la un moment dat si nici o mama nu vrea asta!!! Se intampla, bine ca nu s-a lovit. Treci peste, sa vezi ce urmeaza cand or incepe sa faca primii pasi impleticiti...

Va pupacesc pe toate, sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Honeybaby spune mi ptr ce ti trebuie programare la oftalmologie si te indrum eu unde sa te duci si unde e mai bine.
Ramy m-a amuzat mult neonatoloaga cu dieta ei pai eu ptr mine nu iau iaurt dietetic (desi trebuie)...
Briza eu n-am curaj sa ies cu Dani pe vremea asta ptr simplul fapt ca il mai apuca afara si vrea sa se ridice din carucior dc mai si ploua e jale nu rezist.. imi e dor sa ma plimb pe aleea de langa piata si sa cumpar covrigi de la colt (vizavi de mega image)...

pup toate fetele.

Mergi la inceput

Miruna - trebuie sa-i fac Mayei un test pt depistarea glaucomului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

dragele mele, iertati-ma pentru lipsa de ospitalitate de care am dat dovada... nu v-am oferit, servit nimic de ziua mea, asat pt ca am deschis calculatorul de nenumarate ori zilele astea, dar tot de atatea ori l-am inchis fara sa pot intra pe forum...
Ultimele trei zile au fost extrem de obositoare, cu multi musafiri si multe urari, iar cum Flaviu nu e acasa, a fost stresant de-a dreptul sa fac oficiile de gazda de una singura. Noroc ca e mama la mine de cateva zile, ca altfel cred ca as fi inchis usa si telefonul.
Si ca sa fie meniu complet, duminica dimineata Alex s-a trezit cu un abces dentar de toata frumusetea, dupa mai multe zile de durere la o masea plombata de curand,... prima carie, asta e. Acum e pe antibiotic, doctorul zice 7 zile, da' zau ca nu cred ca-i dau mai mult de 5.
Nici Ovi nu s-a lasat mai prejos..sambata si duminica noaptea, s-a trezit, foit, marait, plans, din juma' in juma' de ora...am pus pe seama dintilor, ca altceva vizibil nu are,.Azi noapte in sfarsit a mai legat o ora, doua de somn, ...la noapte om vedea.

Va multumesc din suflet pentru urari... chiar ma gandeam ca uite, la aniversaile noastre ajungem sa nu ne dorim mai nimic pt noi decat sanatate pt puiutii nostrii, sa-i putem vedea mereu zambint caci rasplata e inmiita,.. nimic nu-mi poate umple sufletul cu mai multa fericire decat puii mei dragi !!!
DIn pacate am vazut ca mai multi iepurasi sunt bolnaviori, le transmit din suflet sanatate si sa-si revina repede repejor iar mamicilor rabdare si putere...of, toate stim ca bolile nu pot fi evitate in totalitate, cu toate astea doare rau sa-ti vezi puiutul suferind...multi

LA MULTI ANI !!! tuturor celor ce poarta numele SF ANDREI !!!! (si derivate ) Noi am avut musafiri si azi, Oviletu' e si Andrei..

va las ca maraie..noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

honeybaby a cazut pe o parte,nu a ramas nici un semn,s-a speriat rau

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Honey te rog trimite mi mai multe detalii pe PM.
Are glaucom congenital??a sau vrei tu sa vezi dc are sau nu .
Te rog da mi mai multe detalii despre caz pe PM si te ajut dc pot.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Denisa ia uite cred ca de asta ziceai

http://gourmandine.ro/

desi nu am vazut waffe pe acolo. Am si eu o reteta de waffe ff usoare si delicioase cu lapte batut in compozitie si fara grasime. Da un semn daca te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor Si pe Victor al meu il cheama Andrei al doilea nume. Nu ne-am sarbatorit nu stiu ce ca suntem singurei, i-am luat doar un calendar de advent dragut de la Milka si un ou cu surprize.

Multa sanatate copilasilor bolnavi

Mergi la inceput